ah kuzu geçmiş olsun bir an önce sökülsün de yeni heyecanlara başlaaBende varim bugun ter temiz bir neqatifim oldu ve de gecikmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah kuzu geçmiş olsun bir an önce sökülsün de yeni heyecanlara başlaaBende varim bugun ter temiz bir neqatifim oldu ve de gecikmem
Ben hiç oyle bisey duymadım inanmiyorumda sende kafani karistirma bence bazi ilaclarin yukselttiğini biliyorum ama mumkün deil bence bu kadar yukselmesi siz bence hala inanamiyosunuz gebe olduğunuza ondanBiri bana dedi ki geç adet olacağın vakitte böyle yüksek çıkıyor. Icime taş oturdu yemin ederim. Onu diyen de ebe bi arkadaş bilgisi var diye aklımı karıştırdı. Umarım sağlıkla yerine yerleşir sağlıkla kucagimiza aliriz. Hamile olanlara hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kavustursun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Geçen haftalarda o şafağı say say bitiremedik hayatimdaki en uzun aylardan biriydi anliyorum seni herkeste aynımı tam bilemiyorum ama kasik agrisindan ziyade batma daha çok oldu sol kasıgımdaydi özellikle onuda şimdi anlamaya başladim ultrasonda yumurtam soldaydı ondan demekki die düşunuyorum. Güzel haberlerini alalım seninde inşallahKızlar maşaAllah ne güzel haberler bunlar Rabbim tamamına erdirsin sağ salim kulaklarınıza alıp büyütün inşaAllah diğer arkadaşlara da isteyen herkese en doğru hayırlı zaman da nasip etsin
Bende hala beklemedeyim şafak 6 ama bir iki gündür uyku hali var üstümde dünle bugün baş ağrısı mide sorunu yaşamaya başladım da hayırlısı psikolojik de olabilir ara ara kasık ağrım oluyor bende heyecanla bekliyorum bakalım
İnşaAllah canım sağ olasın bende Kasım ayında bi hamilelik geçirdim Aralık ayında aldırmak zorunda kaldım kalbi durmuştu o hamileliğimde biliyorum batma oluyordu ara ara dediğin gibi aklıma da geliyor olmayadabilir kendimi ona da alıştırayım nasip kısmet sonuçta Rabbim en uygun zaman da isteyen herkese nasip etsin bu arada bu ani gelen ağrılar bende de solda oluyor ama birde genel olarak mesela şuan her zaman olmasa da rahmimde doluluk hissi var bu da oluyor mu bilmiyorumGeçen haftalarda o şafağı say say bitiremedik hayatimdaki en uzun aylardan biriydi anliyorum seni herkeste aynımı tam bilemiyorum ama kasik agrisindan ziyade batma daha çok oldu sol kasıgımdaydi özellikle onuda şimdi anlamaya başladim ultrasonda yumurtam soldaydı ondan demekki die düşunuyorum. Güzel haberlerini alalım seninde inşallah
Geçmiş olsun canım benimde 7 haftalik kalbi durmustu 22 aralikta alınmıştı normalde hic tarih tutamam ama o kayiplarimin gununu hiç unutamiycam heralde bide çok ender gorulen servikal gebelik geçirdim oda alindi kurtajla rabbim bundan sonra yaşatmasın hiçbirimize benim onceki gebelikler planli olmadigi icin anlayamamistim bu sefer baya dinledim kendimi kasık ağrısı,batma, rahimde evet bi doluluk hissi ağrılı hafiften en sonda lekelenmem oldu regl olcam sanmıştım ama baktım gelen giden yok ondan sonra acabamı demeye başladimİnşaAllah canım sağ olasın bende Kasım ayında bi hamilelik geçirdim Aralık ayında aldırmak zorunda kaldım kalbi durmuştu o hamileliğimde biliyorum batma oluyordu ara ara dediğin gibi aklıma da geliyor olmayadabilir kendimi ona da alıştırayım nasip kısmet sonuçta Rabbim en uygun zaman da isteyen herkese nasip etsin bu arada bu ani gelen ağrılar bende de solda oluyor ama birde genel olarak mesela şuan her zaman olmasa da rahmimde doluluk hissi var bu da oluyor mu bilmiyorum
