Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Birazda biz hassasiz normal biseyde deseler bize batiyo şahsen bana batiyo 25 yıldır yaşıyorum ben evlenene kadar hamile görmedim gibi bisey anasini satim bi evlendim çaaat çaat çat
Bari soka soka söylemeyin kardeşim yanlışlıkla kalanlar bizden değil
Ben hamile kişiye ya da söylemesine takılmıyorum yalan söylemelerine kızıyorum insanları banane yoksa kim hamile kalmış ne yapmış

Aynen canım yap test kafan rahat olsun en azından ama doktorun muayene eder seni herhalde ben ilk klomen kıllandığımda aenin gibi olmıştu hatta adet günüm 3 gün sürmüştü doktor normal demişti ama senin farklı daha farklı tabi

Gelse şöle söküle söküle rahatlayacam ama ped batmıyor. Hoş ben batmasına fırsat vermeden saat başı wc ye gidiyorum yarın ola hayır ola diyorum artık.

ilk başta kahverengi leke geldi. ertesi gün pedlerden taşarcasına geldi.hiç böyle olmamıştım.normalde 4 gün sürer regl.2 gün ağır geçer.o ay 8 gün sürdü 4 günü ağır kanamalıdır. bana yerleşme olabilirmiş gibi geldi nedense

İnşallah öyledir ama çok yere baktım okudum benim gibi yerleşme kanaması olan yok. Bir kişide benim duruma benzer bir şey olmuş oda kimyasal gebelik ile sonuçlanmış. Hayırlısı neyse onu nasip etsin rabbim. Allahta biliyor ya negatif çıksa şu anki ruh halimden daha iyi olacağımı düşünüyorum. Belirsiz olması daha da geriyor beni. Acabamı acabamı diye dolanıyorum yaa sabır yarın ola hayır ola.

Benim ki negatif oldu hissediyorum. Adet belirtilerimin hepsi basladi. Icime de degisikbi rahatlik geldi birden. Vallahi ne kadar inkar etsem de belirsizlik yoruyormus.
Bende hiç bir belirti yok ne ağrı ne sızı 5. günüme kadar ağrılarım vardı sonra hepsi gitti anlamadım zaten benim pazartesi hem test hem adet günüm...
belkide tutmuştur senin bilemeyiz zaten şu test sonuçlarını kimse eline almadan hiç birşey anlamicaz gibi gelsin test sonuçları artıkkk yeter daa

Doktorum pazartesi tahlil yapıcak bakalım zaten salı günğde adet olcağım tarih büyük ihtimal tahlil yapılır ben adet olurum

Düzeni neden bozdun yahu normal yapsaydın ya. Valla ben senden çok ümitliyim nedense kesin tuttu diyorum ama bilemedim şimdi sen öyle yazınca. Neyse test defterini kapat sen bekle artık. İşler hepten karışacak
Sen ve ülkenin geri kalanı bana çok güveniyo
Kesin olsun diye yaptım canım ya rahatlayayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…