Haziran sonu BAT'ı olanlar cifte bayram yapalimmi

rabbim gönlüne göre versin ovi testini hiç bırakmadan devam mı ediyorsun yapmaya canım
hemen mi kırmızı çizgi olması gerekiyor ben hiç gebelik için kullanmadım o testleri
Ben de gebelik için kullanmadım Canım ama koyu çıktı şu son günlerde tekrar mı yumurtluyorum acaba diye kontrol ettim,akıntı da var gerçekten,adete 8 gün kala ne yumurtlamasıysa...kafamda deli sorular..

insan umutlanıpta olmayınca üzülüyor gerçekten inşallah rabbim en kıza zamanda nasip eder arkadaşım sağlıkla ve hayırlısı ile

İlk olcak rabbimin izniyle inşallah..

Çook geçmiş olsun canım baya olmuş senin inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine tedaviylemi olmuştu ilk bebeğin

amin canım ama hep duam öncelikle sizin gibi ilk bebeğini isteyen arkadaşlara nasip olsun diye
inşallah bu ay birçok arkadaşa umudlarını gerçek edecek

Ben de gebelik için kullanmadım Canım ama koyu çıktı şu son günlerde tekrar mı yumurtluyorum acaba diye kontrol ettim,akıntı da var gerçekten,adete 8 gün kala ne yumurtlamasıysa...kafamda deli sorular..
Hamilemisin canımm ovu testiylemi öğrendin inşallah bebiş yoldadır

Merhabalar ben dün iftardan sonra koltukta sızmışım uyku hali ağır basıyor bir uyandım gece 1,30 olmuş, bakalım hayırlısı ile 23 hazirana ulaşıp gebelik varmı merak ediyorum

Kızlar ben de adetimden 2 gün önce öğrendim çok şükür ramazan ayında bu mutluluğu tattırdı Rabbim inşallah sizlerin de güzel haberlerini alırız
Oyy oyyy hayırlı olsun taze anne sağlıklıca kucağına alırsın inşalaaah darısıda bizlere olsun

amin canım ama hep duam öncelikle sizin gibi ilk bebeğini isteyen arkadaşlara nasip olsun diye
inşallah bu ay birçok arkadaşa umudlarını gerçek edecek
Allah razı olsun canımm senden rabbim senin gibilerin o güzel gönlüne göre verir inşallaah..Elimde gebelik testi vae yapsam mı bilemedim bir gün önce yaptı. Hafif beyaz bi çizgi vardı

Kızlar ben de adetimden 2 gün önce öğrendim çok şükür ramazan ayında bu mutluluğu tattırdı Rabbim inşallah sizlerin de güzel haberlerini alırız

canım çok tebrik ederim ayyy çok sevindim vallahi benim 17 hazirandı demi bir arkadaş var oda 19 haziran en önce sen bayram şekerlerini öğrendin

sağlıkla rabbim kucağında göstersin evladını tebrik ederim tüm kalbimle

arkadaşım nasıl öğrendin kandan mı idrardan mı eşin nasıl mutlu olmuştur

Çokk teşekkür ederim canımmm
İdrar testi yaptım 3 gün üstüste tekrarladım günüme daha vardı çünkü 15 haziran bat 3 ü de pozitifti kan vermeye akşam gideceğim eşimle acilde bakarlar diye düşünüyorum
Çok mutlu oldu şaşkın ördek gibiydi gizli kamerayla video çektim izleyip gülüyorum

Merhabalar ben dün iftardan sonra koltukta sızmışım uyku hali ağır basıyor bir uyandım gece 1,30 olmuş, bakalım hayırlısı ile 23 hazirana ulaşıp gebelik varmı merak ediyorum
Ben de iftardan sonra 12 ye kadar uyudum sahur icin bisiler hazirlayp tekrar 9a kadar uyumusum:) ama bebege baglamiyorum hayırlısı

Hayirli olsun tebrik ederim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..ovulasyon kullanarak mi calisma yaptiniz acaba
Yok canım yumurtladığımı anlıyordum ağrım oluyordu zaten düzenli beraberliğimiz de oluyordu Allaha şükür oldu
Geçen ay olmamıştı bu ay oldu.
Çok teşekkür ederim size de nasip olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…