• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran sonu BAT'ı olanlar cifte bayram yapalimmi

Adet döngünüzden 14 ü cıkarp o cıkan rakam yumurtlama gununuz oluyormus. 31 gün suruyorsa cıkar 14 ü. Kaliyor 17. Yani adetnn 17.gunu yumurtluyosun demekmis. Tabii bu bilimsel olan. Gecen aylarda yaptim tutmadi
bende gizli şeker var mesela şeker hapı olmasa bilemem ne zaman yumurtluyorum.şeker hapı kullanmazken baya bir gıcık oldum bünyeme.

canım anladım tabiiki bünyede değişir benim mesela 27 mayıs sat, saydım 12 gün üzerine (26 günde bir regl oluyorum çünki) 9.10.11 günler oluyor o zaman birleşme oldu 3 günde sperm yaşıyor diyorlar yanlış bişey yapmıyorum değilmi,ama bu yumurta akı kıvamını beklersek farklı zamanlarda geliyor o zaman 1 ay içinde farklı günlerde yumurtlama olabiliyor .bu ay o sıvı bende hiç gelmedi mesela özellikle baktım yani ay beynim yandı ya
benim vardı sanırım.ama sıkı pantolonun ertesi günü akıntı düşündürdü beni.

Adet döngünüzden 14 ü cıkarp o cıkan rakam yumurtlama gununuz oluyormus. 31 gün suruyorsa cıkar 14 ü. Kaliyor 17. Yani adetnn 17.gunu yumurtluyosun demekmis. Tabii bu bilimsel olan. Gecen aylarda yaptim tutmadi
Bu formül herkeste tutmuyor canım,bende tutmadı mesela,adet bitiminden sonra her Zaman ihtimal var,gün aşırı ilişkiye girmek lazım 15 gün falan

Bu formül herkeste tutmuyor canım,bende tutmadı mesela,adet bitiminden sonra her Zaman ihtimal var,gün aşırı ilişkiye girmek lazım 15 gün falan
bizim kozalağı ramazan dolayısı ile köşeye sıkıştırdım yoksa bilmiyorum topundan kahvesinden bunu düşünmeye vakti kalırmıydı.bende artık yılmışım çalışma yapmaktan bu ay ortalama yumurtlama günleri dahil 7 kere çalışmışız çocuk için az bence

Yumurtlama falan insani sıkıyor bir yerden sonra yumurtlama belirtisi yasayanlar cok sansli. Peki bir dey soracagim. Diyelim ki dun gece iliski yasandi. Bugun oglen sumuksu bi akinti geldi. Peki bu iliskiden kalan sivi olmasin? Nerden bileblirz arkadaslar

bizim kozalağı ramazan dolayısı ile köşeye sıkıştırdım yoksa bilmiyorum topundan kahvesinden bunu düşünmeye vakti kalırmıydı.bende artık yılmışım çalışma yapmaktan bu ay ortalama yumurtlama günleri dahil 7 kere çalışmışız çocuk için az bence
Ovulasyon kullanıyomusn

Bilmem ki bugünkü ruh halim değerin yükselmesini bekle diyor,düşük çıkıp iki katına çıktı mı çıkmadı mı gerginliği çok kötü:KK43:

CANIM BEN O SÜRECİ ŞUBAT SONU MART AYINDA YAŞADIM DIŞ GEBELİKTE
O YÜZDEN GELECEK HAFTA BİR GÜN GİT DERİM DR ÇARŞAMBA GİLAN EN GÜZELİ

Kızlar siz beni baz alıp moralinizi bozmayın,ben bu ay erken yumurtlamıştım,1-2-3 haziranda gördüm ovulasyondaki pozitifi ve dün de ovulasyon yapmıştım çok silikti,bugün koyu olunca hcg de yaptım.normal yumurtlayanların da haftaya belli olur inşallah olumlu olur.

TAHMİNİM DOĞRUYMUŞ ARAMIZDA TAM BİR HAFTA VAR BENİM 9-10 HAZİRANDI YUMURTLAMA
İNŞALLAH BİZEDE DUA ET BİR TANEM. RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN EVLADINI İNŞALLAH

Yok Canım bizim 4 tü bu ay,kısmet o iş biraz

Back