• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nası sevindimmm anlatamam. bu haberleri duymak umut veriyor. belirtilerin nelerdi?
Kasiklarim ağrıyordu hala ağrıyor sanki adet görecekmişim gibi yer yer farklı ağrı oluyor ve mide bulantı var her yemekte bel ağrısı müthiş şimdilik aklıma gelen bunlar canım benim rabbim isteyen herkezin kucağını doldursun inşallah

Kasiklarim ağrıyordu hala ağrıyor sanki adet görecekmişim gibi yer yer farklı ağrı oluyor ve mide bulantı var her yemekte bel ağrısı müthiş şimdilik aklıma gelen bunlar canım benim rabbim isteyen herkezin kucağını doldursun inşallah
Aminnnnn bize de booolca dua et. Pztsiyi bekliyorum ben de

2290560

Kızlar merhaba yazdıklarınızı tek tek okudum hem güldüm hem ağladım değişik bi ruh haline girdim bizi bizden başkası anlamaz bunu daha iyi anladım ve üye oldum :) Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın anne olmak isteyen herkese ve bana da tabi ki bu duyguyu tattırsn inşallah❤️ Bütün hamilelere de kucaklarina almak nasip olsun sağlıklı bir gebelik gecirsinler inşallah darısı bizlere aminnnnnnn Bende 2 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik olmadı eşimin değerleri normal demiş doktor lakin bana normalin altı gibi görünüyor ayrıca sonuçta morfoloji yazmıyor bilmiyorum kafam çok karışık önümüzde ki ay aşılama düşünüyorum ama adetin ikinci günü mü gideyim yoksa bı kaç gün önceden gidip ön görüşme mi yapayım bilemedim yardımcı olur musunuz lütfen ?

Bende sorun görünmüyor bütün tahlillerim temiz rahim filmi açık yumurtlama oluyor kendiliğinden çatlıyor hormonlar da normal

Kızlar merhaba yazdıklarınızı tek tek okudum hem güldüm hem ağladım değişik bi ruh haline girdim bizi bizden başkası anlamaz bunu daha iyi anladım ve üye oldum :) Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın anne olmak isteyen herkese ve bana da tabi ki bu duyguyu tattırsn inşallah❤ Bütün hamilelere de kucaklarina almak nasip olsun sağlıklı bir gebelik gecirsinler inşallah darısı bizlere aminnnnnnn Bende 2 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik olmadı eşimin değerleri normal demiş doktor lakin bana normalin altı gibi görünüyor ayrıca sonuçta morfoloji yazmıyor bilmiyorum kafam çok karışık önümüzde ki ay aşılama düşünüyorum ama adetin ikinci günü mü gideyim yoksa bı kaç gün önceden gidip ön görüşme mi yapayım bilemedim yardımcı olur musunuz lütfen ?
Adetin 2.günü git direk

Çok teşekkürler canım rahim filmimi geçen sene çektirmiştim acaba bir sorun olur mu bı daha cektirirler mi

Kizlar asilama tutmadi adet oldum. Bittikten tam 1 hafta sonra lekelenme basladi. Kasiklarimda da adet olacakmisim gibi agri var. Goguslerde hassasiyet var ama cook az. Baska boyle olan var mi yada normal mi degil mi bilen var mi

Kizlar asilama tutmadi adet oldum. Bittikten tam 1 hafta sonra lekelenme basladi. Kasiklarimda da adet olacakmisim gibi agri var. Goguslerde hassasiyet var ama cook az. Baska boyle olan var mi yada normal mi degil mi bilen var mi
Yumurtlama zamanın değil mi bir hafta sonrası acaba ilaçların etkisi mi devam ediyor Allah korusun devam ederse hastaneye git hemen ara kanama pek normal bişi değil

Benim de aşılamam tutmadı ve regl bittikten sonra yaklaşık 1 hafta sonra bir lekelenmem oldu ama sadece 1 gün. Sonrasında kesildi ama tek dikkatimi çeken şey bel ağrılarım ve göğüslerimde ki hassasiyet. Acaba mı diyorum ama sonra da kendi kendimi teselli ediyorum; geçtiğimiz ay vurulan hormon iğneleri sağolsun onların etkileri kendi kendine hayal kurma diyom 😂
Şimdi reglime 3 gün var. Bir mucize olsun çok istiyorum 😍
Ama dün kasıklarımda ağrı başladı ve belliki yine aynı son ile karşı karşıya geleceğim ve kırmızılar yolda geliyor gibi 😒
Eğer bir aksilik olmaz ise reglimin 3.günü tekrar doktora gideceğim ve doktorumu değiştireceğim. Hayırlısı olur inşallah.

Benim de aşılamam tutmadı ve regl bittikten sonra yaklaşık 1 hafta sonra bir lekelenmem oldu ama sadece 1 gün. Sonrasında kesildi ama tek dikkatimi çeken şey bel ağrılarım ve göğüslerimde ki hassasiyet. Acaba mı diyorum ama sonra da kendi kendimi teselli ediyorum; geçtiğimiz ay vurulan hormon iğneleri sağolsun onların etkileri kendi kendine hayal kurma diyom 😂
Şimdi reglime 3 gün var. Bir mucize olsun çok istiyorum 😍
Ama dün kasıklarımda ağrı başladı ve belliki yine aynı son ile karşı karşıya geleceğim ve kırmızılar yolda geliyor gibi 😒
Eğer bir aksilik olmaz ise reglimin 3.günü tekrar doktora gideceğim ve doktorumu değiştireceğim. Hayırlısı olur inşallah.
Yeminle tipkisinin aynisi. Belim bitirdi beni. Goguslerim falan nasil agriyor. Demk ki ilaclarin etkisi.

Back