- 30 Temmuz 2011
- 1.269
- 414
- 123
- Konu Sahibi anneveoglusu
-
Ben de gebelik için kullanmadım Canım ama koyu çıktı şu son günlerde tekrar mı yumurtluyorum acaba diye kontrol ettim,akıntı da var gerçekten,adete 8 gün kala ne yumurtlamasıysa...kafamda deli sorular..rabbim gönlüne göre versin ovi testini hiç bırakmadan devam mı ediyorsun yapmaya canım
hemen mi kırmızı çizgi olması gerekiyor ben hiç gebelik için kullanmadım o testleri
Öğretmen misin Canım sen de?öyle deme kız doğum sonrası iki cocukla olacağız inşallah :)) oda yorucu olacaktır ama ben iki yıl ücretsiz izin düşünüyorum inşallah bu sefer senin gibi bende düşünüyorum yoruldum vallahi
Öğretmen misin Canım sen de?
Yumurtlama 9 10 11 di canım. Gerekli çalışmaları yaptık ama bakalım nasip. Ben geçen ay baya psikolojik gebelik yaşadım ne kadar belirti varsa hepsi bendeydihatta adetime 4 gün kala kahverengi leke geldi. 2 gün adet oldum falan derken üstüne mi oldum acaba diye baya heyecan yaptım ama evde idrar testi yaptım negatif görünce hüsran o yüzden bu ay hiç dinlemiyorum bile kendimi
İlk olcak rabbimin izniyle inşallah..
Çook geçmiş olsun canım baya olmuş senin inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine tedaviylemi olmuştu ilk bebeğin
Hamilemisin canımm ovu testiylemi öğrendin inşallah bebiş yoldadırBen de gebelik için kullanmadım Canım ama koyu çıktı şu son günlerde tekrar mı yumurtluyorum acaba diye kontrol ettim,akıntı da var gerçekten,adete 8 gün kala ne yumurtlamasıysa...kafamda deli sorular..
Oyy oyyy hayırlı olsun taze anne sağlıklıca kucağına alırsın inşalaaah darısıda bizlere olsunKızlar ben de adetimden 2 gün önce öğrendim çok şükür ramazan ayında bu mutluluğu tattırdı Rabbim inşallah sizlerin de güzel haberlerini alırız
İnşallah canım hiç belirtim olmadı belirti beklemeyin siz de sadece 3 gündür şiddetli kasık ağrım var adet ağrısından çok farklı bence anlayabileceğimiz tek şey bu :)Oyy oyyy hayırlı olsun taze anne sağlıklıca kucağına alırsın inşalaaah darısıda bizlere olsun
Allah razı olsun canımm senden rabbim senin gibilerin o güzel gönlüne göre verir inşallaah..Elimde gebelik testi vae yapsam mı bilemedim bir gün önce yaptı. Hafif beyaz bi çizgi vardıamin canım ama hep duam öncelikle sizin gibi ilk bebeğini isteyen arkadaşlara nasip olsun diye
inşallah bu ay birçok arkadaşa umudlarını gerçek edecek
Kızlar ben de adetimden 2 gün önce öğrendim çok şükür ramazan ayında bu mutluluğu tattırdı Rabbim inşallah sizlerin de güzel haberlerini alırız
senin adet 19 haziran mıAllah razı olsun canımm senden rabbim senin gibilerin o güzel gönlüne göre verir inşallaah..Elimde gebelik testi vae yapsam mı bilemedim bir gün önce yaptı. Hafif beyaz bi çizgi vardı
Evet canım geçen ay 18de olmam gerekiyordu 1 gün geciktim 2.5 gün sürdü 6 gün sürmesi gerekirken 10 gün sonra 3 gün azcık azcık kahve akıntım oldu biraz ümidim var ama hayırlısı işte bekliyorumsenin adet 19 haziran mı
Çokk teşekkür ederim canımmmcanım çok tebrik ederim ayyy çok sevindim vallahi benim 17 hazirandı demi bir arkadaş var oda 19 haziran en önce sen bayram şekerlerini öğrendin
sağlıkla rabbim kucağında göstersin evladını tebrik ederim tüm kalbimle
arkadaşım nasıl öğrendin kandan mı idrardan mı eşin nasıl mutlu olmuştur
Ben de iftardan sonra 12 ye kadar uyudum sahur icin bisiler hazirlayp tekrar 9a kadar uyumusum:) ama bebege baglamiyorum hayırlısıMerhabalar ben dün iftardan sonra koltukta sızmışım uyku hali ağır basıyor bir uyandım gece 1,30 olmuş, bakalım hayırlısı ile 23 hazirana ulaşıp gebelik varmı merak ediyorum
Hayirli olsun tebrik ederim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..ovulasyon kullanarak mi calisma yaptiniz acabaKızlar ben de adetimden 2 gün önce öğrendim çok şükür ramazan ayında bu mutluluğu tattırdı Rabbim inşallah sizlerin de güzel haberlerini alırız
bende de öyle bir akıntı var yuurtlama zamaının değerlendirdik geçti de daha çalışma yapmam lazım mı bilmiyorum bat 24 hazirana kadar?bende sarı süt kıvamında akıntı oluyor arkadaşlar sizde durum nasıl
Yok canım yumurtladığımı anlıyordum ağrım oluyordu zaten düzenli beraberliğimiz de oluyordu Allaha şükür olduHayirli olsun tebrik ederim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..ovulasyon kullanarak mi calisma yaptiniz acaba
Bence adete birkac gun kalana kdar degerlendirmeli gun asiri...bende de öyle bir akıntı var yuurtlama zamaının değerlendirdik geçti de daha çalışma yapmam lazım mı bilmiyorum bat 24 hazirana kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?