Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah beğenirsin istediğin gibi olur bende saç için anlaşmalı kuaförle görüşüp prova yaptıracağım ama makyajı kesnlikle dauglas yada ykm den yaptırcam bildiğim yerden bu konuda şaşmam herşey gönlünce olsun
dauglas forumun tam ortasında.ve ordaki makyöz saçınızı sardırıp buraya geleceksin dedi.düşünsene üstünde gelinlik saçların sarılı kuaförden çıkıp o halde forumda dolaştığını...meradanın kuaförününde gelin fotolarına baktım..abartı makyajı yoktu.porselen makyaj yapıyor.crylon kullanıyor.ben zaten sade bi, makyaj istiyorum ve cilt problemimde yok.onun için ideal geldi bana..senide herşey gönlünce olsun canım:)
ben kuaföre getirtcem canım onların dediğine bakma sen onlar olmazsa ykm makyözleri evine dahi geliyor ayarlayacağım bakalımm senin düğünün benden önce havadisleri alırım senden :)
Merhabalar
Konuyu okuyunca atladım, bende biraz araştırdım. Merada eskiden bir organizasyon firması ile çalışıyormuş ama hiç memnun değillermiş, parada da pintilik ettikleri için malzemeleri kendimiz alır, kendimiz yaparız demişler. şimdi şamdandı sandalye giydirmesiydi falan hepsini kendileri yapıyorlar. Yani bu sene orda düğün yapacakların şansına, ne çıkarsa bahtlarına. Öğretmen evinin çalıştığı firmayı duymadım hiç. nette baya araştırma yaptım ben kendi düğünüm için. Haziranda Pedias Concept'te benim düğünüm. Oranın anlaşmalı olduğu firmayla görüştüm, sg zengin group diye bir firma. ben çok memnun kaldım. İstediğim renk seçenekleri, farklı şamdan modelleri, herşey çok içime sindi. herkeste olan 3 kollu 4 kollu şamdan modellerinden farklı modelleri var, zaten istanbuldan yeni gelmiş bir firmaymış. sahipleri de çok tatlı, kanka olduk resmen. gelinlik ve balayı konusunda da beni yönlendirdiler. kuaförleri de varmış ama ben kuzenime yaptırcam. istanbuldan geliyor, çok iyi kuafördür. O yüzden gerek görmedim. kendi yapacağımdan %50 ucuza tamamladım herşeyi. gelinliğimi de hennadan aldım. bu seneki modelleri müthiş. tavsiye ederim.
Merhaba canım ben de pediası aradım ama bana gelmen gerek dediler.Konyadayım ben de gidemem yani.100 kişilik düşünüyoruz.Sana ne kadar teklif çıkardılar acaba?
pedias çok tuzluydu...35 lira demişlerdi kişi başı
ee saç nasıl olacak?..