• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ne diyeceğimi bilemiyorum canım benim çok üzüldüm ya öyle Böyle değil benimde adet ağrısı gibi ama yok henüz bisey amiin inşallah bacım umarım bebeğim beni yanlız birakmaz
Hayırlısı canım yapacak birşey yok Allah nasip etsin istayen herkese inşallah sen artık kan verebilirsin 14. Gün ya inşallah sonucun güzel olur 🤗

Hayırlısı canım yapacak birşey yok Allah nasip etsin istayen herkese inşallah sen artık kan verebilirsin 14. Gün ya inşallah sonucun güzel olur 🤗
Amiin inşallah rabbim hayırlı güzel sonuçlar versin inşallah salı günü yaptiricam yarın tatil acile de çok uzak evim salı günü inşallah

Rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim isteyen herkeze versin inşallah rabbim kicagimizi boş bırakmasın inşallah

Canimmm nasil sevindim anlatamam❤ Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah.darisi bizlere olsun. Dualarinda bizleri de unutma 🙏
Tabiyki dualarım sizlerle herzaman rabbim isteyen herkeze nasip eylesin rabbim isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın inşallah allah razı olsun amiiiiiiiin inşallah bitanem

Back