Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Yaa çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun tekrardan bak o kadar boşuna korkuttun kendini

Kızlar bugün kan sonuçlarım cıktı. Doktor gebelik var ama çok yeni haftaya tekrar gel değerlerine bakalım dedi. Kafam çok karıştı. beta 30.8

Eklentiler

• 20210610_121900.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 38
Ya çok tsk ederim seninki nasıl oldu cnm
Beni dun doktorum aradı değerin şuanlık normal dedi cuma sabahı kan ver tekrar iki katı oluyomu bi gorelim dedi cumartesi de randevum var bakalım nolcak. Lekelenmelerimde bitti hayırlısi artik

Kızlar bugün kan sonuçlarım cıktı. Doktor gebelik var ama çok yeni haftaya tekrar gel değerlerine bakalım dedi. Kafam çok karıştı. beta 30.8
Hayırlı olsun çok yeni evet benim dün 6.97di erken ögrenince boyle oluyo artışını takip etmek lazım kafan neden karışikki

Biz 2 günde bir ilişki yaşayıp yumurtlama gününü pas geçen bahtsızlarız bi gün önce bi gün sonra olmuş ama yok yavrucum vücut hazır değilmiş napalım heyecan oldu bizede
aynenn kısmet temmuza yaa olan yıpranmışlığımıza oldu o kadar cupcupa ahaha başımız da döner midemiz de bozulur kasıklarımız da ağrır sapık gibi tavşan gibi çiftleştik tövbe yarabbim ahahahah

Hayırlı olsun çok yeni evet benim dün 6.97di erken ögrenince boyle oluyo artışını takip etmek lazım kafan neden karışikki
Biri bana dedi ki geç adet olacağın vakitte böyle yüksek çıkıyor. Icime taş oturdu yemin ederim. Onu diyen de ebe bi arkadaş bilgisi var diye aklımı karıştırdı. Umarım sağlıkla yerine yerleşir sağlıkla kucagimiza aliriz. Hamile olanlara hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kavustursun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Biz 2 günde bir ilişki yaşayıp yumurtlama gününü pas geçen bahtsızlarız bi gün önce bi gün sonra olmuş ama yok yavrucum vücut hazır değilmiş napalım heyecan oldu bizede
Ben 3 aydır hep yumurtlama gününü takip ederek test yaparak ilişkiye girdim. Ama olmadı. Son adetten sonra 2 veya 3 kere ilişki yaşadık pes etmiştim ya eşim tekrar bir sperm kontrolüne gidecekti. Nasipmiş baksana ne garip.

Kuduruk gibiyi unuttun hatırlatıyım ahshshshsg bu ay hesap kitap test mest ne varsa yapıyoruz kaçış yok

İşin sırrı pes etmekte 3 ayda erkenmiş ya erken pes etmişsin. Neysekii olmuş bari bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…