Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Bana öyle bir şey demedi doktorum bende korunmadım. Ama daha nasibi değil demek ki , yerini ayarlayor öncelikle bebişler.Bir arkadaşımın tanıdığı eczacıymış klomen al kullan demiş yumurta çatlatıyormuş. Arkadaşım da denedi ama düşükle sonuçlandı. Kullansam mı bilemedim. Korktum da açıkçası doktora gitmeden. İnfertilite için Eşin de baktırdı mı ? Ben kendimi düzelttikten sonra eşimi de yolladım bir şey varsa başından müdahale edebilelim diye.

Valla bence doktor danışmadan normal giden hormonlarına klomen verme derim. Ben ne zaman klomen aldıysam prolaktinim yükseldi bu tesadüf mü artık neyse çok tercih etmiyorm kullanmanı doktor kontrolsüz. Yerini ayarlasın bakalım yeterki olsun da. Eşim iki kere gitti birşey çıkmadı. Aşılama olacak diye doktor tekrar istedi yenilemek eşimin testini de o da bu ay tekrar verecek. Nasipse olacaktır gerisi hikaye. Bu arada prolaktinin çok fazla değilmiş benimde ilk yaptı 41 çıktı sonra aç mıydın dedi tekrar aldı 28 çıktı yine inatla ilaç verdi. Sana emar çekme durumundan filan bahsetti mi? Aslında emarsız ilaç verilmiyormuş da kadın doğumcular veriyormuş aslında en iyisi endokrin görünmek prolaktin için emar çekip gerek görmezse kullanmamak bence. Prolaktin çok oynak hormon zaten. Çocuk olmadan süt filan uğraşıyoruz hayır olsun sonumuz.

Hatırlamıyorum ki aç olup olmadığımı yiyip gittim herhalde. Amin sonumuz hayır olsun inşallah. Bahsetmedi emar filan. Bu formda okudum ama prolaktin değeri çok ileri sayıda ise emar a başvuruluyormuş.!

Hatırlamıyorum ki aç olup olmadığımı yiyip gittim herhalde. Amin sonumuz hayır olsun inşallah. Bahsetmedi emar filan. Bu formda okudum ama prolaktin değeri çok ileri sayıda ise emar a başvuruluyormuş.!

Bende öyle biliyorm ileri düzeyde olunca ama emarsız da ilaç vemrmezmiş ekdokrin uzmanları bu verdi bana. Bitti ilacım düştü yine çıkmayacağını garantisi yok hakkımızda hayırlısı

Canım ne durumdasın varmı bi gelişme bakamadım bayadır
Canım tam yumurtlama zamanım ama 3gündür koyu anlamadımki geçen ay 1 gün pik ertesi gün silinmişti.
bu ay böyle. Çatlama sorunu mu oluyo acaba

Eklentiler

• 8A0935F7-991A-46C1-B34E-1B6C42955539.jpeg
    123,8 KB · Görüntüleme: 27
  • 9E698FBC-4A31-4344-A3F6-F591607430FB.jpeg
    128,4 KB · Görüntüleme: 25
  • D4F6D9DC-0D9A-4A97-A131-228EB5290548.jpeg
    151,9 KB · Görüntüleme: 26
Arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim geçen ay adet sonrası eşim şehir dışında idi bu ay eşim le 2 kere birleşme oldu ve bugün adet günüm hala gelen giden yok adet öncesi lekeleme sivilce bel karın ağrısı falan hiç yok geç adetim düzenlidir test yaptım çıkmadı geç döllenme olabilir mi

Canım tam yumurtlama zamanım ama 3gündür koyu anlamadımki geçen ay 1 gün pik ertesi gün silinmişti.
bu ay böyle. Çatlama sorunu mu oluyo acaba
Ya ben çok anlamıyorum bu testlerden ama uzun surebilir belki çatlaması, benim mesela geçen ay çatlayamamış kist oldu ilk defa boyle bisey yaşadım. Doktoruma neden boyle olmuştur die sordum stresten felan olabiliyo bazen dedi

Geç döllenme olabilir belki ama yumurtlamaya denk geldimi acaba

Kızlar bende burda gebe kalmıştım. Maalesef 8 temmuzda 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. İkinci kaybim oldu bu. Bakalım.ne zaman sağ salim kısmet olacak

Kızlar bende burda gebe kalmıştım. Maalesef 8 temmuzda 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. İkinci kaybim oldu bu. Bakalım.ne zaman sağ salim kısmet olacak
Geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın düşüklerinin sebebini araştiriyomusun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…