• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlarrr kizlarrrr, neler dokturmussunuz. 🤣🤣Okuyunca heyecanlandim. Mahvettiniz beni. Beni de sardi heyecan, yarin sabah 9 da randevum var ve test yapilacak. Ins mutlu bi haber verebilirim.
Signora, senin haptan dolayi adetin inmiyor da olabilir ama yerlesme de olabilir gibi de hissediyorum canim. Bana nedense signora, tuana, htckrmc, pozitif gibi geliyirsunuz 😍😍Rabbim hepimize nasip etsin de, ben boyle duygular icindeyim acikcasi. Yarini da iple cekiyorum
Ayyy haddi sonuclar gelmeye başlasın artıkk ☺️😍 inşallah positif le gelirsin bana heyacan bastı yaaa ben şimdi bu gece nasıl yatarım 😂😂

Arkadaşlar Hayırlı akşamlar sizlere bir şey sormak istiyorum Ben ayın 27'sinde Perşembe günü işlem gördüm bugün ayın üçü doktorun bana işlem gördüğüm gün ayın üçünde coriomon 5000 catlatma iğnesi kullanmamı söyledi bugün de vurdum hiç aranızda bu şekilde çatlatma iğnesine işlem sonrası kullanan var mı
Ben sana bende nasıl yaptıklarını söylim sen öyle belki karşılaştırırsın benim adetimin 3. gününden (10.Haziran) itibaren hap verdi 5 gün boyunca almam gerekiyordu yani 8 gün (14 Haziran) son hapımı aldım kontrola gittim ve daha küçükler dediler bıraz daha gün geçsin dedi 22.Haziran çatlatma iğnesi yaptım ve 24. Haziranda aşılama yapıldı 8.Temmuzda kanda gebelik testi yapılacak cnm ☺

Son düzenleme:
Kızlar belirtileriniz ne durumda halen..
bende bugün yürürken karnıma saplantı ağrısı girdi bir kaç kez anlamadım 🤔

Son düzenleme:
Ben sana bende nasıl yaptıklarını söylim sen öyle belki karşılaştırırsın benim adetimin 3. gününden (10.Haziran) itibaren hap verdi 5 gün boyunca almam gerekiyordu yani 8 gün (14 Haziran) son hapımı aldım kontrola gittim ve daha küçükler dediler bıraz daha gün geçsin dedi 22.Haziran çatlatma iğnesi yaptım ve 24. Haziranda aşılama yapıldı 8.Temmuzda kanda gebelik testi yapılacak cnm ☺
Anladım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur rabbim kucagimizi boş bırakmasın

Arkadaşlar Hayırlı akşamlar sizlere bir şey sormak istiyorum Ben ayın 27'sinde Perşembe günü işlem gördüm bugün ayın üçü doktorun bana işlem gördüğüm gün ayın üçünde coriomon 5000 catlatma iğnesi kullanmamı söyledi bugün de vurdum hiç aranızda bu şekilde çatlatma iğnesine işlem sonrası kullanan var mı
Hiç duymadım bu şekilde olan ben çarşamba çatlatma iğnesi cuma aşılama oldum hemen herkesde bu şekilde oluyo
Sormadın mı neden bu şekilde diye peki🤔

Bencede progestandan dolayı oluyor. Biraz yoğunlaştı kanamam. Daha bu saatten sonra hamile olduğuma bir allahın kulu ikna edemez beni 😂 yarın bende gidicem işte doktora bakalım ne diyecek 🤔 şimdi ilk işi bana rahim filmi çekmek olacak biliyorum. Yarın ki ruh halime göre yaptırıcam yada yaptırmayacağım. İnşallah sizlerin tutmuştur 😍
Canim rahim filmi cektirip asilama yapmak bi yol evet. Ama sende sikinti gormemis demek ki doktorun bu yuzden istememis rahim filmi. Benim dr da senin doktorun gibi bi yol izledi. Sonuc pozitifti.
Su an yeni doktorum once rahim filmi istedi, kendince garanti altina almak icin bi de rahim filmi sonrasi dogal yolla hamile kalma sansiniz artar da dedi. Ama tuplerde de sikinti olmadigi anlasildi, birkac ay daha denedik kendimiz. Sonrasi bildigin gibi asilama oldu iste benim de. Sonuc bekliyorum. Bence yaptir icin rahat etsin. Umarim hersey gonlunce olur. Kafama taktim senin derdini de inan elimden bi sey gelse yapacam o derece. Allah uardimcin olsun canimcim

