Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi inşallah her şey yolunda gider
Benim yaşımda 37 benim doktorda aynı şeyi söyledi hemen aşılama denemeniz lazım çok zamanınız yok dedi
Önümüzde ki 1 yılı çok iyi değerlendirmelisiniz dedi ve bizde apar topar başladık tedaviye
İlk aşılamada tutar mı rabbim bilir amma hala şansımız varken deneyeceğim işte.
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bu arada sigara kullanımın var mı?

Eşimin yaşı 42 benim de 34 olunca pek zamanımız yok açıkcası.Rabbim ne zaman uygun görürse meleğimiz o zaman gelecek biliyorum ama insan emek vermeden duramıyor.Ben hiç kullanmadım ama maalesef ki eşim aşırı fazla içiyor.Sperm sonuçları 10 ay önce gayet iyiydi.Aşılama öncesi testi tekrarlayacak bakalım.
kaç yıllık evlisiniz siz? testlerin vs hepsi normal mi? ben bişey için için gittim hep başka sorun çıktı.
size de inş en tez zamanda nasip eder Rabbim sağlıklı bir evlat.

9 yıllık evliyim ve 9 yıl boyunca eşimin sperm kalitesinin düşük olduğunu bile bile mucize bekledim olmadı. Eşimin sperm ileri hızlı hareketlisi %2 bu yüzden normal gebelik şansı hayli düşük. Benimle ilgili bir sıkıntı yok çok şükür ama yumurta rezervim sonuçta yaşımla orantılı azalıyor ve bu durum hepten riskli hale getiriyor hamile kalma ihtimalimi.
Geçen ay neredeyse her gün lekelenme yaşadım bu yüzden doktora gittim. Rahim kalınlaşması olmuş birazcık dedi hap verdi oda yan etki yaptı zaten kullanamadım. Neyse işte o zaman kontrolde doktor artık zamanınız yok önünüzdeki bir yılı iyi değerlendirin deyince hemen regl sonrası başladık işte.
Hee bu arada doktorumda uzun yıllardır gidip geldiğim doktorum durumumuz hakkında bilgi sahibi az çok. 9 yıllık evli olup da bu kadar vurdum duymaz takılanda bir ben varım sanırım. Yani aslında hep istedim çocuk ama ilaçlar hep korkuttu beni. Göğsümde fibrokistik şeyler var işte. Tüp bebek göğüs kanserini tetikliyor diye yıllar öncesi muayene esnasında bir prof öğrencisine söyledi. Beni muayene ederken işte. Neyse onu duydum çocuk mevzusunu kapattım. Taa o zaman dediler bize eşimden dolayı tüp bebek diye ama ben kabul etmedim. Her şeyde vardır bir hayır. İnşallah aşılamam tutar sağlıklı bir evlat sahibi olabilirim. Büyük konuşmak istemiyorum ama tüp bebek yaptırmayı düşünemiyorum şu göğüs muhabbetinden dolayı. Şu aşılamada bile ne korktum anlatamam. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize

9 yıllık evliyim ve 9 yıl boyunca eşimin sperm kalitesinin düşük olduğunu bile bile mucize bekledim olmadı. Eşimin sperm ileri hızlı hareketlisi %2 bu yüzden normal gebelik şansı hayli düşük. Benimle ilgili bir sıkıntı yok çok şükür ama yumurta rezervim sonuçta yaşımla orantılı azalıyor ve bu durum hepten riskli hale getiriyor hamile kalma ihtimalimi.
Geçen ay neredeyse her gün lekelenme yaşadım bu yüzden doktora gittim. Rahim kalınlaşması olmuş birazcık dedi hap verdi oda yan etki yaptı zaten kullanamadım. Neyse işte o zaman kontrolde doktor artık zamanınız yok önünüzdeki bir yılı iyi değerlendirin deyince hemen regl sonrası başladık işte.
Hee bu arada doktorumda uzun yıllardır gidip geldiğim doktorum durumumuz hakkında bilgi sahibi az çok. 9 yıllık evli olup da bu kadar vurdum duymaz takılanda bir ben varım sanırım. Yani aslında hep istedim çocuk ama ilaçlar hep korkuttu beni. Göğsümde fibrokistik şeyler var işte. Tüp bebek göğüs kanserini tetikliyor diye yıllar öncesi muayene esnasında bir prof öğrencisine söyledi. Beni muayene ederken işte. Neyse onu duydum çocuk mevzusunu kapattım. Taa o zaman dediler bize eşimden dolayı tüp bebek diye ama ben kabul etmedim. Her şeyde vardır bir hayır. İnşallah aşılamam tutar sağlıklı bir evlat sahibi olabilirim. Büyük konuşmak istemiyorum ama tüp bebek yaptırmayı düşünemiyorum şu göğüs muhabbetinden dolayı. Şu aşılamada bile ne korktum anlatamam. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize

