Haziran sonu BAT'ı olanlar cifte bayram yapalimmi

Güzel kalpli arkadaşim rabbim hiç ummadığın anda mucizesini sana nasip edecek İnşallah o tarih çok uzak değil bu mübarek ramazan da sahur saatlerinde dualarımızi kabul etsin inşallah rabbim

Güzel kalpli arkadaşim rabbim hiç ummadığın anda mucizesini sana nasip edecek İnşallah o tarih çok uzak değil bu mübarek ramazan da sahur saatlerinde dualarımızi kabul etsin inşallah rabbim
ALLAH RAZI OLSUN canım benim o senin güzel kalbiin sen de çok üzüldün ALLAH seni de hayırlarla sağlıcakla sevindirsin gülüm inşallah aynı zamanlarda seviniriz inşallah beklediğim bekleyeceğimden çok değildir çok çok daha kısadır cümlemiz için tabii bu ağlamaklı hallerim sevinç gözyaşlarına döner mi inanıyorum inanıyorum ALLAH'IM hayırlarla sağlıcakla sevindir bizi amin

İyice belirginleşmiş canım kimyasal olamaz Allahın izniyle çünkü çok net kırmızı
Git kan ver içini bi rahatlat
Tabi çok stres yapma akışına bırak
Duacınım canım
Adına çok sevindimmm
Çok teşekkür ettimnetleşmiş mi diyorsun,bana Aynı gibi geldi,ama dünkünü öğleden sonra yapmıştım bir gün bile geçmedi,pazar günü tekrar test yaparım pazartesi de kan aldırırım sanırım.
Sen naptın tekrar kan aldıracak mısın?

Ben dün sabah sağlık ocağına vermiştim akşam da hastanede yaptırdım normalde sağlık ocağındakinin dünkünden biraz düşük çıkması lazım öğlen alacağım onu
Ptesi tekrar gideceğim canım inşallah sağlıklı ilerler

İnşallah canım sağlıkla büyüsün bebişlerbekleyenlerin de yüzü tez Zamanda gülsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…