- 28 Mart 2017
- 545
- 865
- 103
- 33
- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
Birazda biz hassasiz normal biseyde deseler bize batiyo şahsen bana batiyo25 yıldır yaşıyorum ben evlenene kadar hamile görmedim gibi bisey anasini satim bi evlendim çaaat çaat çat
Ben hamile kişiye ya da söylemesine takılmıyorum yalan söylemelerine kızıyorum insanları banane yoksa kim hamile kalmış ne yapmışBari soka soka söylemeyin kardeşimyanlışlıkla kalanlar bizden değil
Aynen canım yap test kafan rahat olsun en azından ama doktorun muayene eder seni herhalde ben ilk klomen kıllandığımda aenin gibi olmıştu hatta adet günüm 3 gün sürmüştü doktor normal demişti ama senin farklı daha farklı tabiBen dün doktoruma lekelenme yaşadım ve reglim geldi dedim (halbuki gelen giden bir şey yok sanırım. Lekelenmeleri regl sandım) doktorda perşembe günü gel kontrole hapınada devam et dedi. Halen daha lekelenme şeklinde gidiyorum. Ağrım sızım yok. Pazartesi akşam şefaf akıntı ile birlikte lekenme yaşadım. Ertesi gün sadece lekelenme şeklinde devam etti. Gece ped koydum nolur nolmaz diye sabah baktığımda koyu kahve akıntı şeklinde gördüm. Şimdide tuvalete girdiğimde görüyorum sadece pede bir şey bulaşmıyor. Senin çılgınca kanama oldu dediğin ilk günden mi başladı yoksa önce lekelenme şeklinde mi başladı? sıfır hissiyatım var hamile olduğuma dair ama merak ediyorum neden böyle oluyor. Yarın doktor kontrolüne girmeden kan vereceğim negatifsede göreyim. Aklımda soru işareti kalsın istemiyorum. Ama implantasyon kanaması tarifide hiç benim yaşadığıma benzemiyor.
Kız önceki yaptıkların nasıl testi peki?Bende test yaptım sabah negatif sonra yattım yatağa bi rahat uyumuşum hamile olmadığıma emin oldum erken gebelik testi çünkü yaptığım kafam rahatladı
Gelse şöle söküle söküle rahatlayacam ama ped batmıyor. Hoş ben batmasına fırsat vermeden saat başı wc ye gidiyorumAynen canım yap test kafan rahat olsun en azından ama doktorun muayene eder seni herhalde ben ilk klomen kıllandığımda aenin gibi olmıştu hatta adet günüm 3 gün sürmüştü doktor normal demişti ama senin farklı daha farklı tabi
ilk başta kahverengi leke geldi. ertesi gün pedlerden taşarcasına geldi.hiç böyle olmamıştım.normalde 4 gün sürer regl.2 gün ağır geçer.o ay 8 gün sürdü 4 günü ağır kanamalıdır. bana yerleşme olabilirmiş gibi geldi nedenseBen dün doktoruma lekelenme yaşadım ve reglim geldi dedim (halbuki gelen giden bir şey yok sanırım. Lekelenmeleri regl sandım) doktorda perşembe günü gel kontrole hapınada devam et dedi. Halen daha lekelenme şeklinde gidiyorum. Ağrım sızım yok. Pazartesi akşam şefaf akıntı ile birlikte lekenme yaşadım. Ertesi gün sadece lekelenme şeklinde devam etti. Gece ped koydum nolur nolmaz diye sabah baktığımda koyu kahve akıntı şeklinde gördüm. Şimdide tuvalete girdiğimde görüyorum sadece pede bir şey bulaşmıyor. Senin çılgınca kanama oldu dediğin ilk günden mi başladı yoksa önce lekelenme şeklinde mi başladı? sıfır hissiyatım var hamile olduğuma dair ama merak ediyorum neden böyle oluyor. Yarın doktor kontrolüne girmeden kan vereceğim negatifsede göreyim. Aklımda soru işareti kalsın istemiyorum. Ama implantasyon kanaması tarifide hiç benim yaşadığıma benzemiyor.
