- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
- 173
- Konu Sahibi anneveoglusu
-
Ay kuzum çok sevindim ya resim atsanakızlar inanmıyacaksınız ama hamileyim.ben şookkkkkk ben iptal
Ay kuzum çok sevindim ya resim atsana
ilkduyansenol Tebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin. Lütfen banada dua et
Hayırşı olsun canım ama hemen testlere güvenme ben geçen ay koyu 2 çizgi gördüm kanda negatifdisağol cnm dualarım hepinizle inşallah sizde tez zamanda kucağınıza alırsınız minnakları
kaç günün var?benim 3 gün kala çıktı birde ilk idrarımla yapmadım benKızlar testi sabah mı yapmam gerek illa? Dort bes saat idrarımı tutup aksam yapsam olmaz mi
Yaşasıııınkaç günün var?benim 3 gün kala çıktı birde ilk idrarımla yapmadım ben
Merhaba canım ben izne ayrıldım memleketlere geldik ilk duraktayiZGünaydınnnnnasılsınız kızlar
Canım doktor çağırmıştı bugün kan verdim 780 çıktı değer,yüksek geldi bize 280di iki gün önce çünkü,laboratuar yanlış hesaplamış olabilir dedi,tekrar gittik laboratuvar yine hesaplayalım dedi bu sefer de 830 çıktı aynı kan@Kedicikk061 nasılsın tekrar kan testi yaptırdin mi
scarlet82 sen nasılsın Dr gittin mi tekrar
@_kvrckmom_ sende durumlar nasıl
Hiç belirti vermeden gebe olduğunu öğrenenlere vârKızlar benimde 3 gün kaldı ama göğüslerimde sızlama Yok ağrı Yok hadi hayırlısı diyeyim
Canım tebrik ederim ne güzel bekletmedi kuzun ikinci ayında geldi allah tamamına erdirsinkızlar inanmıyacaksınız ama hamileyim.ben şookkkkkk ben iptal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?