- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi anneveoglusu
-
İnşallah gelmiştir canım bende çok fena bi halsizlik meydana geldi adetten 5.6 gün öncede elimi kaldırmak bile istemiyodum devamlı eşimle kavga edip ağlayasım geliyo ufacık şeyi batıyo
Bugün günüm yolda geçti memlekete geldim bugün de pazar eczane arayamadım. Yarın alıp yapıcam testi hayırlısı bakalımTest yapmadım mı canim
Yaa nebileyim geçen ay pozitifi gördüm kanda negatifdi onun için tedirginim ama 2 testede pozitif var ondanda ümitliyim.Yarın belki verebilirim kanı bide görümcemin evini yanımıza taşıdığımız için vaktim olmuyoO aglak hal bende de var çok duygulaniyorum
ahh kuzumm hadi inşallah yaa çifte bayram olur :) merakla bekliyorum canım.Son 5 gün Bata kasıklarda batma var uyku fena basıyor merak ediyorum bebişim geldimi
Sizler nasılsınız
aa çekirdek çitleenin faydası var mı ki ilk defa duydumvallahi ben bu aydan umutluyum bilmem neden
9 haziranda yumurtma testinde iki çizgi gördüm. 9-10-11 haziran çalıştık öncçesinde 7 haziranda da
bu süreçte balık yağı hapı kullandım, ceviz incir yedim, cekirdek çitledim eşim keçi boynuzu özü içti
birliktelik sonrası ayakları diktim ne yapılması gerekiyorsa yaptık allah hayırlısını versin inşallah
ay hadi inşallah canım benimSon 5 gün Bata kasıklarda batma var uyku fena basıyor merak ediyorum bebişim geldimi
Sizler nasılsınız
İnşallah rabbim yüzünü güldürür canım bu seferYaa nebileyim geçen ay pozitifi gördüm kanda negatifdi onun için tedirginim ama 2 testede pozitif var ondanda ümitliyim.Yarın belki verebilirim kanı bide görümcemin evini yanımıza taşıdığımız için vaktim olmuyo
Haber et merak ediyorumBugün günüm yolda geçti memlekete geldim bugün de pazar eczane arayamadım. Yarın alıp yapıcam testi hayırlısı bakalım
Bak nette gebelik öncesi için öneriliyor canım sen nasılsınaa çekirdek çitleenin faydası var mı ki ilk defa duydum
Senide merak ediyorum rabbim sana da nasip etsin inşallah sağlıklaay hadi inşallah canım benim
Aminn inşallah canım rabbim sana ve isteyen herkeze nasip eylesinİnşallah rabbim yüzünü güldürür canım bu sefer
Haftasonum acayip yoğun geçti resmen yorgunluktan uyuyamıyorum şuan. Kasıklarımda batmalar var kuzum bide göğüslerimde acı filan değilde bi dolgunluk oluştu sanki.Kedicikk061 nasılsın tekrar kan testi yaptırdin mi
scarlet82 sen nasılsın Dr gittin mi tekrar
_kvrckmom_ sende durumlar nasıl
Günaydın canım bat ne zamandı senin akıntın filan da var mıgünaydın kızlar sabah bulantısı beni mafediyor bu gün daha bi fena eğer hamile değilsem sistitim kesin
22 haziran hafta sonu hiç olmadı ama inanılmaz bir bulantı yaşadım bu sabahGünaydın canım bat ne zamandı senin akıntın filan da var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?