- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
- #1.221
Geçen perşembe iğnelere başladım dün kontrolüm vardı 2 yumurta büyüyorsu 11 ve 12 mm. Yarın tekrar gidecem kontroleSağol canım benim ☺ Sen ne durumdasın ne zaman başladın?
Yaa çok güzel iki yumurtan var hadi bakalım güzel sonuçlar alırız inşallah sen benden 1 hafta öndesinGeçen perşembe iğnelere başladım dün kontrolüm vardı 2 yumurta büyüyorsu 11 ve 12 mm. Yarın tekrar gidecem kontrole ☺
Hangi ilaçları verdi sana doktorGeçen perşembe iğnelere başladım dün kontrolüm vardı 2 yumurta büyüyorsu 11 ve 12 mm. Yarın tekrar gidecem kontrole ☺
Gonalf verdi canım bakalım yarın da iyi şeyler duyarım inşallahHangi ilaçları verdi sana doktor
Benimde gonalf. Yarın başlıcam kullanmaya Çarşamba günü de kontrole gidicemGonalf verdi canım bakalım yarın da iyi şeyler duyarım inşallah ☺ Sen ne zaman gideceksin
Pko mu vardı sende deBenimde gonalf. Yarın başlıcam kullanmaya Çarşamba günü de kontrole gidicem
Pko yok bende canım neye göre veriyorlar ilaçları bilemiyorumPko mu vardı sende de☺
Kaçıncı günündesingünaydın arkadaşlar bugün ayın 12si Normalde ayın 12'si ile 14 arası tahlil yaptırmam gerekiyor ama Devlet Hastanesi çok uzak bana acaba test alsam yapsam çıkarmı
27 haziranda yaptirdimKaçıncı günündesin
Bana ozellikle kanda baktir idrar testi yapma diye tembihlemislerdi hastanede. Kanda baktirsan daha iyi olur sanki. Saglik ocagi varsa yakinda o da bakiyor. Illa hastane olmasi sart degil yani.27 haziranda yaptirdim
Ben de bilmiyorum valla. Salı aşılamam yapılacak benim Allahın izniylePko yok bende canım neye göre veriyorlar ilaçları bilemiyorum
Çatlatma iğneni ne zaman vurunacaksın?Ben de bilmiyorum valla. Salı aşılamam yapılacak benim Allahın izniyle
Yumuşlar ne kadar olmuşBen de bilmiyorum valla. Salı aşılamam yapılacak benim Allahın izniyle
Ayy hadi hayırlısıBenim de pazartesi kızlar aşılamam.cumartesi kontrolüm var
Pazartesiye aldılar aşılamamı yarın gece 10da iğneyi vuracamÇatlatma iğneni ne zaman vurunacaksın?
Pzt kaçta çağırdılar kuzumPazartesiye aldılar aşılamamı yarın gece 10da iğneyi vuracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?