• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran sonu BAT'ı olanlar cifte bayram yapalimmi

bendeki 4 gündür mide gazı ve ekşimesi devam ediyor birde yumuşak alçı kıvamında akıntı mevcut ,akşam yine halsizlikten uyudum kaldım

Kızlar ben de adetimden 2 gün önce öğrendim çok şükür ramazan ayında bu mutluluğu tattırdı Rabbim inşallah sizlerin de güzel haberlerini alırız :anneadayı:
Ayy ne güzel canım tebrik ederim darısı başımıza inşallah. Sağlıkla alırsın inşallah bayram şekerini kucağına

kızlar birşey soracağım ben dün beli bira sıkı pantolon giydim şimdide hafif belimde ağrı var ve sarımsı beyaz bir akıntı geliyor neden böyle olur bilginiz var mı?

bende de öyle bir akıntı var yuurtlama zamaının değerlendirdik geçti de daha çalışma yapmam lazım mı bilmiyorum bat 24 hazirana kadar?

bence artık o yumurtlama akıntısı değildir diye düşünüyorum ama yinede belli olmaz keyfi çalışın olmazsa

kızlar birşey soracağım ben dün beli bira sıkı pantolon giydim şimdide hafif belimde ağrı var ve sarımsı beyaz bir akıntı geliyor neden böyle olur bilginiz var mı?
Dar pantolon kasıklara baskı uyguladığı için akıntıya sebep olabilir canım. Uzun süreli kullanımda reflü gastrit ülsere bile sebep olabilir. Dikkat etmek lazım

bunlar gebelik belirtileri diye yazıyor nette inşallah meleğin gelmiştir

image.jpeg Kızlar ben şok!

Back