• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende yıllarca bu sahneyi defalarca yaşadım. Testi yaparım arkasından gelir reglim. İnşallah sende öyle olmaz bu sefer 😍
İnşallah ya ama bugün çok ümitsizim bende iki senelik evliyim doğal yollarla olmadı en son hsg çekildi rahim ağzın çok dar dedi doktor olmuyorsa bu sebepten olmuyordur dedi aşılamayı bile anesteziyle yaptılar ümitliydim ama bu belirtiler başlayınca üzüldüm

Bende hiç bir belirti yok ne ağrı ne sızı 5. günüme kadar ağrılarım vardı sonra hepsi gitti anlamadım zaten benim pazartesi hem test hem adet günüm...
belkide tutmuştur senin bilemeyiz zaten şu test sonuçlarını kimse eline almadan hiç birşey anlamicaz gibi 😂😂 gelsin test sonuçları artıkkk yeter daa 😂
Su pazartesi bi gelse hepimiz rahatlicaz zaten hic bi soru kalmicak o zman neyin geyigini yapcaz acaba 😂 bi kac kisi pozitifi gorse bari ya. Hep birlikte olmasi dusuk ihtimal ama en azindan 2-3 kisi pozitif dese bize de hem moral hem umut olsa ❤

İnşallah ya ama bugün çok ümitsizim bende iki senelik evliyim doğal yollarla olmadı en son hsg çekildi rahim ağzın çok dar dedi doktor olmuyorsa bu sebepten olmuyordur dedi aşılamayı bile anesteziyle yaptılar ümitliydim ama bu belirtiler başlayınca üzüldüm
Darlıktan dolayı olan kişilerin çoğunlukla tuttuğunu gördüm bence olur sıkma canını ☺️

Su pazartesi bi gelse hepimiz rahatlicaz zaten hic bi soru kalmicak o zman neyin geyigini yapcaz acaba 😂 bi kac kisi pozitifi gorse bari ya. Hep birlikte olmasi dusuk ihtimal ama en azindan 2-3 kisi pozitif dese bize de hem moral hem umut olsa ❤
Yani cnm inşallah bende tutmasada sizlerin olmasından çoook sevinirim inşallahta tutar hepimiz bunu hakediyoruz ☺️🤲🏻

İnşallah ya rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zormuş senelerce uğraşanlar var allah kolaylık versin umarım bende dahil burdaki herkes iyi haberler verir inşallah
İnşallah cnm ben mesela 5 senedir bekliyorum burda bir arkadaşda 9 senedir bekliyor zor kolay değil herkezin olur inşallah bu hasretlik sona erer ☺️🤲🏻

Kizlarrr kizlarrrr, neler dokturmussunuz. 🤣🤣Okuyunca heyecanlandim. Mahvettiniz beni. Beni de sardi heyecan, yarin sabah 9 da randevum var ve test yapilacak. Ins mutlu bi haber verebilirim.
Signora, senin haptan dolayi adetin inmiyor da olabilir ama yerlesme de olabilir gibi de hissediyorum canim. Bana nedense signora, tuana, htckrmc, pozitif gibi geliyirsunuz 😍😍Rabbim hepimize nasip etsin de, ben boyle duygular icindeyim acikcasi. Yarini da iple cekiyorum

Kizlarrr kizlarrrr, neler dokturmussunuz. 🤣🤣Okuyunca heyecanlandim. Mahvettiniz beni. Beni de sardi heyecan, yarin sabah 9 da randevum var ve test yapilacak. Ins mutlu bi haber verebilirim.
Signora, senin haptan dolayi adetin inmiyor da olabilir ama yerlesme de olabilir gibi de hissediyorum canim. Bana nedense signora, tuana, htckrmc, pozitif gibi geliyirsunuz 😍😍Rabbim hepimize nasip etsin de, ben boyle duygular icindeyim acikcasi. Yarini da iple cekiyorum
Bencede progestandan dolayı oluyor. Biraz yoğunlaştı kanamam. Daha bu saatten sonra hamile olduğuma bir allahın kulu ikna edemez beni 😂 yarın bende gidicem işte doktora bakalım ne diyecek 🤔 şimdi ilk işi bana rahim filmi çekmek olacak biliyorum. Yarın ki ruh halime göre yaptırıcam yada yaptırmayacağım. İnşallah sizlerin tutmuştur 😍

Heyecanlandim bak bende 😍 hayirli guzel haberlerini bekliyoruz heyecanla. Dualarim seninle 😍

Kizlar bisey sorucam. Bu testi devlette yaptircak olsak poliklinige mi gitmemiz gerek acilde mi yaptirmamiz lazim. Saglik ocagi ertesi gun diyor. Bekleyemem. Siz nasi yapicaksiniz

Heyacanlandım baK bende hepimizin hakkında hayırlısı bakalım inşallah yarın güzel haber verirsin bize 🥰🥰

Arkadaşlar Hayırlı akşamlar sizlere bir şey sormak istiyorum Ben ayın 27'sinde Perşembe günü işlem gördüm bugün ayın üçü doktorun bana işlem gördüğüm gün ayın üçünde coriomon 5000 catlatma iğnesi kullanmamı söyledi bugün de vurdum hiç aranızda bu şekilde çatlatma iğnesine işlem sonrası kullanan var mı

Back