- 13 Mayıs 2021
- 107
- 22
- 32
İnşallah yarabbim inşallahValla canım sen herşeyi düzenli yapmışsın inşallah olur bu sefer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yarabbim inşallahValla canım sen herşeyi düzenli yapmışsın inşallah olur bu sefer
İnşallah valla diyelim desinler ki olmuyor bilmem ne insanı kizdirsinlarAynen bende öyle hahah hatta görümcem diyor ki siz de başlayın denemeye zaten tutana kadar kaç ay geçer diyor, ben de amaaan genciz daha şu yaz da geçsin tatil yapalım biraz daha falan diyorum hiç renk vermiyorum zaten bu ay daha ilk deneme bakalım inşallah tutar
Kız dur gitmemiştir belki işte dediğim gibi yap gitme Bi yere kalkma hemn yoksa dışarı akıyor meniahhahahahha gitti yavrucaklaaar
Benim eşimin ilk eşimde sorun varmış aşılama dememişler doktor özellikle en az yarım saat belini yüksekte tutup kalmaması gerektiğini söylemiş en az yarım saatmişahhahahahha gitti yavrucaklaaar
Aynen öyle bnd öyle yapıyorum canımBenim eşimin ilk eşimde sorun varmış aşılama dememişler doktor özellikle en az yarım saat belini yüksekte tutup kalmaması gerektiğini söylemiş en az yarım saatmiş
Kız dur gitmemiştir belki işte dediğim gibi yap gitme Bi yere kalkma hemn yoksa dışarı akıyor meni
12 mayıstan beri deniyoruz 1 gün arayla ah canım müstakbel çocuklarım ananız size sahip çıkamamış resmennnnKız dur gitmemiştir belki işte dediğim gibi yap gitme Bi yere kalkma hemn yoksa dışarı akıyor meni
Yok yok belli etmez rabbim den ümit kesilmez12 mayıstan beri deniyoruz 1 gün arayla ah canım müstakbel çocuklarım ananız size sahip çıkamamış resmennnn
ben gidip temmuz grubuna açayım en iyisiYok yok belli etmez rabbim den ümit kesilmez
Ayy sende nasıl ettin hemen bekle sen belli etmezben gidip temmuz grubuna açayım en iyisi
evlendiğimizden beri yapmadığım cupcupu bu ay yapmıştım onu da boşa yapmışım ahhahaAyy sende nasıl ettin hemen bekle sen belli etmez
Yok yok ya düşün okuduğuma göre vajinal duş bile hamileliğe engel olamıyor yani seninki milyonlar tane spermin içinden illa Bi kaç tanesi giderevlendiğimizden beri yapmadığım cupcupu bu ay yapmıştım onu da boşa yapmışım ahhaha
Bi dur daha erken offf biz bu kadınlar neden bu kadar sabırsızız analarımız nasıl beklemiş acababen gidip temmuz grubuna açayım en iyisi
Aynen bencede bi tanesi hıphızlı koşup işi halletmiş olabilirYok yok ya düşün okuduğuma göre vajinal duş bile hamileliğe engel olamıyor yani seninki milyonlar tane spermin içinden illa Bi kaç tanesi gider
yok anam benim kocam uyuşuk spermi de uyuşuktur ahhahahahAynen bencede bi tanesi hıphızlı koşup işi halletmiş olabilir
Merhaba, benimde bat 8haziran ve de dogum gunum. Bu ay hic bir tedavi hicbisey yapmicam. Pek umudumda yok ama bekleyelim bakalim. Bende rahim kucuklugu var. Burda hic boyle olana rastlamadimHaziran bati olanlar beraber bekleyelim bnmki 8 haziran bu 3. Ay istiyoruz 1 kimyasal gebelik yasadim. Kimyasal gebelik yaşayıp hamile kalan varmı veya kaç ay sonra hamile kaldınız folik asit daha bu ay başladım hadi bakalım hayırlı haberler alalım inşallah.
bu gruptaki herkesin batı aynı gün galiba hiç belirti tarzı bir şey olmaya başladı mı erken gebelik testine bile erkeniz daha gerçi de diğer grupta adete 10 gün kala biri erken gebelik testi yaptı hayalet çizgisi çıktıMerhaba, benimde bat 8haziran ve de dogum gunum. Bu ay hic bir tedavi hicbisey yapmicam. Pek umudumda yok ama bekleyelim bakalim. Bende rahim kucuklugu var. Burda hic boyle olana rastlamadim
Hosgeldin canım umudunu hiçbir zaman kaybetme her zmn güzel şeyler olacak eminim bundan rabbim sanada bizlerede minicik melekler nasip edecekMerhaba, benimde bat 8haziran ve de dogum gunum. Bu ay hic bir tedavi hicbisey yapmicam. Pek umudumda yok ama bekleyelim bakalim. Bende rahim kucuklugu var. Burda hic boyle olana rastlamadim
Çok eğlencelisin maşallah çok pozitif enerjin varyok anam benim kocam uyuşuk spermi de uyuşuktur ahhahahah
Daha çok erken en az 2 gün kala yapalım hepimiz beraberbu gruptaki herkesin batı aynı gün galiba hiç belirti tarzı bir şey olmaya başladı mı erken gebelik testine bile erkeniz daha gerçi de diğer grupta adete 10 gün kala biri erken gebelik testi yaptı hayalet çizgisi çıktı