• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cok degisik bi duygu ya. Gerginim gibi degilim gibi. Sadece test sonucunu doktordan alma anini hayal edince heyecan geliyo o kaadr.yoksa heyecan da yok 😂
Çok normal ya hayal etmekten insan gerçeğine nasıl tepki vereceğini kestiremiyo ilaçlar bizi böyle yaptı bence fazla yüklediler hormonu bize 😂😂

Ablam korunmayı bırakıyorum demişti 1 buçuk ay önce bende ciddiye almadım komşularından biriside söylemişti yakında ablan hamile kalır hadi sende siraya gir falan(gerizekalı karı)
Belkide korunmuyodu bizi kekliyo😂😂 kimseye güvenmiyorum 😂 amaaan yanlışlıkla olmuş kafadan atınca olmuş başlarım hepsine nasibin, zamanın gelicek ve olcak bu kadar basit gerisi boş laf .. aksi gibi çevremde herkes hamile komşularım arkadaşlarım akrabalarım korkarım kocamda yakında hamile kalcak ben kalamicam😂😂
Hahahahaha o algıda seçicilikde oluyo canım ben ilk zamanlar yplda yürürken en az 5 hamile görürdüm😂😂😂
Hikaye o yanlışlıkla ya biz niye yapamıyoruz yanlışlıkla o zaman 😂😂

Ablam korunmayı bırakıyorum demişti 1 buçuk ay önce bende ciddiye almadım komşularından biriside söylemişti yakında ablan hamile kalır hadi sende siraya gir falan(gerizekalı karı)
Belkide korunmuyodu bizi kekliyo😂😂 kimseye güvenmiyorum 😂 amaaan yanlışlıkla olmuş kafadan atınca olmuş başlarım hepsine nasibin, zamanın gelicek ve olcak bu kadar basit gerisi boş laf .. aksi gibi çevremde herkes hamile komşularım arkadaşlarım akrabalarım korkarım kocamda yakında hamile kalcak ben kalamicam😂😂
yemin ederim beni anlatıyorsun.hamileyim diyeni kürekle dövesim avr. etrafımdaki herkes hamile kaldı ben kürler aşılamalar hastaneler.

Kızlar benim reglimin yoğunluğu artmıyor lekelenme ve sıvı kan formunda devam ediyor. Sökülüp gelemedi hala. 2. Aşılama yaptıranların tecrübesi vardır mutlaka ilk aşılama sonrası gelen reglin yoğunluğu nasıldı? Nasıl başladı?
Neden bu şekilde acaba? Pedime gece boyunca kanama lekelenme şeklinde olmuş. Gün içerisinde ped batmıyor bile sadece tuvalette görüyorum t.kağıdı ile silince.
Tutunmadır diyemiyorum çünkü hiç bir belirti kalmadı. Normaldede benim reglim çok sancılı geçer sıfır sancı ile gidiyorum 2 gündür anlamadım. Hoş yarın doktor kontrolüm var ama merakta ediyorum bu yaşadıklarım normal mi acaba 🤔

Kızlar benim reglimin yoğunluğu artmıyor lekelenme ve sıvı kan formunda devam ediyor. Sökülüp gelemedi hala. 2. Aşılama yaptıranların tecrübesi vardır mutlaka ilk aşılama sonrası gelen reglin yoğunluğu nasıldı? Nasıl başladı?
Neden bu şekilde acaba? Pedime gece boyunca kanama lekelenme şeklinde olmuş. Gün içerisinde ped batmıyor bile sadece tuvalette görüyorum t.kağıdı ile silince.
Tutunmadır diyemiyorum çünkü hiç bir belirti kalmadı. Normaldede benim reglim çok sancılı geçer sıfır sancı ile gidiyorum 2 gündür anlamadım. Hoş yarın doktor kontrolüm var ama merakta ediyorum bu yaşadıklarım normal mi acaba 🤔
1. aşılamamdan sonra çılgınca kanama gelmişti benden.normalden çok uzun sürdü. kan testi yaptırdın mı negatif mi?

1. aşılamamdan sonra çılgınca kanama gelmişti benden.normalden çok uzun sürdü. kan testi yaptırdın mı negatif mi?
Ben dün doktoruma lekelenme yaşadım ve reglim geldi dedim (halbuki gelen giden bir şey yok sanırım. Lekelenmeleri regl sandım) doktorda perşembe günü gel kontrole hapınada devam et dedi. Halen daha lekelenme şeklinde gidiyorum. Ağrım sızım yok. Pazartesi akşam şefaf akıntı ile birlikte lekenme yaşadım. Ertesi gün sadece lekelenme şeklinde devam etti. Gece ped koydum nolur nolmaz diye sabah baktığımda koyu kahve akıntı şeklinde gördüm. Şimdide tuvalete girdiğimde görüyorum sadece pede bir şey bulaşmıyor. Senin çılgınca kanama oldu dediğin ilk günden mi başladı yoksa önce lekelenme şeklinde mi başladı? sıfır hissiyatım var hamile olduğuma dair ama merak ediyorum neden böyle oluyor. Yarın doktor kontrolüne girmeden kan vereceğim negatifsede göreyim. Aklımda soru işareti kalsın istemiyorum. Ama implantasyon kanaması tarifide hiç benim yaşadığıma benzemiyor.

yemin ederim beni anlatıyorsun.hamileyim diyeni kürekle dövesim avr. etrafımdaki herkes hamile kaldı ben kürler aşılamalar hastaneler.
Birazda biz hassasiz normal biseyde deseler bize batiyo şahsen bana batiyo😂 25 yıldır yaşıyorum ben evlenene kadar hamile görmedim gibi bisey anasini satim bi evlendim çaaat çaat çat 😂

Back