- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi anneveoglusu
Yaaa kızlar rica etsem hamile olmayan aramızdan biri karbonatı denese olurmu ..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlican zaman yumurtanın olması gerekmezmi yumurtan çatlamış bitmiş demek ki kafana takma rahatca bekle doktorun ne diyorsa onu yapkızlar meraba bnmde batım 29 haziran.Evde ki ovulasyon testıne göre gün aşırı birlikte olduk.Ovulasyon testın sılıklesmeye basladıgı gun dr ye gıttım ve vajınal ultrason ıle dr baktı.Rahımde yumurtanın olmadıgını soyledı.Ben heyecandan dr ye sormayı unuttum.Bu ay ben boşa mı cıktım acaba var mıdır yıne bi şeyler
Erkeklerde köpürürse pozitif demiyor ama hedef kitle kadınlar sen uyanınca bir test yap bakalım cesaret edebilirsenKızlar karbanot testini eşimin idrarıyla yaptım köpük aldı başını gitti
Sonuçta erkeklerin hamile kalma gibi durumu yok onda köprüyosa benimki anlamsız kalıyo ovu testi yaptım gebeliğe elim gidiyoooooo geri geliyooooErkeklerde köpürürse pozitif demiyor ama hedef kitle kadınlar sen uyanınca bir test yap bakalım cesaret edebilirsen
Canım tekrar yuklwemisin testi yenilesen ben goremedim İnşallah bebeğin seninledirKızlar gebelik yaptım tam koyu değil ama 2. Çizgim var bakarmısınızzzz
Canım tekrar yuklwemisin testi yenilesen ben goremedim İnşallah bebeğin seninledir
O ilk yaptığım an sonradan düzeldi çizgi daha iyi durumda ama dışardayım ev geziyoruz görümceme daha sonra atarımHala ben göremedim dağılmış test rabbim muradini nasip etsin inşallah sağlıkla
Ohhhh hayırlı olsun canımmm rabbim bebeğini sana bağışlasınKızlar bu kadar sabredebildim,doktordan çıktım şimdi değerim 282 çıktıiğneye başlıyorum iyi ki gitmişim
Amiiin hepimize bağışlar inşallah,hadi sen de bi kan ver olmazsaOhhhh hayırlı olsun canımmm rabbim bebeğini sana bağışlasın
İşlerim var dışardayım canım anca p.tesi musait olursam veririmAmiiin hepimize bağışlar inşallah,hadi sen de bi kan ver olmazsa
Ohh miss iyiki de gitmişsin hayırlısıyla kucağına al inşallah minik mucizeniKızlar bu kadar sabredebildim,doktordan çıktım şimdi değerim 282 çıktıiğneye başlıyorum iyi ki gitmişim