Haziran sonu BAT'ı olanlar cifte bayram yapalimmi

yok kızlar negatif , ilişkinin üzerinde 10 gün geçince kanda ancak çıkıyor idrarda nasıl çıktı ben hala anlamış değilim birde baya bir kırmızı çıkmış.ben oğlumda 4 gün önceden yaptım hayali bir çizgiydi 1 hafta kala ne biliyim .hayırlı olsun bu arada

öylesine şansımı denemek istedim bende ben hiç almayım o zaman 9 gün var.

canım valla mucize scarlet82 inşallah sağ sağlim tutunur bebişin bizede kısmet olur , idrardaa en erken ne zaman öğrendiniz sorusunda favorim sensin valla
aynen bencede süper,insanda bir umut oluyor işte.bana misafirliğe gelen bir arkadaşım test almıştı hamile çıkmıştı o o ne güzel dedim.sonunda bu eve bir yeni hamile geldi.kısa bir süre sonra arkadaşımın kimyasal gebelik olup düştüğünü söylemişti üzüldüm

Kızlar siz beni baz alıp moralinizi bozmayın,ben bu ay erken yumurtlamıştım,1-2-3 haziranda gördüm ovulasyondaki pozitifi ve dün de ovulasyon yapmıştım çok silikti,bugün koyu olunca hcg de yaptım.normal yumurtlayanların da haftaya belli olur inşallah olumlu olur.

yumurtlama 1 ayın farklı zamanlarındamı oluyor ?beni biri aydınlatsın ya adetten itibaren 14. gün neyin nesi oluyor o zaman cidden bilmediğim için soruyorum canım sat tarihin nedir senin birde kaç günde bir regl oluyorsun

Benimde bat 23 haziran daha erken diye düşünüyorum heveslenmek de istemiyorum seni bekledim pozitif deseydin bende koşa koşa gidicektim test almaya. 1 hafta daha sıkalım bakalım dişimizi

bende 9-10 haziranda yumurtladım ortalama senin 10-15 günde çıkmış oluyor.yumurtlama zamanlarını 9-10-11'i değerlendirdik.

canım scarlet82 ye göre yumurtlamanın 1gün öncesi yumurtlama günü ve ertesi günü bir kenara koyuyorsun onun 1-2-3 haziran yumurtlama dönemi 4 hazirandan sayarsan çıktığı tarih 12. gün oluyor.sende ona göre say bak benim adetin bir gün öncesine geliyor.

Beklenen adet günü ve sonraki günler test yapmak ideal. Hatta bazen gec dollenmede o zamanlar bile testte negatif gorunuyr. Gercekten zor bir surec ve her insann kimyasi farkli

Adet döngünüzden 14 ü cıkarp o cıkan rakam yumurtlama gununuz oluyormus. 31 gün suruyorsa cıkar 14 ü. Kaliyor 17. Yani adetnn 17.gunu yumurtluyosun demekmis. Tabii bu bilimsel olan. Gecen aylarda yaptim tutmadi

Tabi ki Canım herkesin yumurtası aynı anda oluşup çatlamaz,benim döngüm 30 gün ortalama,son adet tarihim de 23 mayıs.Ben de oğlumda adetten bir gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı idrarda bir gün sonra kanda öğrenmiştim,bu sefer erken yumurtladım,size tavsiyem ovulasyon testi kullanın

ilkduyansenol ayrıca bu scarlet82 nin bünyesine göre bizde aynı olacağı garanti değil.

canım anladım tabiiki bünyede değişir benim mesela 27 mayıs sat, saydım 12 gün üzerine (26 günde bir regl oluyorum çünki) 9.10.11 günler oluyor o zaman birleşme oldu 3 günde sperm yaşıyor diyorlar yanlış bişey yapmıyorum değilmi,ama bu yumurta akı kıvamını beklersek farklı zamanlarda geliyor o zaman 1 ay içinde farklı günlerde yumurtlama olabiliyor .bu ay o sıvı bende hiç gelmedi mesela özellikle baktım yani ay beynim yandı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…