Gözükmez canım bana da dedi gözükmezKızlar 12de randevum var kese gozukmez heralde dimi ya
Aynen canım gözukmuyo 12 gun sonraya randevu verdi bakalım hayırlısıGözükmez canım bana da dedi gözükmez
Gözükmez kuzum benim kızımda 9 haftalıkken görünmüştü kalp atışıda 12 de anca duyulmuştuKızlar 12de randevum var kese gozukmez heralde dimi ya
Kalp atişı için 12. Hafta geç değilmi 7. Hafta en geç 8. Haftada kalp atimı olması gerekmiyomuGözükmez kuzum benim kızımda 9 haftalıkken görünmüştü kalp atışıda 12 de anca duyulmuştu
Ah tabiki gec o yüzden yazdım bizde hersey geç olmuştu bu tarz bişey başınıza gelirse ısrarla bekleyinKalp atişı için 12. Hafta geç değilmi 7. Hafta en geç 8. Haftada kalp atimı olması gerekmiyomu
Anladım canim şasırdim biraz ama olabiliyo demekki buda aklımda olsunAh tabiki gec o yüzden yazdım bizde hersey geç olmuştu bu tarz bişey başınıza gelirse ısrarla bekleyinki vajinal ultrasonla bakılmıştı onda dahi cıkmamıstı kalp atısı. Normalde cinsiyet öğrenilcek haftada biz anca kalp atısını duyabilmiştik.
Evt oyleymiş 12 gun sonraya gitcem tekrar. dün 15.76 dı anca katlanır o zamanaGenelde beta 1200 ve üzerinde kese ancak görünüyor kızlar
Googleye oceans d vitamini sprey yaz çıkıyo ağızdan alınıyo bi fıs her sabah veya akşam.Merhaba sprey olarak d vitamini nasıl biseyy
Benimde bu ay kasıklarım çok ağrıdı halen agriyo bat25 klomen kullandım acaba ondanmi kasik ağrım bi defasında çok kötüydü resmen kivrandim böyle olan oldumu âdetim bittiğinden beri ağrıyorGeçmiş olsun canım benimde 7 haftalik kalbi durmustu 22 aralikta alınmıştı normalde hic tarih tutamam ama o kayiplarimin gununu hiç unutamiycam heralde bide çok ender gorulen servikal gebelik geçirdim oda alindi kurtajla rabbim bundan sonra yaşatmasın hiçbirimizebenim onceki gebelikler planli olmadigi icin anlayamamistim bu sefer baya dinledim kendimi kasık ağrısı,batma, rahimde evet bi doluluk hissi ağrılı hafiften en sonda lekelenmem oldu regl olcam sanmıştım ama baktım gelen giden yok ondan sonra acabamı demeye başladim
Geçen ay bende kullandım klomeni çok felaket ağrım olmuştu canım dedim kesin bebek var ama maalesef kimyasal gebelik oldu bu ay hiç bişi kullanmadım. İnşallah bebektendirBenimde bu ay kasıklarım çok ağrıdı halen agriyo bat25 klomen kullandım acaba ondanmi kasik ağrım bi defasında çok kötüydü resmen kivrandim böyle olan oldumu âdetim bittiğinden beri ağrıyor
Bat 25 ise yumurtlama olmuş olabilirmi benim yumurtlamadan iki gün önce başlamisti ağrı ve batma sonrasındada ara ara devam etti halen daha var şuan aradaBenimde bu ay kasıklarım çok ağrıdı halen agriyo bat25 klomen kullandım acaba ondanmi kasik ağrım bi defasında çok kötüydü resmen kivrandim böyle olan oldumu âdetim bittiğinden beri ağrıyor
Benimde hiç umudum yok bu ay çünkü âdetim biter bitmez başladı ağrım bir sorun var ama anladım kist yada enfeksiyon mu oldumGeçen ay bende kullandım klomeni çok felaket ağrım olmuştu canım dedim kesin bebek var ama maalesef kimyasal gebelik oldu bu ay hiç bişi kullanmadım. İnşallah bebektendir
Tebrikler sizi gördükçe umutlaniyoruz Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallahÇıktı tam istediği gibi artış olmuş dedi 200 çıktı
Bu ay yumurtlama gunumude anlamadım ki her gün ağrı vardı halen var çok garip bu ay bilmiyorum bir sıkıntım var gibi geliyorBat 25 ise yumurtlama olmuş olabilirmi benim yumurtlamadan iki gün önce başlamisti ağrı ve batma sonrasındada ara ara devam etti halen daha var şuan arada
Allah razı olsun inşallah rabbim sizede nasip etsinTebrikler sizi gördükçe umutlaniyoruz Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aminnn isteyen herkese versin inşallahAllah razı olsun inşallah rabbim sizede nasip etsin