Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Kızlar yumurtlamam 27 mayıstı. Dün bat tarihimdi hala gelen giden yok sabah test yaptım ama bişey cıkmadı geç döllenme olabilirmi acaba adet gecikmesimi yolsa sadece ya her ay günü gününe gelirdi ama düşünenmektenmi gelmiyor acaba

Kalp atişı için 12. Hafta geç değilmi 7. Hafta en geç 8. Haftada kalp atimı olması gerekmiyomu
Ah tabiki gec o yüzden yazdım bizde hersey geç olmuştu bu tarz bişey başınıza gelirse ısrarla bekleyin ki vajinal ultrasonla bakılmıştı onda dahi cıkmamıstı kalp atısı. Normalde cinsiyet öğrenilcek haftada biz anca kalp atısını duyabilmiştik.

Anladım canim şasırdim biraz ama olabiliyo demekki buda aklımda olsun

Benimde bu ay kasıklarım çok ağrıdı halen agriyo bat25 klomen kullandım acaba ondanmi kasik ağrım bi defasında çok kötüydü resmen kivrandim böyle olan oldumu âdetim bittiğinden beri ağrıyor

Benimde bu ay kasıklarım çok ağrıdı halen agriyo bat25 klomen kullandım acaba ondanmi kasik ağrım bi defasında çok kötüydü resmen kivrandim böyle olan oldumu âdetim bittiğinden beri ağrıyor
Geçen ay bende kullandım klomeni çok felaket ağrım olmuştu canım dedim kesin bebek var ama maalesef kimyasal gebelik oldu bu ay hiç bişi kullanmadım. İnşallah bebektendir

Bat 25 ise yumurtlama olmuş olabilirmi benim yumurtlamadan iki gün önce başlamisti ağrı ve batma sonrasındada ara ara devam etti halen daha var şuan arada

Geçen ay bende kullandım klomeni çok felaket ağrım olmuştu canım dedim kesin bebek var ama maalesef kimyasal gebelik oldu bu ay hiç bişi kullanmadım. İnşallah bebektendir
Benimde hiç umudum yok bu ay çünkü âdetim biter bitmez başladı ağrım bir sorun var ama anladım kist yada enfeksiyon mu oldum

Bat 25 ise yumurtlama olmuş olabilirmi benim yumurtlamadan iki gün önce başlamisti ağrı ve batma sonrasındada ara ara devam etti halen daha var şuan arada
Bu ay yumurtlama gunumude anlamadım ki her gün ağrı vardı halen var çok garip bu ay bilmiyorum bir sıkıntım var gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…