- 6 Mart 2017
- 124
- 28
- 98
- 29
- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
Ayyy haddi sonuclar gelmeye başlasın artıkkKizlarrr kizlarrrr, neler dokturmussunuz.Okuyunca heyecanlandim. Mahvettiniz beni. Beni de sardi heyecan, yarin sabah 9 da randevum var ve test yapilacak. Ins mutlu bi haber verebilirim.
Signora, senin haptan dolayi adetin inmiyor da olabilir ama yerlesme de olabilir gibi de hissediyorum canim. Bana nedense signora, tuana, htckrmc, pozitif gibi geliyirsunuzRabbim hepimize nasip etsin de, ben boyle duygular icindeyim acikcasi. Yarini da iple cekiyorum
Ben sana bende nasıl yaptıklarını söylim sen öyle belki karşılaştırırsın benim adetimin 3. gününden (10.Haziran) itibaren hap verdi 5 gün boyunca almam gerekiyordu yani 8 gün (14 Haziran) son hapımı aldım kontrola gittim ve daha küçükler dediler bıraz daha gün geçsin dedi 22.Haziran çatlatma iğnesi yaptım ve 24. Haziranda aşılama yapıldı 8.Temmuzda kanda gebelik testi yapılacak cnm ☺Arkadaşlar Hayırlı akşamlar sizlere bir şey sormak istiyorum Ben ayın 27'sinde Perşembe günü işlem gördüm bugün ayın üçü doktorun bana işlem gördüğüm gün ayın üçünde coriomon 5000 catlatma iğnesi kullanmamı söyledi bugün de vurdum hiç aranızda bu şekilde çatlatma iğnesine işlem sonrası kullanan var mı
Anladım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur rabbim kucagimizi boş bırakmasınBen sana bende nasıl yaptıklarını söylim sen öyle belki karşılaştırırsın benim adetimin 3. gününden (10.Haziran) itibaren hap verdi 5 gün boyunca almam gerekiyordu yani 8 gün (14 Haziran) son hapımı aldım kontrola gittim ve daha küçükler dediler bıraz daha gün geçsin dedi 22.Haziran çatlatma iğnesi yaptım ve 24. Haziranda aşılama yapıldı 8.Temmuzda kanda gebelik testi yapılacak cnm ☺
İnşallah cnm aminAnladım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur rabbim kucagimizi boş bırakmasın
Hiç duymadım bu şekilde olan ben çarşamba çatlatma iğnesi cuma aşılama oldum hemen herkesde bu şekilde oluyoArkadaşlar Hayırlı akşamlar sizlere bir şey sormak istiyorum Ben ayın 27'sinde Perşembe günü işlem gördüm bugün ayın üçü doktorun bana işlem gördüğüm gün ayın üçünde coriomon 5000 catlatma iğnesi kullanmamı söyledi bugün de vurdum hiç aranızda bu şekilde çatlatma iğnesine işlem sonrası kullanan var mı
Canim rahim filmi cektirip asilama yapmak bi yol evet. Ama sende sikinti gormemis demek ki doktorun bu yuzden istememis rahim filmi. Benim dr da senin doktorun gibi bi yol izledi. Sonuc pozitifti.Bencede progestandan dolayı oluyor. Biraz yoğunlaştı kanamam. Daha bu saatten sonra hamile olduğuma bir allahın kulu ikna edemez beniyarın bende gidicem işte doktora bakalım ne diyecek şimdi ilk işi bana rahim filmi çekmek olacak biliyorum. Yarın ki ruh halime göre yaptırıcam yada yaptırmayacağım. İnşallah sizlerin tutmuştur
Kasık ağrısı var hep orda duruyo bide arada ıslaklık oluyo belirtiden sayarsan ama testim negatif çıktığı için pek umudum yok açıkçasıKızlar belirtileriniz ne durumda halen..
