- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
İnşallah ya ama bugün çok ümitsizim bende iki senelik evliyim doğal yollarla olmadı en son hsg çekildi rahim ağzın çok dar dedi doktor olmuyorsa bu sebepten olmuyordur dedi aşılamayı bile anesteziyle yaptılar ümitliydim ama bu belirtiler başlayınca üzüldümBende yıllarca bu sahneyi defalarca yaşadım. Testi yaparım arkasından gelir reglim. İnşallah sende öyle olmaz bu sefer
Rahatladın mıSen ve ülkenin geri kalanı bana çok güveniyo
Kesin olsun diye yaptım canım ya rahatlayayım diye
Rahatladım canımRahatladın mı
Bak benim kanama gelmesine rağmen halen daha rahatlayamadım
Bakarlar canımKızlar bu akşam devlet hastanesinin acilinde kan versem bakarlar mı acaba?
Bende 25inde yaptirdim. Bende de suan adet belirtileri var. Pazartesi test gunu. Ayni zamn da adet gunu. Gorucez bakalim nolucakBende haziranın 24 ünde yaptırdım aşılamayı ama şuan adet belirtilerimin hepsi var
Su pazartesi bi gelse hepimiz rahatlicaz zaten hic bi soru kalmicak o zman neyin geyigini yapcaz acabaBende hiç bir belirti yok ne ağrı ne sızı 5. günüme kadar ağrılarım vardı sonra hepsi gitti anlamadım zaten benim pazartesi hem test hem adet günüm...
belkide tutmuştur senin bilemeyiz zaten şu test sonuçlarını kimse eline almadan hiç birşey anlamicaz gibigelsin test sonuçları artıkkk yeter daa
Bakarlar tabi.Kızlar bu akşam devlet hastanesinin acilinde kan versem bakarlar mı acaba?
Darlıktan dolayı olan kişilerin çoğunlukla tuttuğunu gördüm bence olur sıkma canınıİnşallah ya ama bugün çok ümitsizim bende iki senelik evliyim doğal yollarla olmadı en son hsg çekildi rahim ağzın çok dar dedi doktor olmuyorsa bu sebepten olmuyordur dedi aşılamayı bile anesteziyle yaptılar ümitliydim ama bu belirtiler başlayınca üzüldüm
Yani cnm inşallah bende tutmasada sizlerin olmasından çoook sevinirim inşallahta tutar hepimiz bunu hakediyoruzSu pazartesi bi gelse hepimiz rahatlicaz zaten hic bi soru kalmicak o zman neyin geyigini yapcaz acababi kac kisi pozitifi gorse bari ya. Hep birlikte olmasi dusuk ihtimal ama en azindan 2-3 kisi pozitif dese bize de hem moral hem umut olsa ❤
İnşallah ya rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zormuş senelerce uğraşanlar var allah kolaylık versin umarım bende dahil burdaki herkes iyi haberler verir inşallahDarlıktan dolayı olan kişilerin çoğunlukla tuttuğunu gördüm bence olur sıkma canını ☺
İnşallah cnm ben mesela 5 senedir bekliyorum burda bir arkadaşda 9 senedir bekliyor zor kolay değil herkezin olur inşallah bu hasretlik sona ererİnşallah ya rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zormuş senelerce uğraşanlar var allah kolaylık versin umarım bende dahil burdaki herkes iyi haberler verir inşallah
Aminİnşallah cnm ben mesela 5 senedir bekliyorum burda bir arkadaşda 9 senedir bekliyor zor kolay değil herkezin olur inşallah bu hasretlik sona erer ☺
Bencede progestandan dolayı oluyor. Biraz yoğunlaştı kanamam. Daha bu saatten sonra hamile olduğuma bir allahın kulu ikna edemez beniKizlarrr kizlarrrr, neler dokturmussunuz.Okuyunca heyecanlandim. Mahvettiniz beni. Beni de sardi heyecan, yarin sabah 9 da randevum var ve test yapilacak. Ins mutlu bi haber verebilirim.
Signora, senin haptan dolayi adetin inmiyor da olabilir ama yerlesme de olabilir gibi de hissediyorum canim. Bana nedense signora, tuana, htckrmc, pozitif gibi geliyirsunuzRabbim hepimize nasip etsin de, ben boyle duygular icindeyim acikcasi. Yarini da iple cekiyorum
Heyecanlandim bak bendeKizlarrr kizlarrrr, neler dokturmussunuz.Okuyunca heyecanlandim. Mahvettiniz beni. Beni de sardi heyecan, yarin sabah 9 da randevum var ve test yapilacak. Ins mutlu bi haber verebilirim.
Signora, senin haptan dolayi adetin inmiyor da olabilir ama yerlesme de olabilir gibi de hissediyorum canim. Bana nedense signora, tuana, htckrmc, pozitif gibi geliyirsunuzRabbim hepimize nasip etsin de, ben boyle duygular icindeyim acikcasi. Yarini da iple cekiyorum
Heyacanlandım baK bende hepimizin hakkında hayırlısı bakalım inşallah yarın güzel haber verirsin bizeKizlarrr kizlarrrr, neler dokturmussunuz.Okuyunca heyecanlandim. Mahvettiniz beni. Beni de sardi heyecan, yarin sabah 9 da randevum var ve test yapilacak. Ins mutlu bi haber verebilirim.
İkiside yapar benceKizlar bisey sorucam. Bu testi devlette yaptircak olsak poliklinige mi gitmemiz gerek acilde mi yaptirmamiz lazim. Saglik ocagi ertesi gun diyor. Bekleyemem. Siz nasi yapicaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?