• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran sonu BAT'ı olanlar cifte bayram yapalimmi

Selam kızlar :D bat 19. Bu ay ovu testi kullandım azcık kaldı biraz daha dayanırsammmm 19 a ulaşıcam :D ben geçen ay 2.5 gün adet oldum 10 gün sonra 3 gün kahve akıntım oldu azcık umutluyum bakalım hayırlısı olsun

Selam kızlar :KK70: bat 19. Bu ay ovu testi kullandım azcık kaldı biraz daha dayanırsammmm 19 a ulaşıcam :KK70: ben geçen ay 2.5 gün adet oldum 10 gün sonra 3 gün kahve akıntım oldu azcık umutluyum bakalım hayırlısı olsun
Ay insallah hadi bakalım hberini bekliyorz bir belirtin varmi peki :)

Aynen öyle :) hayırlısı herşeyin. Belki bir ayda 2 defa yumurtluyorsun bilemezsin ki . Ben denedim ovulasyon testini ama bişey anlamadım daha cok stres oldum. Hayırlısı herşeyin ya bol bol dua be çalışmak gerek :) Bi sperm 3 gün yaşıyorlar diyorlar tabi bu erkeğe göre değişiyor ama sen 3 günde bir değil hafta da 3 kere yap kafan rahat olsun :)
Aynen dedigin gibi yapmak lazim canim :)

Bende de bu ay iliskiden dort bes saat sonra bir damla kan geldi ve devamın cok cok az kahverengi akıntı geldi sonra bitti. Heveslenmistim ama baktm ki yumurtlama zamannda olabiliyomus boyle seyler. Artik hicbi belirtiye hemen kanmiyorum akillandim :)

Ay insallah hadi bakalım hberini bekliyorz bir belirtin varmi peki :)
4 gündür öyle bi halsizimki elimden gelse kolumu kıpırdatmam ve şu 4 gündür resmen horlayarak uyuyorum bildiğin horluyorum :D hiç uyanmak istemiyorum sıkca idrarımı yapıyorum fazla su içmediğim halde...

Vallahi bilmiyorum 8 ay oldu herkez bebişlerini kucağına aldı 2.3.lere hamile bende daha birşey yok :D

Ay hiç bilmiyorum ya ama bende akıntı sanki vajinama krem sürmüşüm gibi bişi biraz göğüs sızlaması var canım ama daha yumurtlama zamanından sonra 1 haft bekleyin diyorlar ben regl in 9-10-11 İ ovulasyon oldum kuzum ayın 9 ı değil ama. Erken yumurtlamışım pkos var bende
Erken yumurtlamissin gerçekten benim 13-14 günler de oldu göğüs sizlamasi arada bende de oluyor

Bende de bu ay iliskiden dort bes saat sonra bir damla kan geldi ve devamın cok cok az kahverengi akıntı geldi sonra bitti. Heveslenmistim ama baktm ki yumurtlama zamannda olabiliyomus boyle seyler. Artik hicbi belirtiye hemen kanmiyorum akillandim :)
İnşallah meleğin gelmiştir canım ister istemez belirti ariyoruz

Selam kızlar :KK70: bat 19. Bu ay ovu testi kullandım azcık kaldı biraz daha dayanırsammmm 19 a ulaşıcam :KK70: ben geçen ay 2.5 gün adet oldum 10 gün sonra 3 gün kahve akıntım oldu azcık umutluyum bakalım hayırlısı olsun
İnşallah yaşadıkların meleğini getirir canim

4 gündür öyle bi halsizimki elimden gelse kolumu kıpırdatmam ve şu 4 gündür resmen horlayarak uyuyorum bildiğin horluyorum :KK70: hiç uyanmak istemiyorum sıkca idrarımı yapıyorum fazla su içmediğim halde...

Vallahi bilmiyorum 8 ay oldu herkez bebişlerini kucağına aldı 2.3.lere hamile bende daha birşey yok :KK70:
Tüm belirtileri gösteriyorsun canım bende de uyku var ama oructan diyorum uyku düzeni yo çünkü

Artık insan yıpranıyor heray heray deniyoruz hüsranla sonuçlanıyor rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah doğuran doğurana bende istiyorum artık
İk bebisin mi olacak
Ben oğlumda 14 ay bekledim gebe kalmak için
Bunda 4.5 yıl oldu şubatta gebe kaldım dış gebelik tanısı nedeniyle kurtaj ve iğne odum

İk bebisin mi olacak
Ben oğlumda 14 ay bekledim gebe kalmak için
Bunda 4.5 yıl oldu şubatta gebe kaldım dış gebelik tanısı nedeniyle kurtaj ve iğne odum
İlk olcak rabbimin izniyle inşallah..

Çook geçmiş olsun canım baya olmuş senin inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine tedaviylemi olmuştu ilk bebeğin

Epeyi kişi 23 hazirani bekliyoruz
Ateşin yumurtlama günü kacti şimdi kaç canım

İnşallah yola çıkmıştır bayram şekerleri
Yumurtlama 9 10 11 di canım. Gerekli çalışmaları yaptık ama bakalım nasip. Ben geçen ay baya psikolojik gebelik yaşadım ne kadar belirti varsa hepsi bendeydi:skandal:hatta adetime 4 gün kala kahverengi leke geldi. 2 gün adet oldum falan derken üstüne mi oldum acaba diye baya heyecan yaptım ama evde idrar testi yaptım negatif görünce hüsran :eek: o yüzden bu ay hiç dinlemiyorum bile kendimi :işsiz:

Yumurtlama 9 10 11 di canım. Gerekli çalışmaları yaptık ama bakalım nasip. Ben geçen ay baya psikolojik gebelik yaşadım ne kadar belirti varsa hepsi bendeydi:skandal:hatta adetime 4 gün kala kahverengi leke geldi. 2 gün adet oldum falan derken üstüne mi oldum acaba diye baya heyecan yaptım ama evde test yaptım negatif görünce hüsran :eek: o yüzden bu ay hiç dinlemiyorum bile kendimi :işsiz:

Back