• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaba eşimde sayı çok iyi maşallah ama hızımız yerlerde 2 ayda sadece %3 lük bir artışla toplamda ileri hız %6 oldu yavaş hızlı %12 yani doktor doğal yolla çok zor ama imkansız diyemem dedi aşılama veya tüp bebek yaptırın dedi ben aşılamaya nedense ön yargılıyım tüp bebeğin bile tutmaması söz konusuyken aşılama bana çok zayıf ihtimal geliyor. Zaman kaybı olarak algılıyorum. Yani ama yinede tecrübeli hanımlara sormak istedim yıkama vs vs bu hızın %100 olma durumu var mı? Şansımız olabilir mi? Birde benim yumurta takibim yapılacak mı? Haşimato hastası çıktım üstüne tüy diktim durumumuzun yumurta problemim olabilir diye düşünüyorum 😞 bana yardımcı olun lütfen aydınlatın beni kızlar 🙆
Valla kendimden yola çıkarak cevap vereyim.
Bende ilk aşılamamı yaptırdım. aşılamada verilen hormonlar ile tüp bebekte verilen hormonlar aynı değil. Kaldı ki aşılamadaki hormonlar bile zor geliyor insana. Bence aşılama ile şansını dene.
Aşılama öncesi yumurtaları büyütmek için östrojen hormonu veriyorlar sonra büyüyen yumurtayı çatlatmak için çatlatma iğnesi vuruyorlar sonrada eşinden alınan spermleri yıkayıp ayıklıyorlar (benim eşimin ileri hareketlisi %2’ idi geçen yıl. Aşılama günü verdiği spermde ileri hareketlisi %15’di. Ve yıkama sonrası ileri hızlısı %50’ye çıktı) yıkanan spermleri yaklaşıl 1 dk lık işlemle sana enjekte ediyorlar hepsi bu.
Nasipten öte köy yok. Rabbim ol der olur.
Bende bir sürü olumsuz mesaj okuyorum sürekli aşılama ile ilgili ama yaptırdım aşılamamı gün sayıyorum sonucu almak için şimdi. İnşallah hepimize anne olmayı nasip eder rabbim 😍
Hee bu arada aşılama maliyetleri ile tüp bebek maliyetleri arasında dağlar kadar fark var.

Aşılamanın 3. Günündeyim.ilk gün kasık ağrılarım çoktu,ikinci gün kasık ağrılarım hafifledi ama karnım davul gibi oldu gaz problemi vardı.3.gün tuvaletten sonra kramplar arttı miğdemde ekşime yanma gibi bir durum var.Bu tarz problemler yaşayan var mı
Progestan mı kullanıyorsun 😂
Sadece gaz yapsa iyi birde kabızlık yapıyor 😂
Aşılama sonrası hepimizin yaşadığı şeyler bunlar rahat ol.

Valla kendimden yola çıkarak cevap vereyim.
Bende ilk aşılamamı yaptırdım. aşılamada verilen hormonlar ile tüp bebekte verilen hormonlar aynı değil. Kaldı ki aşılamadaki hormonlar bile zor geliyor insana. Bence aşılama ile şansını dene.
Aşılama öncesi yumurtaları büyütmek için östrojen hormonu veriyorlar sonra büyüyen yumurtayı çatlatmak için çatlatma iğnesi vuruyorlar sonrada eşinden alınan spermleri yıkayıp ayıklıyorlar (benim eşimin ileri hareketlisi %2’ idi geçen yıl. Aşılama günü verdiği spermde ileri hareketlisi %15’di. Ve yıkama sonrası ileri hızlısı %50’ye çıktı) yıkanan spermleri yaklaşıl 1 dk lık işlemle sana enjekte ediyorlar hepsi bu.
Nasipten öte köy yok. Rabbim ol der olur.
Bende bir sürü olumsuz mesaj okuyorum sürekli aşılama ile ilgili ama yaptırdım aşılamamı gün sayıyorum sonucu almak için şimdi. İnşallah hepimize anne olmayı nasip eder rabbim 😍
Hee bu arada aşılama maliyetleri ile tüp bebek maliyetleri arasında dağlar kadar fark var.
Evet maaliyet farkını biliyorum ama genelde başarısız oluyormui tedavi ondan sıcak bakmadım.. Birde bu sitede okuduğumu iletiyorum yıkama sonrası ileri hız %100 olmazsa aşılama tutmuyormuş.. O yüzden yani hepten soğudum ne kadar doğru bir yorum bilemem.. Zaten normal ilişkiden farkı yokmuş şans faktörü olarak keşke %50 lerde bi ihtimal olsaydı... İnşallah senin tutar canım aşılaman bana da umut olursun böylelikle hayırlısı...