İnşallah öyledir ama çok yere baktım okudum benim gibi yerleşme kanaması olan yok. Bir kişide benim duruma benzer bir şey olmuş oda kimyasal gebelik ile sonuçlanmış. Hayırlısı neyse onu nasip etsin rabbim. Allahta biliyor ya negatif çıksa şu anki ruh halimden daha iyi olacağımı düşünüyorum. Belirsiz olması daha da geriyor beni. Acabamı acabamı diye dolanıyorumilk başta kahverengi leke geldi. ertesi gün pedlerden taşarcasına geldi.hiç böyle olmamıştım.normalde 4 gün sürer regl.2 gün ağır geçer.o ay 8 gün sürdü 4 günü ağır kanamalıdır. bana yerleşme olabilirmiş gibi geldi nedense
Hahaha bencedebana uyar:) önce hamile kalamayanlar kalsın sonra diğerleri diyelim. tertemiz delirdik bence
Progesteron kullaniyosun ya ondan da sökülmuyor olabilir.Gelse şöle söküle söküle rahatlayacam ama ped batmıyor. Hoş ben batmasına fırsat vermeden saat başı wc ye gidiyorumyarın ola hayır ola diyorum artık.
Ayyy inaşşalh o günü hepimiz iyi haberlerle dönerizPazartesi tahlil yapcak 3 kisi olduk herhalde baska yoksa
Benim ki negatif oldu hissediyorum. Adet belirtilerimin hepsi basladi. Icime de degisikbi rahatlik geldi birden. Vallahi ne kadar inkar etsem de belirsizlik yoruyormus.Ayyy inaşşalh o günü hepimiz iyi haberlerle döneriz ☺
Umudum sizde artik sizcen guzel haberler bekliyorumAyyy inaşşalh o günü hepimiz iyi haberlerle döneriz ☺
Normal gebelik testiydiKız önceki yaptıkların nasıl testi peki?
Bende hiç bir belirti yok ne ağrı ne sızı 5. günüme kadar ağrılarım vardı sonra hepsi gitti anlamadım zaten benim pazartesi hem test hem adet günüm...Benim ki negatif oldu hissediyorum. Adet belirtilerimin hepsi basladi. Icime de degisikbi rahatlik geldi birden. Vallahi ne kadar inkar etsem de belirsizlik yoruyormus.
Bi önceki msjlarda yazmıştım cnm farketmemişsindir belkiKızlar siz yazmıyorsunuz ama hiç. Gizliden okuyup yazmayanlar size sesleniyorumtakip ediyonuz ama yazmiyonuz sizlerde paylaşın bizimle
Düzeni neden bozdun yahuNormal gebelik testiydi
Bende haziranın 24 ünde yaptırdım aşılamayı ama şuan adet belirtilerimin hepsi varMerhaba hanımlar. Benim ilk asilama deneyimim olacak. Hem bu sureci birlikte takip edelim,hem bilgi alisverisi yapalim :)
Ayy inş çook çook AminnAyyy inaşşalh o günü hepimiz iyi haberlerle döneriz ☺
Sen ve ülkenin geri kalanı bana çok güveniyoDüzeni neden bozdun yahunormal yapsaydın ya. Valla ben senden çok ümitliyim nedense kesin tuttu diyorum ama bilemedim şimdi sen öyle yazınca. Neyse test defterini kapat sen bekle artık. İşler hepten karışacak
Bende yıllarca bu sahneyi defalarca yaşadım. Testi yaparım arkasından gelir reglim. İnşallah sende öyle olmaz bu seferDoktorum pazartesi tahlil yapıcak bakalım zaten salı günğde adet olcağım tarih büyük ihtimal tahlil yapılır ben adet olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?