Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah amin
Progestan hapını kullanırken regl geliyor muymuş? Bana direk ayın 4’ünde kanda baktıracaksın dedi doktorum
Günlerde geçmiyor sinir oluyorum
Tabi canım onun adetle alakası yokki. Adet geciktirici filan değil. Benim görümceme düşük tehlikesi demişlerdi o zaman ona da verdi doktoru bebeği tutunsun diye düşüğü filan önleyici bı hap diye biliyorm. Bana hemen kan ver demedi de. Adet gününden sonra 1 hafta içinde adet olmazsan gel dedi. Bende günüm geçmeden gitmek istemiyorum bı kaç defa öyle hayal kırıklığı yaşadım çünkü

Benim regl döngüm 23 gün normalde ve o duruma göre şu anda regl olmam gerekiyordu ama hormon iğneleri döngümü değiştirdi. O yüzden reglim ne zaman gelecek bilemediğim için doktorun söylemine ayak uyduracağım.
Ben tedaviye regl bittikten 2 gün sonra başladım birde
Bayram girdi araya öyle oldu. Ulen zaten kendi regl olacağım günü bilsem şu anda daha stresli olurdum sanırım
O zaman erken bir regl yaşama ihtimalim var şu anda. Ben progestan hapını kesince regl gelecek sanıyordum

Rabbim gönlüne göre versin inşallah dualarimdasin
Amin hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Benim şansım yaştan dolayı hepten düşük ama olsun bir ümit deniyorum işte
Ben yıllarca mucize bekledim ve boşa geçti yıllarım. Siz en azından kendi mucizenizi yaratmak için erken yola koyulmuşsunuz. Dilerim bu ay bizim için hayatlarımıza pozitif dokunduğumuz ay olur

Ben 2.gundeyim benimde dun agrim vardi baya. Bugun iyi gibiydim ama biraz yuruyus yapim dedim agrim basladi eve dondum. Midem bulaniyor ve goguslerde hassasiyet var. Normal galiba bunlar. Ben abartiyorum sandim ama sizde de varsa olabilecek seyler demek ki

Öyle deme ablacim hiç belli olmaz. Bana da yaştan dolayı avantajlısin demişti hep doktorlar. Nasip kısmet bu işler. Kaç senedir olmuyordu. Ben evleneli 1 buçuk sene oldu. Olmayınca tedaviye başladık. Hayırlısı bakalım

Sende kullanıyosun değilmi progestan
Mide bulantısı yaşamadım ben.

Kızlar 3 yumurtam var salı günü 11 13 14 şeklindeydi doktor cumaya kadar iğneye devam et gel dedi. Cuma büyümüş olursa hemen çatlatma mı yapar

37.5 vuruyorum. Klomen kullanmadım. Çünkü ilk kullanışımda klomen ve 50 vuruldum 7 yumurtam gelişince doktor çatlatma yapmadı o yüzden bu sefer yavaş ilerliyoruz

37.5 vuruyorum. Klomen kullanmadım. Çünkü ilk kullanışımda klomen ve 50 vuruldum 7 yumurtam gelişince doktor çatlatma yapmadı o yüzden bu sefer yavaş ilerliyoruz
Polikistik over mi var sende?
7 yumurta riskli tabi. Gelişmeleri aktar bizede
İnşallah her şey yolunda giderde aşılaman yapılır. Bebişin tutunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…