Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim bir tane yumurtam gelişti sadece signora senin kaç tane
4 yumurta var hazır yolda geliyor dedi, 2 tanesi 18 mm iken çatlatma vurdu. Ve aşılamadan 2 gün sonra bir defa ilişki dedi. Sonra ayın 4’ü ne kadar ilişki yasak dedi.
Hatta bende dedim ki neden 1 kez yapıyor bir kaç kez denesek şansımız artsa dedim hayır dedi
Valla denesek diye düşünüyorum sonra çoğul gebelik felan olursa diye korkuyorum. Sonrada diyorum ki sanki tuttuda çoğul gebeliği düşünüyorum
Yalnız kızlar akşam üzerinden beri kasıklarımda ağrı geziyor. Sanki bir kaç güne kalmaz reglim gelir gibi hissediyorum.
Yaaa günler geçmiyor kafayı yicem

Polikistik over mi var sende?
7 yumurta riskli tabi. Gelişmeleri aktar bizede
İnşallah her şey yolunda giderde aşılaman yapılır. Bebişin tutunur.
bende de eşimde de herhangi bir problem yok ama 2 senedir olmuyor nasip olmadı bu ay da aşılama deneyelim dedik

Arkadaşlar bende zeynep kamilde tedavi görüyorum ilk aşılama nisanda yaptırdım tutmadı 2 ci aşılamam yeni yapıldı pzt günü haftaya da regly günüm nasil olucak nasıl tutacak bilmiyorum bu kısa sürede anlamadim ilk ignelerimi 4 gun 75 vuruldum sonra büyüme hızlı oluyor diye 50 düşürdüler hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin

Aa bana da asilamanin oldugu gun yok sonra 5 gun bi dolu bi bos olsun dedi

Aşılamadan 12 gün sonra test diyorlar. Sen artık normal döngüne bakmayacaksın.

Kiizzz hadi insallah Allah söyletti gece gece ❤
Allah gönlüne göre versin kız eşime dedim bir arkadaşın doktoruda böyle böyle demiş bizde mi denesek diye eşimde yok yaff beşiz felan olur diyo
Ulen yaa ortada fol yok yumurta yok dicem de oda var yani şimdi
Tutar mı tutar uslu durayım bari

Benim tek yumurtam vardi o yuzden oyle dedi bana bence. Senin bide cok yumurtan var vallahi besiz falan olabilir

Benim tek yumurtam vardi o yuzden oyle dedi bana bence. Senin bide cok yumurtan var vallahi besiz falan olabilir
Hee şimdi anladım. Annemde ikiz benim ama tabi o zamanlarda aşılama felan yok bildiğin doğal döllenme. İnşallah bende ikiz tutturabilirim 9 yılın acısı çıkmış olur
Aman yaaa beklemenin stresinden ne dediğimi bilmez hale geldim bende iyice
Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin onada şükür.
O değilde;
İştahımda full açılma var çünkü beklemek beni strese sokuyor ve yeme eğilimim artıyor
Bana da yemeye bahane lazım gibi bir durum var sanırım

Valla bende suan jelden sonra yurume kismindayim ama elimde yemek tabagiyla

Jelden sonra yürüyüş mü öneriliyor? Acaba neden jel veriyorlar da hap vermiyorlar seninde mi iştahında artış var kız yanlız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Jelden sonra yarim saat yuru dedi. Bildigim kadariyla ya jel ya igne veriyolar.keske igne verselerdi istah konusuna hic girmiyim bence cunku benimki hep acik istahim kesildiyse kesin cok hastayimdir annem de biliyo ya bugun midem bulaniyor diyince aglicakti cok kotuyum sandi

bu ay ben de 2. aşılamamı olacağım.geçen sefer menopur 75 vermişti 7 gün kullanmamı istemişti.yine aynı şekilde istedi. çok fazla yumurtam olmuş aşılamayı iptal edecekti ben istedim de yaptı.şimdi aynı dozla tekrar yapıyıorlar yine çok yumurta olursa diye korkuyorum. bu da sakıncalı çünkü. sıkıntı olur mu acaba ya?

Polikistik over mi var?
Genelde çok yumurta ondan oluyor diye biliyorum. Çoklu gebelik riski olduğundan da iptal ediyorlar sanırım.

Polikistik over mi var?
Genelde çok yumurta ondan oluyor diye biliyorum. Çoklu gebelik riski olduğundan da iptal ediyorlar sanırım.
evet ve tutmadı zaten ama sonraki ay doğum k hapı içti kist oluştu. umarım tutar bu sefer çok tetiklemez. bilemiyorum doğru mu yapıyorlar

evet ve tutmadı zaten ama sonraki ay doğum k hapı içti kist oluştu. umarım tutar bu sefer çok tetiklemez. bilemiyorum doğru mu yapıyorlar
Valla doktorlar ne derse o. Çok endişelenmeden kendini doktoruna bırak. Hee kafanı çok karıştıran detaylar olursada başka bir doktor ile devam edersin yoluna.

Kızlar merhaba;
Sayfayı okudum baya faydalı bilgiler verilmiş herkesin emeğine sağlık.Ben de 1 yıllık evliyim.Baştan beri bebiş istiyoruz ama olmadı.Yaklaşık 10 aydır doktora gidiyorum 3 hoca değiştirdim, sonunda doktorumu buldum( inş yani).Başlarda yumurtam çatlamıyordu kist yapıyordu,aşılama yapılacaktı ama önce kist gitmeli dendi çünkü ilaçlar kisti tetiklermiş.Sonra o kisti yok etmek için ilaçlar içtim.Ve kist gitti ama; progesteron testim hep 0 çıktı.Yani yumurtlama oluyor ama çatlamıyordu. .3 ay da progesteron ilacı kullandım(duphaston) ve çok şükür kendi kendine çatlayabildi.
Geçen ay rahim filmi çektirdim maalesef sağ tüpüm kapalı çıktı.Ama doktorum gebe kalmana engel değil, sadece azıcık zorlaştıracak ama aşılama için tedaviye başlamamız şart acele etmemiz lazım dedi. Bu ay aşılama yapılacak olmazsa tüp bebek tedavisine başlıycam çünkü yaşım 34.Yarın adet olmam lazım .Sonrasında aşılama(tabi rahim temizse inş kist falan yoktur)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…