- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
- #1.241
Sabah 8de canımmPzt kaçta çağırdılar kuzum
İnş canım ya inşallah.Hep birlikte mutluluk yasayalım hepimizin ki tutunsunAyy hadi hayırlısıİnşallah sana tutunur bebişin
Hadi bakalımSabah 8de canımm
Lekelenme oluyor mu peki canım başlamadıysa belki hamilesindir o zamanda kasık ağrısı oluyormuş hemen üzme kendini stres yapmaKızlar bugün 13. Günüm dün akşamdan beri kasıklarım ağırıyor umudum kalmadı
Seninle aynınız 13.günüm kasiklarm ağrıyor ara araKızlar bugün 13. Günüm dün akşamdan beri kasıklarım ağırıyor umudum kalmadı
Bu ağrı hiçbir zaman yanıltmadı beni geldi malesefLekelenme oluyor mu peki canım başlamadıysa belki hamilesindir o zamanda kasık ağrısı oluyormuş hemen üzme kendini stres yapma
İnşallah senin tutar ben adet oldumSeninle aynınız 13.günüm kasiklarm ağrıyor ara ara
Ne diyeceğimi bilemiyorum canım benim çok üzüldüm ya öyle Böyle değil benimde adet ağrısı gibi ama yok henüz bisey amiin inşallah bacım umarım bebeğim beni yanlız birakmazİnşallah senin tutar ben adet oldum
Hayırlısı canım yapacak birşey yok Allah nasip etsin istayen herkese inşallah sen artık kan verebilirsin 14. Gün ya inşallah sonucun güzel olurNe diyeceğimi bilemiyorum canım benim çok üzüldüm ya öyle Böyle değil benimde adet ağrısı gibi ama yok henüz bisey amiin inşallah bacım umarım bebeğim beni yanlız birakmaz
Amiin inşallah rabbim hayırlı güzel sonuçlar versin inşallah salı günü yaptiricam yarın tatil acile de çok uzak evim salı günü inşallahHayırlısı canım yapacak birşey yok Allah nasip etsin istayen herkese inşallah sen artık kan verebilirsin 14. Gün ya inşallah sonucun güzel olur
Rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim isteyen herkeze versin inşallah rabbim kicagimizi boş bırakmasın inşallahHayırlısı canım yapacak birşey yok Allah nasip etsin istayen herkese inşallah sen artık kan verebilirsin 14. Gün ya inşallah sonucun güzel olur
Aminn canım inşallah güzel haberlerle gelirsin idrar yapsaydın çıkardı belkiRabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim isteyen herkeze versin inşallah rabbim kicagimizi boş bırakmasın inşallah
Eşim idrar testinde ya doğru cikmaz ise cok üzülürüm çıkmaz diye yapmama izin vermedi canım benim birazdaha sabret dedi.Aminn canım inşallah güzel haberlerle gelirsin idrar yapsaydın çıkardı belki
Az kalmış biraz daha sabır o zamnEşim idrar testinde ya doğru cikmaz ise cok üzülürüm çıkmaz diye yapmama izin vermedi canım benim birazdaha sabret dedi.
Canimmm nasil sevindim anlatamam❤ Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah.darisi bizlere olsun. Dualarinda bizleri de unutmaBacılarım güzel kardeslerim hamileymisim
Tabiyki dualarım sizlerle herzaman rabbim isteyen herkeze nasip eylesin rabbim isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın inşallah allah razı olsun amiiiiiiiin inşallah bitanemCanimmm nasil sevindim anlatamam❤ Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah.darisi bizlere olsun. Dualarinda bizleri de unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?