Benim de çok olmuştu bu sefer 37.5 verdi

Kistleri uzunca süre takip ettim her hangi bir büyüme yoktu sonra baktım ki çok strese giriyorum her kontrolde bıraktım. Yaklaşık 15 yıldır var biliyorum kistleri ve bir çok kadında oluyormuş. Şimdi aşılamanın tutması için dua ediyorum daha fazla hormon almamak için. İnşallah rabbim nasip eder.
Günlerde geçmiyor arkadaş resmen zaman durdu haftaya bugün kanda test yaptırmamı söyledi doktorum. Bugün sürekli regl olacakmışım gibi ağrı çekiyorum ara ara. Bugün yarın regl olacakmışım gibi ama inşallah olmam.

İnşallah tutar canım bu zorlu süreci bitirir hamileliğin tadını çıkarmaya başlarsın.Geç gelen şeyler güzel oluyor
Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.Ben de regl olmayı bekliyorum normali yarın zaten regl belirtisi yaşamam ben pek halsizlik dışında.Olurum bir kaç güne sanırım sonra tedavi.Nasip beklemekten başka çare yok.Sen de inşallah güzel haberler verirsin bize.

Amin rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah

Yaa ben bütün gün ara ara regl sancısı çekiyorum her an reglim gelecek gibi hissediyorum. Bugün 6. Gün aşılamada. Psikolojik değil asla bildiğiniz sancı girip girip çıkıyor belim ağrıyor. Klima mı çarptı acaba yoksa reglim mi gelecek yoksa tutunma olaylarımı yaşıyorum bütün devrelerim yandı. İlacın etkisi mi acaba ondan da emin olamadım. Sizde durumlar ne acaba

Yaa eger tuttuysa tam yerlesme zamani ❤ hadi insallah yerlesme sancisidir da hayirli haberler verirsin bize dikkat et bari yorma kendini.

Çok tuhaf ama ne pozitif hayali kurabiliyorum nede negatif
Öyle mal gibi günler geçsin diye bekliyorum. Yok arkadaş zaman durdu sanki günler ilerlemiyor.
Yaa bende oyleyim. Hic bisey hissetmiyorum. Hayal de kurmuyorum guya ama dusunuyorum yine de. Gununu esime soylemeyim gizli yaptirim tahlili pozitifse surpriz yaparim diye dusunuyorum sadece ama bak bu hayal kurmamis halim

Yaa bende oyleyim. Hic bisey hissetmiyorum. Hayal de kurmuyorum guya ama dusunuyorum yine de. Gununu esime soylemeyim gizli yaptirim tahlili pozitifse surpriz yaparim diye dusunuyorum sadece ama bak bu hayal kurmamis halim
Ahaha
Valla bende hep eşime sürpriz yapma hayali kurdum yıllarca ama artık onu bile kurmuyorum.
Ayın 4’ünde sabahın köründe gideriz hastaneye diyorum gülüyor
Ben sürprizinden felan geçtim artık
Yeterki sağlıkla gelsin yavrılar

Amiinn. Hayirlisiyla gelsinler artik. Valla benim de cok uzun zaman oldu. Gecenlerde esimle konusurken farkettik. Bu milletin yaptigi babyshower hastane odasi vs hic bisey istemiyoruz. Hevesimiz kacti dedi. O kadar hakli ki. Olsun da biz baska bisey istemiyoruz artik. Ama senle konustukca ben de heyecanlanıyorum

Ben gün saymaktan helak oldum
Bugün kasık ağrılarımla birlikte bi ıslaklık hissediyorum ara ara elimde peçete aha geldi reglim diye geziyorum ama henüz görmedim. İnşallah tutunma belirtisidir bu yaşadıklarım. Rabbim gönlümüze göre verir inşallah amin

Amiinn çok amiinnn Dualarım hepimiz icin.

Arkadaşlar bu süreçte kendinizi çok fazla dinleneyim. Söyle mı böyle mi dedikçe stres yapıyoruz aslında farkında olmadan. Kendinize uğraş bulun başka şeylerle ilgilenir kafa dağıtın. Ben her ay kendimde bı belirti arardım önceden hamile olduğuma dair. Şimdi artık hiçbir belirtiyi hamileliğe yormuyorum. Stresten de olmuyor çünkü bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…