bende bugün yürürken karnıma saplantı ağrısı girdi bir kaç kez anlamadım
Erken Testlerde negatif olupda sonra kanda positif çıkanlar çok cnm o yüzden gönlünü ferah tut olmuştur inşallahKasık ağrısı var hep orda duruyo bide arada ıslaklık oluyo belirtiden sayarsan ama testim negatif çıktığı için pek umudum yok açıkçası
hayırlısı bakalım inşallah hepimiz güzel haberler veririrErken Testlerde negatif olupda sonra kanda positif çıkanlar çok cnm o yüzden gönlünü ferah tut olmuştur inşallah ☺
Benim cok nadir kasiklarimda agri oluyo. Arada bi bu islaklik mevzusu bende de var. Ama goguslerim evlerden uzak agrisi delirticek beni. Yatsam olmuyo kalksam olmuyo ortada kaldim onlarlaKızlar belirtileriniz ne durumda halen..
bende bugün yürürken karnıma saplantı ağrısı girdi bir kaç kez anlamadım
Çatlatma iğnesinin oyunları bunlar hep, hepimiz yaşadık bu tip şeyleri takılı kalma. Rahat ol dua et hayırlısı olsunKızlar benim aşılaman ın 4. Günü dün akşam aşırı derece de bel ağrım oldu ortası sancılanıp durdu normal mi neden bel ağrısı olur ki bel fıtığım var ama bu ağrı onun değildi
Evet yaşadık. Patlamaya hazır bomba gibi gezeceksin bir süre, şişkinlikde bonus olarak yanında eşlik edecek. Takılı kalma rahat ol bol dua ve dinlenme ile hayırlısı olsun inşallahaşılama iğnelerini kullanırken göğüs hassasiyeti yaşadınız mı
Benim cok nadir kasiklarimda agri oluyo. Arada bi bu islaklik mevzusu bende de var. Ama goguslerim evlerden uzak agrisi delirticek beni. Yatsam olmuyo kalksam olmuyo ortada kaldim onlarla
ilkinde sanki ilk iğneden itibaren şişlik vardı.şimdi 5.gün iğnemi de vurdum ama şişlik yok.acaba aşılama sonrası progesteronla mı şiişmişti onu hatırlamıyorumEvet yaşadık. Patlamaya hazır bomba gibi gezeceksin bir süre, şişkinlikde bonus olarak yanında eşlik edecek. Takılı kalma rahat ol bol dua ve dinlenme ile hayırlısı olsun inşallah
Canim ari sutunu kullanmadim, bi bilgim de yok. Ama propolis kullanmistim gecen ay ki reglime kadar, enfeksiyon vs olmasin ve bagisikligim guclensin die, esim de kullandi hatta. Ama asilama ignelerine baslayinca biraktim, cunku kulupten birinin doktoru kullanmamasini onermis. Dollenmis yumurtayi yabanci bi cisim gibi algilayip, bagisikliga karsi savastigi icin, gebe kalma sansini azaltabilir demis. Ben ciddiye almistim bunu. Sana da soliyim dedim canimilkinde sanki ilk iğneden itibaren şişlik vardı.şimdi 5.gün iğnemi de vurdum ama şişlik yok.acaba aşılama sonrası progesteronla mı şiişmişti onu hatırlamıyorumamin ya inşallah. arı sütü aldım içiyorum. biton vitamin içiyorum.olsun da inşallah
ama tüm araştırmalarda güçlü bir yumurta kalitesi arttırıcı olduğu yazıyor. sanırım döllenmiş yumurta derken yumurtlamaya kadar kullanmka gerekiyor sonra bırakmalı. anladığım kadarıyla?Canim ari sutunu kullanmadim, bi bilgim de yok. Ama propolis kullanmistim gecen ay ki reglime kadar, enfeksiyon vs olmasin ve bagisikligim guclensin die, esim de kullandi hatta. Ama asilama ignelerine baslayinca biraktim, cunku kulupten birinin doktoru kullanmamasini onermis. Dollenmis yumurtayi yabanci bi cisim gibi algilayip, bagisikliga karsi savastigi icin, gebe kalma sansini azaltabilir demis. Ben ciddiye almistim bunu. Sana da soliyim dedim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?