6.97 diÖnceki kaçtı tonti 2 katı olmuş sanki değil mi
Olmuş geçmiş sanki yarim saat daha geç verdim 2 gun onceye gore farkediyo sanirimÖnceki kaçtı tonti 2 katı olmuş sanki değil mi
Gayet iyi 2 katını geçmiş canım6.97 di
Çok teşekkür ederimHarika tebrikler
Çok teşekkür ederimÇok iyi tebrikler
Tebrikler canım ❤Kızlar kan sonucum bugün çıktı beta 962. Sizce normal mi bu haftada adetiminde 3.günü gecikmede
Teşekkür ederim canım sanada tebrikler hayırlısı işe kucağına al inşallahTebrikler canım ❤
TSK ederım canim benim rabbim sanada nasip etsinTebrikler cicimmm
Çıktı tam istediği gibi artış olmuş dedi 200 çıktıÖbür kan sonucu da çıktı mı canım artış nasıl
SüpeeeerrrÇıktı tam istediği gibi artış olmuş dedi 200 çıktı
Oyy maşallah çok guzel hadi hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin rabbimÇıktı tam istediği gibi artış olmuş dedi 200 çıktı
Oyy maşallah çok guzel hadi hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin rabbim
Aynen öyle valla gerçekten de çok ugurlu geldi hiç umudum yoktu olmayacak diyordum yine belirtim yok diyordum ama şükürler olsun ki nasip etti rabbimSüpeeeerrrbak bu grup sana uğurlu geldi
Hayırlısı olsun canım çok sevindimAynen öyle valla gerçekten de çok ugurlu geldi hiç umudum yoktu olmayacak diyordum yine belirtim yok diyordum ama şükürler olsun ki nasip etti rabbim
Tskler canım benim inşallah bu sefer seninki de gelmez ve vardırHayırlısı olsun canım çok sevindim
Canım benimki ve şuan en yakın arkadaşım ikimiz aynı anda hamile kaldık aramızda 1 hafta var geçen adetin de onunki 9 gun önceden geldi bnmki de 2 gün bu ayda hamile kaldık annemde dedi önden gelmesi çocuğa işaret dediği gibi de oldu yinede hayırlısı olsun canımKızlar ben malesef adet oldum herhalde ya 5 gün önce oldum ama neyin nesi anlamadım normalde hiç şaşmaz 26 günde bir olurdum. Ama şu geldi aklıma son gebeliğimden bir ay önce denemeye başlamıştık ve o ayda gebelik olmamıştı ve 5 gün önce adet olmuştum ertesi ay hamile kalmıştım bunda da korunmayı bıraktık bu ay 5 gün önce adet oldum sizce bi anlamı var mı bu durumun ? Annem gebelikten önce adet şaşar demişti var mı böyle bişey duyan ya da yaşayan inanın kafam çok karıştı korktum bi yandan acaba kimyasal mı diye offf hayırlısı bakalım..
Gelmz inşallah ya sıkıntı etmeBenimde buğün adet tarihim daha gelen gifen yok hala bekliyorum ama korku içinde beklediğim için kesin gelmicekiyice manyak oldum ya budönemde bişey hissediyorum vahşet içinde koşup bakıyorum fln
Ay hayırlısı inşaAllah canım inşaAllah öyledir birde böyle denk gelince dikkatimi çekti demek ki olabiliyormuş...Canım benimki ve şuan en yakın arkadaşım ikimiz aynı anda hamile kaldık aramızda 1 hafta var geçen adetin de onunki 9 gun önceden geldi bnmki de 2 gün bu ayda hamile kaldık annemde dedi önden gelmesi çocuğa işaret dediği gibi de oldu yinede hayırlısı olsun canım