Amin canım sana da çok geçmiş olsun bundan sonrakiler sağlıkla sıhhatle ilerler inşaAllah. Dün de bu doluluk hissiyle hafif ağrı olduğu zaman bende baktım çok hafif sanki peçetede açık kahverengi çok az leke vardı pek aldırış etmemiştim açıkçası neyse fazla kendimi kaptırmak istemiyorum yarın gidip kan versem mi diye düşünmekten de kendimi alamıyorum. Versem çıkar mı ki? Ya da beklesem mi kararsızımGeçmiş olsun canım benimde 7 haftalik kalbi durmustu 22 aralikta alınmıştı normalde hic tarih tutamam ama o kayiplarimin gununu hiç unutamiycam heralde bide çok ender gorulen servikal gebelik geçirdim oda alindi kurtajla rabbim bundan sonra yaşatmasın hiçbirimize benim onceki gebelikler planli olmadigi icin anlayamamistim bu sefer baya dinledim kendimi kasık ağrısı,batma, rahimde evet bi doluluk hissi ağrılı hafiften en sonda lekelenmem oldu regl olcam sanmıştım ama baktım gelen giden yok ondan sonra acabamı demeye başladim
Açık kahverengiden kopkoyu bi kahverengiye döndü benimki 2 gün sürdü bu arada devamlı deilde arada hafif lekeler halindeydi, kaç gün var adetineAmin canım sana da çok geçmiş olsun bundan sonrakiler sağlıkla sıhhatle ilerler inşaAllah. Dün de bu doluluk hissiyle hafif ağrı olduğu zaman bende baktım çok hafif sanki peçetede açık kahverengi çok az leke vardı pek aldırış etmemiştim açıkçası neyse fazla kendimi kaptırmak istemiyorum yarın gidip kan versem mi diye düşünmekten de kendimi alamıyorum. Versem çıkar mı ki? Ya da beklesem mi kararsızım
Bende unutkanlik basladı 6 gün demistin, erken bence bekle biraz dahaAmin canım sana da çok geçmiş olsun bundan sonrakiler sağlıkla sıhhatle ilerler inşaAllah. Dün de bu doluluk hissiyle hafif ağrı olduğu zaman bende baktım çok hafif sanki peçetede açık kahverengi çok az leke vardı pek aldırış etmemiştim açıkçası neyse fazla kendimi kaptırmak istemiyorum yarın gidip kan versem mi diye düşünmekten de kendimi alamıyorum. Versem çıkar mı ki? Ya da beklesem mi kararsızım
Bende unutkanlik basladı 6 gün demistin, erken bence bekle biraz daha
Ben tekrar görmedim canım onu gördüm birdaha görmedim aynen bekleyeceğim başka çare yok belki cumartesi günü evde test yapabilirim çıkarsa eşime doğum günü sürprizi yaparım çıkmazsa son güne kadar beklerim o gün çıkarsa tam resmi nikah yıl dönümümüze denk geliyor ona sürpriz olmuş olur eğer çıkmazsa da umutlar temmuza nasip kısmetAçık kahverengiden kopkoyu bi kahverengiye döndü benimki 2 gün sürdü bu arada devamlı deilde arada hafif lekeler halindeydi, kaç gün var adetine
Anladım canım herşeyin hayırlısı öyle yap haftasonu bi bak bakalım inşallah gönlunden geçeni nasip eder rabbimBen tekrar görmedim canım onu gördüm birdaha görmedim aynen bekleyeceğim başka çare yok belki cumartesi günü evde test yapabilirim çıkarsa eşime doğum günü sürprizi yaparım çıkmazsa son güne kadar beklerim o gün çıkarsa tam resmi nikah yıl dönümümüze denk geliyor ona sürpriz olmuş olur eğer çıkmazsa da umutlar temmuza nasip kısmet
Amin canım amin hayırla sağlıkla bekleyen isteyen herkese inşaAllah Rabbim sana da senin gibi hamişlerede kolaylıklar versin sağlıkla hayırla kucağınıza alıp büyütmek nasip olsun inşaAllahAnladım canım herşeyin hayırlısı öyle yap haftasonu bi bak bakalım inşallah gönlunden geçeni nasip eder rabbim
Harika tebriklerKızlar kan sonucum bugün çıktı beta 962. Sizce normal mi bu haftada adetiminde 3.günü gecikmede
Tebrikler cicimmmKızlar 4 haftalık gebeyim
Çok iyi tebriklerKızlar kan sonucum bugün çıktı beta 962. Sizce normal mi bu haftada adetiminde 3.günü gecikmede
Öbür kan sonucu da çıktı mı canım artış nasılKızlar 4 haftalık gebeyim
Önceki kaçtı tonti 2 katı olmuş sanki değil miKızlar artış iyimi sizce