Kasık ağrısı var hep orda duruyo bide arada ıslaklık oluyo belirtiden sayarsan ama testim negatif çıktığı için pek umudum yok açıkçası 🙄

Benim cok nadir kasiklarimda agri oluyo. Arada bi bu islaklik mevzusu bende de var. Ama goguslerim evlerden uzak agrisi delirticek beni. Yatsam olmuyo kalksam olmuyo ortada kaldim onlarla 😂😂

Kızlar benim aşılaman ın 4. Günü dün akşam aşırı derece de bel ağrım oldu ortası sancılanıp durdu normal mi neden bel ağrısı olur ki bel fıtığım var ama bu ağrı onun değildi

Kızlar benim aşılaman ın 4. Günü dün akşam aşırı derece de bel ağrım oldu ortası sancılanıp durdu normal mi neden bel ağrısı olur ki bel fıtığım var ama bu ağrı onun değildi
Çatlatma iğnesinin oyunları bunlar hep, hepimiz yaşadık bu tip şeyleri takılı kalma. Rahat ol dua et hayırlısı olsun 😍

Benim cok nadir kasiklarimda agri oluyo. Arada bi bu islaklik mevzusu bende de var. Ama goguslerim evlerden uzak agrisi delirticek beni. Yatsam olmuyo kalksam olmuyo ortada kaldim onlarla 😂😂
😂😂 ayy cnm inşallah tutmuştur o zaman bence teste yakın olduğumuz için ilaçların etkisi gitmesi gerekir öyle değilmi ben bugün sabah yine test yaptım yine negatif çıktı artık bilemicem hiç ağrımda yok

Evet yaşadık. Patlamaya hazır bomba gibi gezeceksin bir süre, şişkinlikde bonus olarak yanında eşlik edecek. Takılı kalma rahat ol bol dua ve dinlenme ile hayırlısı olsun inşallah 😍
ilkinde sanki ilk iğneden itibaren şişlik vardı.şimdi 5.gün iğnemi de vurdum ama şişlik yok.acaba aşılama sonrası progesteronla mı şiişmişti onu hatırlamıyorum :D amin ya inşallah. arı sütü aldım içiyorum. biton vitamin içiyorum.olsun da inşallah

ilkinde sanki ilk iğneden itibaren şişlik vardı.şimdi 5.gün iğnemi de vurdum ama şişlik yok.acaba aşılama sonrası progesteronla mı şiişmişti onu hatırlamıyorum :D amin ya inşallah. arı sütü aldım içiyorum. biton vitamin içiyorum.olsun da inşallah
Canim ari sutunu kullanmadim, bi bilgim de yok. Ama propolis kullanmistim gecen ay ki reglime kadar, enfeksiyon vs olmasin ve bagisikligim guclensin die, esim de kullandi hatta. Ama asilama ignelerine baslayinca biraktim, cunku kulupten birinin doktoru kullanmamasini onermis. Dollenmis yumurtayi yabanci bi cisim gibi algilayip, bagisikliga karsi savastigi icin, gebe kalma sansini azaltabilir demis. Ben ciddiye almistim bunu. Sana da soliyim dedim canim

Kızlar ben hala aşılamaya başlamak için regl olmayı bekliyorum😅 Ama sizin sürecinizinde sıkı takipçisiyim😄 inşallah güzel haberlerinizi alırım çok dua ediyorum. Hepimizin göbüşleri bebek dolsun inşallah 🥰🙏🏻

Canim ari sutunu kullanmadim, bi bilgim de yok. Ama propolis kullanmistim gecen ay ki reglime kadar, enfeksiyon vs olmasin ve bagisikligim guclensin die, esim de kullandi hatta. Ama asilama ignelerine baslayinca biraktim, cunku kulupten birinin doktoru kullanmamasini onermis. Dollenmis yumurtayi yabanci bi cisim gibi algilayip, bagisikliga karsi savastigi icin, gebe kalma sansini azaltabilir demis. Ben ciddiye almistim bunu. Sana da soliyim dedim canim
ama tüm araştırmalarda güçlü bir yumurta kalitesi arttırıcı olduğu yazıyor. sanırım döllenmiş yumurta derken yumurtlamaya kadar kullanmka gerekiyor sonra bırakmalı. anladığım kadarıyla?

Back