Evet maaliyet farkını biliyorum ama genelde başarısız oluyormui tedavi ondan sıcak bakmadım.. Birde bu sitede okuduğumu iletiyorum yıkama sonrası ileri hız %100 olmazsa aşılama tutmuyormuş.. O yüzden yani hepten soğudum ne kadar doğru bir yorum bilemem.. Zaten normal ilişkiden farkı yokmuş şans faktörü olarak keşke %50 lerde bi ihtimal olsaydı... İnşallah senin tutar canım aşılaman bana da umut olursun böylelikle hayırlısı...
Yaa boşver %50 yi %100’ü. Bize bir tane sperm lazım öyle düşün. Spermler yorulmadan gitsin diye teeeee en üste enjekte ediyorlar.
Hee birde tüp bebektede olmayınca olmuyor.
Her şey nasip kısmet.
Rabbim sana da, bana da, buradaki herkese “aşılmam tuttu” diye mesajlar atıp, sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin 😍 amin.

Yaa boşver %50 yi %100’ü. Bize bir tane sperm lazım öyle düşün. Spermler yorulmadan gitsin diye teeeee en üste enjekte ediyorlar.
Her şey nasip kısmet.
Rabbim sana da, bana da, buradaki herkese “aşılmam tuttu” diye mesajlar atıp, sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin 😍 amin.
Aminnn hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı güzel evlatlarla doldursunnnn amiinnnnnnnnnnnnnnnnn

Aşılamanın 3. Günündeyim.ilk gün kasık ağrılarım çoktu,ikinci gün kasık ağrılarım hafifledi ama karnım davul gibi oldu gaz problemi vardı.3.gün tuvaletten sonra kramplar arttı miğdemde ekşime yanma gibi bir durum var.Bu tarz problemler yaşayan var mı
Kızlar bende aşılama yaptırdım ama bende hiç böyle etkiler yok gaz şişkinlik vs hiçbiri yok. Her vücut ayrı tepki veriyor demekki

Her şey nasip kısmet.
Katılıyorum canım tüp bebeği için süreci daha zor olduğu için bende aşılama denedim. İnsan maddi manevi yoruluyor. Dediğin gibi herşey nasip kısmet olacağı varsa rabbim nasip edecekse her türlü olur. Allah'ın muzicesi kizlar başka bişey değil bu evlat işi. Tırnağını bile yaratamayiz. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin. Manevi yönden de gerekenleri yapalım gerisi Allah'a kalmış

Ben sadece iğnelerden dolayı kilo almışım. 22 yaşındayım 52 kiloyu hiç geçmemiştim. Az önce tartildim 55 olmuşum şok oldum yıllardır kilo almaya çalışıyordum 😁

Yani kaç gündür kullanıyorsun?
Cuma aşılama yapıldı. Salı kullanmaya başladım döllenme zaten bu 5 gün içersinde oluyormuş. Sonrasında da tutunması icinmis zaten progestan hapı. 10 gün adetin ne kadar kullancaksin dedi doktorum sabah aksam. Sonrasında adet olursan zaten hamile değilsin olmazsan gel kan testi yapalımdedi

2-3 gün sonra gelirsin sende bizim köye 😂
Kayısıları hazırla 😂 iştahında tavana çıkacak 😂 bildiğin çakma hamile oluyoruz işte 😂 allah inşallah gerçek hamile olmayıda nasip eder hepimize 🙏😍
Amin canım ya inşallah. Ben her gün kayısı ceviz hurma kabak çekirdeği yerim canım belki o yüzden de gazım yoktur bilemedim 😊

2-3 gün sonra gelirsin sende bizim köye 😂
Kayısıları hazırla 😂 iştahında tavana çıkacak 😂 bildiğin çakma hamile oluyoruz işte 😂 allah inşallah gerçek hamile olmayıda nasip eder hepimize 🙏😍
Seninle takipteyim aynı gün aşılama yaptırdığımız için 🤗 bat günümüz aynı hepimizin gönlüne göre versin rabbim. 🤲

Back