• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran sonu BAT'ı olanlar cifte bayram yapalimmi

Bir bardak idrara karbonatı döktüm bir tatlı kaşığı kadar,köpürürse gebelik var hiç hareket yoksa da yok,yemek tarifi gibi mi oldu:kusmuk:
Canım sen adetten öncemi gebeliği öğrenmiştin benim bat 19 hergün ovu testine devam ediyorum belki gebelik varsa ondan öğrenirim diye silikleşeceği yere hafif hafif koyulaşıyor ve şuanda sol kasığım çok fena batıyor

hamile arkadaşlar bizlere de dua edin lütfen
Henüz hamileliğim tasdiklenmedi ana inşallah isteyen herkes tez vakitte kavuşur yavrularına inşallahh
Canım sen adetten öncemi gebeliği öğrenmiştin benim bat 19 hergün ovu testine devam ediyorum belki gebelik varsa ondan öğrenirim diye silikleşeceği yere hafif hafif koyulaşıyor ve şuanda sol kasığım çok fena batıyor
evet Canım benim bat 23 haziran,bu ay boyu benim hep kasık Ağrım oldu,doktora gidecektim haftaya,sıkıntı mı var diye.ovulasyon testim de yavaş yavaş koyulaştı evet,ben 2 kez yumurtluyorum diye düşünmüştüm.

Henüz hamileliğim tasdiklenmedi ana inşallah isteyen herkes tez vakitte kavuşur yavrularına inşallahh

evet Canım benim bat 23 haziran,bu ay boyu benim hep kasık Ağrım oldu,doktora gidecektim haftaya,sıkıntı mı var diye.ovulasyon testim de yavaş yavaş koyulaştı evet,ben 2 kez yumurtluyorum diye düşünmüştüm.
Benimkinin resmini atsamda baksan onun gibimi oldu şuanda bir mide bulantısı var anlatamam bugün 2. Bu öğleden aonrada böyle oldum o daha fenaydı

Gönder Canım bakayım
Resme göre normalde biraz daha koyu sonuncular.İlkkez kullanıyorum ya tamda net bilmiyorum normalde dahada silikleşmesi gerekirdi heralde bata 3 gün var

Eklentiler

• 20170616_205203-1.jpg
    20170616_205203-1.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 27
Resme göre normalde biraz daha koyu sonuncular.İlkkez kullanıyorum ya tamda net bilmiyorum normalde dahada silikleşmesi gerekirdi heralde bata 3 gün var
Canım ben bu testleri bilemedim,kaset tipi kullandığım için,baya koyu görünüyor hepsi de,bizimkinde çoook silik çıkıyor yumurtlama dışında,karbonat testini denedin mi hiç:KK49:

Canım ben bu testleri bilemedim,kaset tipi kullandığım için,baya koyu görünüyor hepsi de,bizimkinde çoook silik çıkıyor yumurtlama dışında,karbonat testini denedin mi hiç:KK49:
Bende şaşırdım böyle koyu olmasına ilk baştan beri yaptıklarım silikdi şimdiki yaptıklarım koyulaşıyor inşallah gebelik vardır eşime babalar gününe en büyük hediye olur..Bundan önce yaptım ama yanlış sonuç veriyor diye biliyoeum hiç bu ay geçen ay felan yapmadım

Bende şaşırdım böyle koyu olmasına ilk baştan beri yaptıklarım silikdi şimdiki yaptıklarım koyulaşıyor inşallah gebelik vardır eşime babalar gününe en büyük hediye olur..Bundan önce yaptım ama yanlış sonuç veriyor diye biliyoeum hiç bu ay geçen ay felan yapmadım
Gebelik testi de yapsan çıkabilir aslında ama o da negatif olunca moral bozuyor

A anneveoglusu canım inşallah hamilesindir senden çok umutluyum bu ay :) ben bu hafta calışmalara başlıyorum :KK70: dua edinde tutsun bari :KK70: çok çalışcam :KK70:
Çalış çalış İnşallah bu ay gelir kuzun canım.
Vallahi bende umutluyum nasip artık beklemedeym

Gebelik testi de yapsan çıkabilir aslında ama o da negatif olunca moral bozuyor
Ben hamileysem üstüne görme oldu büyük ihtimalle oda testte belli olmuyor diyorlar.3 gün önce yaptım. Negatifti moralimi bozmakta istemiyorumm..

Sende karbonat tarifi doğeu çıktımı

Back