- 16 Ağustos 2018
- 270
- 155
- 23
- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
Tabi canım onun adetle alakası yokki. Adet geciktirici filan değil. Benim görümceme düşük tehlikesi demişlerdi o zaman ona da verdi doktoru bebeği tutunsun diye düşüğü filan önleyici bı hap diye biliyorm. Bana hemen kan ver demedi de. Adet gününden sonra 1 hafta içinde adet olmazsan gel dedi. Bende günüm geçmeden gitmek istemiyorum bı kaç defa öyle hayal kırıklığı yaşadım çünküİnşallah amin
Progestan hapını kullanırken regl geliyor muymuş? Bana direk ayın 4’ünde kanda baktıracaksın dedi doktorum
Günlerde geçmiyor sinir oluyorum
Benim regl döngüm 23 gün normalde ve o duruma göre şu anda regl olmam gerekiyordu ama hormon iğneleri döngümü değiştirdi. O yüzden reglim ne zaman gelecek bilemediğim için doktorun söylemine ayak uyduracağım.Tabi canım onun adetle alakası yokki. Adet geciktirici filan değil. Benim görümceme düşük tehlikesi demişlerdi o zaman ona da verdi doktoru bebeği tutunsun diye düşüğü filan önleyici bı hap diye biliyorm. Bana hemen kan ver demedi de. Adet gününden sonra 1 hafta içinde adet olmazsan gel dedi. Bende günüm geçmeden gitmek istemiyorum bı kaç defa öyle hayal kırıklığı yaşadım çünkü
37İnşallah bu ay gelmesin reglimiz artık.
Senin yaş kaç canım
Rabbim gönlüne göre versin inşallah dualarimdasin
Amin hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Benim şansım yaştan dolayı hepten düşük ama olsun bir ümit deniyorum işteRabbim gönlüne göre versin inşallah dualarimdasin
Ya ben hic beyecanli degilim cok acayip. Tutmaz diye dusunuyorum ondandir belki de. Ama hic bisey hissetmiyorumSey onemli bi noktayi aydinlatmak istedim.
15 degil 13 gun sonra cok net kandan ogrenirsin sonucunu
Malum heyecanla beklerken, bir gunun bile muthis bi degeri var
Kaç gün kaldı test yaptırmaya? Bende heycansız ilerliyorum. Ama merakımda çok fazlaYa ben hic beyecanli degilim cok acayip. Tutmaz diye dusunuyorum ondandir belki de. Ama hic bisey hissetmiyorum
Valla corba etmisim azcik ama dun agrim vardi cok uykusuzdum nasi yazdim bilmiyirumBenim içindi sanırım bu açıklamajeli ne için verdi canım
Ben 2.gundeyim benimde dun agrim vardi baya. Bugun iyi gibiydim ama biraz yuruyus yapim dedim agrim basladi eve dondum. Midem bulaniyor ve goguslerde hassasiyet var. Normal galiba bunlar. Ben abartiyorum sandim ama sizde de varsa olabilecek seyler demek kiAşılamanın 3. Günündeyim.ilk gün kasık ağrılarım çoktu,ikinci gün kasık ağrılarım hafifledi ama karnım davul gibi oldu gaz problemi vardı.3.gün tuvaletten sonra kramplar arttı miğdemde ekşime yanma gibi bir durum var.Bu tarz problemler yaşayan var mı
Öyle deme ablacim hiç belli olmaz. Bana da yaştan dolayı avantajlısin demişti hep doktorlar. Nasip kısmet bu işler. Kaç senedir olmuyordu. Ben evleneli 1 buçuk sene oldu. Olmayınca tedaviye başladık. Hayırlısı bakalımAmin hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Benim şansım yaştan dolayı hepten düşük ama olsun bir ümit deniyorum işte
Ben yıllarca mucize bekledim ve boşa geçti yıllarım. Siz en azından kendi mucizenizi yaratmak için erken yola koyulmuşsunuz. Dilerim bu ay bizim için hayatlarımıza pozitif dokunduğumuz ay olur
Benim cok yeni daha 2.gun bugunKaç gün kaldı test yaptırmaya? Bende heycansız ilerliyorum. Ama merakımda çok fazla
Yaa cok sevdim ben bu tabiri2-3 gün sonra gelirsin sende bizim köye
Kayısıları hazırlaiştahında tavana çıkacak bildiğin çakma hamile oluyoruz işte allah inşallah gerçek hamile olmayıda nasip eder hepimize
Sende kullanıyosun değilmi progestanBen 2.gundeyim benimde dun agrim vardi baya. Bugun iyi gibiydim ama biraz yuruyus yapim dedim agrim basladi eve dondum. Midem bulaniyor ve goguslerde hassasiyet var. Normal galiba bunlar. Ben abartiyorum sandim ama sizde de varsa olabilecek seyler demek ki
Evet. İğne kaç doz vuruyorsun?Kızlar 3 yumurtam var salı günü 11 13 14 şeklindeydi doktor cumaya kadar iğneye devam et gel dedi. Cuma büyümüş olursa hemen çatlatma mı yapar
Evet kullaniyorum. Benim normalde de cabuk midem bulanir zaten. Bence ondanSende kullanıyosun değilmi progestan
Mide bulantısı yaşamadım ben.
Polikistik over mi var sende?37.5 vuruyorum. Klomen kullanmadım. Çünkü ilk kullanışımda klomen ve 50 vuruldum 7 yumurtam gelişince doktor çatlatma yapmadı o yüzden bu sefer yavaş ilerliyoruz
Benim bir tane yumurtam gelişti sadece signora senin kaç tanePolikistik over mi var sende?
7 yumurta riskli tabi. Gelişmeleri aktar bizede
İnşallah her şey yolunda giderde aşılaman yapılır. Bebişin tutunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?