• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar bu süreçte kendinizi çok fazla dinleneyim. Söyle mı böyle mi dedikçe stres yapıyoruz aslında farkında olmadan. Kendinize uğraş bulun başka şeylerle ilgilenir kafa dağıtın. Ben her ay kendimde bı belirti arardım önceden hamile olduğuma dair. Şimdi artık hiçbir belirtiyi hamileliğe yormuyorum. Stresten de olmuyor çünkü bazen
Valla bende an itibari ile saldım gitti kendimi 😂
Tutmadı sanırım ondan bu telaşım 🤭
Vücut sıcaklığım yüksekti bugün düştü sanırım tutmadı. Sağlık olsun. Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah.

Merhaba arkadaşlar konu da açtım ama gören olmadı o yüzden mesajımı buraya da kopyalamak istedim. Özellikle İzmirde yaşayanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Aşılama için randevu alıcam 1 senedir sürekli gittiğim doktorum var medical parkta Mehmet Bal fakat aşılama için yine aynı doktoruma mı gideyim yoksa tüp bebek bölümünde Funda Göde var ona mı randevu alayım çok kararsız kaldım. Funda Hanım ile ilgili de olumlu yorumlar okumuştum o yüzden kafam karıştı yoksa Mehmet beyi çok seviyorum iyi bi doktor yani. Ama hani aşılama kısmında tüp bebek doktorları daha mı iyi olur bilemedim lütfen fikir verin.

Merhaba arkadaşlar konu da açtım ama gören olmadı o yüzden mesajımı buraya da kopyalamak istedim. Özellikle İzmirde yaşayanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Aşılama için randevu alıcam 1 senedir sürekli gittiğim doktorum var medical parkta Mehmet Bal fakat aşılama için yine aynı doktoruma mı gideyim yoksa tüp bebek bölümünde Funda Göde var ona mı randevu alayım çok kararsız kaldım. Funda Hanım ile ilgili de olumlu yorumlar okumuştum o yüzden kafam karıştı yoksa Mehmet beyi çok seviyorum iyi bi doktor yani. Ama hani aşılama kısmında tüp bebek doktorları daha mı iyi olur bilemedim lütfen fikir verin.
Güvendiğin doktor her zaman en iyisidir. Aklında soru işaretleri varken daha çok strese girersin bence. Nasip olmayacak olduktan sonra en mükemmel doktorada gitsen nafile. Ben mesela tüp bebek merkezinde bir doktora güvenemiyorum sanki olaylar biraz daha ticari geliyor bana ve tüp bebek daha kazançlı olduğu için sanki aşılama işine çokta önem vermezlermiş gibi geliyor.
Gönlünden hangi doktor geçiyorsa ona git. Eğer tutmazsa diğerini denersin.

Güvendiğin doktor her zaman en iyisidir. Aklında soru işaretleri varken daha çok strese girersin bence. Nasip olmayacak olduktan sonra en mükemmel doktorada gitsen nafile. Ben mesela tüp bebek merkezinde bir doktora güvenemiyorum sanki olaylar biraz daha ticari geliyor bana ve tüp bebek daha kazançlı olduğu için sanki aşılama işine çokta önem vermezlermiş gibi geliyor.
Gönlünden hangi doktor geçiyorsa ona git. Eğer tutmazsa diğerini denersin.
Çok teşekkür ederim cvbın için ama funda hanım da hastanenin doktoru sadece tüp bebek bölümünde yani gideceğim yer tüp bebek merkezi değil doktorun alınacak parayla ilgisi varmıdır bilmiyorum :)

Kontrolden çıktım şimdi 3 yumurtam ın biri kendiliğinden çatlamış ikisiyle pazartesi aşılama yapılacak nasip olursa. Allah herkes için hayırlısını nasip etsin

Kontrolden çıktım şimdi 3 yumurtam ın biri kendiliğinden çatlamış ikisiyle pazartesi aşılama yapılacak nasip olursa. Allah herkes için hayırlısını nasip etsin
böyle oluyor muymuş.ben şoktayım! hepsi aynı anda çatlıyor sanıyordum

Güzel haberlerini alırız inşallah ne güzel iki yumurtan var ikiz bile olabilir tutarsa :halay:

Bundada vardır bi hayır üzülme en azından 2 tane yumurtan var 😍 yumurtaların hepsi aynı büyüklükte olmuyor aynı anda o yüzden erken çatlamıştır o. Çatlatma iğnen ne zaman yapılacak? Mevcuttaki yumurtaların ne kadar büyüklükteymiş bir şey söyledi mi doktorun?

Bende aynı gün aynı saatlerde yaptırdım varmı bi belirtin falan nerde yaptırdın 😊
Kız daha dur 12 gün geçecek üzerinden kiiii geçmek bilmiyor çünkü kendimden biliyorum 😂 bu kadar erken belirti aramayın günler zehir olur valla. Aşılamadan sonra lekelenme yaşarsınız oda takılan aletten dolayı. Ertesi gün geçiyor zaten. Sonrasında yaşayacağınız şişkinlikler felan progestan kullanımına bağlı olarak yaşayacağınız şeyler. Sakin olmak en iyisi ama bende dahil olmak üzere bunu başarabilmek hayli zor 😂
Hayırlı olsun aşılamalarınız inşallah bebişleriniz tutunurlar 😍 rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 😍 amin.

Back