Yaa çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun tekrardanTeyzoslari bugün kesemizi gördük :) ama doktor bı emin olamadi en son pazartesi kan verdiğim de 113 çıkmıştı şuan gozukmemesi lazım nasıl gözüktü böyle dedi şaşırdı. Kan verdim tekrar gidicem bakalım ama yeri çok iyi dis gebelik ya da sezeryan yerine yerleşme gibi bı durum yok dedi. 5+2 şuan bakalım tekrar gidicem inşallah yanlış bişey yoktur
Eki Görüntüle 2867766
Hayırlı uğurlu olsun canımKizlar beta 56 çıkmış adet günü verdiğim bugün tekrar verecem
Ya evet inşallah isteyen herkese nasip olsun :)Yaa çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun tekrardanbak o kadar boşuna korkuttun kendini
Beni dun doktorum aradı değerin şuanlık normal dedi cuma sabahı kan ver tekrar iki katı oluyomu bi gorelim dedi cumartesi de randevum var bakalım nolcak. Lekelenmelerimde bitti hayırlısi artikYa çok tsk ederim seninki nasıl oldu cnm
Hayırlı olsun çok yeni evet benim dün 6.97di erken ögrenince boyle oluyo artışını takip etmek lazım kafan neden karışikkiKızlar bugün kan sonuçlarım cıktı. Doktor gebelik var ama çok yeni haftaya tekrar gel değerlerine bakalım dedi. Kafam çok karıştı.beta 30.8
Yaa deme oyle önumuzdeki ay sizdende guzel haberler alcaz inaniyorum ben ❤Bu grubun gazisi laris ve benim sanırım
Hayırlı uğurlu olsun canımSen bi dahakine kesin keseyi görcen bencede sen var ya kesin 40. Haftada doğurursun böyle sabırlı bi insan görmedim maşallahh
Canım benim betam 56 çıkmasına rağmen banada öyle dedi yani korkulacak bısey yok canımKızlar bugün kan sonuçlarım cıktı. Doktor gebelik var ama çok yeni haftaya tekrar gel değerlerine bakalım dedi. Kafam çok karıştı.beta 30.8
Canım rabbim size en güzel şekilde nasip etsinBu grubun gazisi laris ve benim sanırım
Biz 2 günde bir ilişki yaşayıp yumurtlama gününü pas geçen bahtsızlarızBu grubun gazisi laris ve benim sanırım
aynenn kısmet temmuza yaa olan yıpranmışlığımıza oldu o kadar cupcupa ahaha başımız da döner midemiz de bozulur kasıklarımız da ağrır sapık gibi tavşan gibi çiftleştik tövbe yarabbim ahahahahBiz 2 günde bir ilişki yaşayıp yumurtlama gününü pas geçen bahtsızlarızbi gün önce bi gün sonra olmuş ama yok yavrucum vücut hazır değilmiş napalım heyecan oldu bizede
Biri bana dedi ki geç adet olacağın vakitte böyle yüksek çıkıyor. Icime taş oturdu yemin ederim. Onu diyen de ebe bi arkadaş bilgisi var diye aklımı karıştırdı. Umarım sağlıkla yerine yerleşir sağlıkla kucagimiza aliriz. Hamile olanlara hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kavustursun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Hayırlı olsun çok yeni evet benim dün 6.97di erken ögrenince boyle oluyo artışını takip etmek lazım kafan neden karışikki
Ben 3 aydır hep yumurtlama gününü takip ederek test yaparak ilişkiye girdim. Ama olmadı. Son adetten sonra 2 veya 3 kere ilişki yaşadık pes etmiştim ya eşim tekrar bir sperm kontrolüne gidecekti. Nasipmiş baksana ne garip.Biz 2 günde bir ilişki yaşayıp yumurtlama gününü pas geçen bahtsızlarızbi gün önce bi gün sonra olmuş ama yok yavrucum vücut hazır değilmiş napalım heyecan oldu bizede
Kuduruk gibiyi unuttun hatırlatıyım ahshshshsgaynenn kısmet temmuza yaa olan yıpranmışlığımıza oldu o kadar cupcupa ahaha başımız da döner midemiz de bozulur kasıklarımız da ağrır sapık gibi tavşan gibi çiftleştik tövbe yarabbim ahahahah
İşin sırrı pes etmekteBen 3 aydır hep yumurtlama gününü takip ederek test yaparak ilişkiye girdim. Ama olmadı. Son adetten sonra 2 veya 3 kere ilişki yaşadık pes etmiştim ya eşim tekrar bir sperm kontrolüne gidecekti. Nasipmiş baksana ne garip.
Bende varim bugun ter temiz bir neqatifim oldu ve de gecikmemBu grubun gazisi laris ve benim sanırım