- 5 Haziran 2017
- 104
- 66
- 13
- 36
- Konu Sahibi anneveoglusu
-
Aminnnnnn :) benm de 17 haziran bat. Bekliyorum :) dua edn ne olur :)Yok canım yumurtladığımı anlıyordum ağrım oluyordu zaten düzenli beraberliğimiz de oluyordu Allaha şükür oldu
Geçen ay olmamıştı bu ay oldu.
Çok teşekkür ederim size de nasip olsun inşallah :)
Ben de yumurtladigimi pek anlamiyorum o yuzden bu ay gun asiri denedik hep. En saglami bu gibiherhalde şu yumurtlama zamanını bir ben bilmiyorum ne ateş basıyor ne bişey
Ederim canım Rabbim hayırlısı ile bu ay sana ve bütün yavru bekleyenlere nasip etsin inşallahAminnnnnn :) benm de 17 haziran bat. Bekliyorum :) dua edn ne olur :)
Ben de yumurtladigimi pek anlamiyorum o yuzden bu ay gun asiri denedik hep. En saglami bu gibi
ay bilemedim ki zaten adamı ramazan sonrası pek kıstırmak mümkün olmuyor.onu topa kahveye taşıyan arkadaşı ile küstü ne güzel şimdi barıştı çok dönek olduğu için.Bence adete birkac gun kalana kdar degerlendirmeli gun asiri...
Ayy ne güzel canım tebrik ederim darısı başımıza inşallah. Sağlıkla alırsın inşallah bayram şekerini kucağınaKızlar ben de adetimden 2 gün önce öğrendim çok şükür ramazan ayında bu mutluluğu tattırdı Rabbim inşallah sizlerin de güzel haberlerini alırız
Inşallah bebiş belirtileridir yoldadır minik melek ☺bendeki 4 gündür mide gazı ve ekşimesi devam ediyor birde yumuşak alçı kıvamında akıntı mevcut ,akşam yine halsizlikten uyudum kaldım
bende de öyle bir akıntı var yuurtlama zamaının değerlendirdik geçti de daha çalışma yapmam lazım mı bilmiyorum bat 24 hazirana kadar?
Dar pantolon kasıklara baskı uyguladığı için akıntıya sebep olabilir canım. Uzun süreli kullanımda reflü gastrit ülsere bile sebep olabilir. Dikkat etmek lazımkızlar birşey soracağım ben dün beli bira sıkı pantolon giydim şimdide hafif belimde ağrı var ve sarımsı beyaz bir akıntı geliyor neden böyle olur bilginiz var mı?
herhalde şu yumurtlama zamanını bir ben bilmiyorum ne ateş basıyor ne bişey
kızlar birşey soracağım ben dün beli bira sıkı pantolon giydim şimdide hafif belimde ağrı var ve sarımsı beyaz bir akıntı geliyor neden böyle olur bilginiz var mı?
Ben direk pantolona odaklanmışım bel ağrısı ve akıntı dediği gibi hamilelik belirtisi olarak geçiyor. Inşallah sayfadaki şekerler artıyordurbunlar gebelik belirtileri diye yazıyor nette inşallah meleğin gelmiştir
bende de belirti olmuyor canım onun için yumurtlama testi kullanıyorum vücudumu dinleyen bir kadın olamadım malesef
İçine mi doğdu?az önce yaptım pozitif ama hala inanabilmiş değilimHamilemisin canımm ovu testiylemi öğrendin inşallah bebiş yoldadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?