Bence de katılıyorum haydi güzel haberler bekliyoruz olmazsa da bir daha ki ayahadi uyanın test mest yapın doktorlara gidinnn
Ben yoldayim az kaldim hasteneye dua edin nolur 1 düşük 1 dış gebeliğim var bu sefer hersey yolunda gider inşallahhadi uyanın test mest yapın doktorlara gidinnn
Gidiyorum canımAyyy canım yeni gördüm ben çok iyiiihemen yarın kan ver bakalım heyecanlandımm
İnşallah canım çok mutlu oldum inşallah vardır ya zaten çok belli ediyorBen yoldayim az kaldim hasteneye dua edin nolur 1 düşük 1 dış gebeliğim var bu sefer hersey yolunda gider inşallah
İnşallah canim sağolİnşallah canım çok mutlu oldum inşallah vardır ya zaten çok belli ediyor
İnşallah güzel sonuç çıkar inşallahhhh hiç dua etmez miyiiiiz bekliyoruz sabırsızlıklaBen yoldayim az kaldim hasteneye dua edin nolur 1 düşük 1 dış gebeliğim var bu sefer hersey yolunda gider inşallah
İnşaAllah güzel haberler alırsın ve sağlıkla ilerler gebeliğin hadi bismillahBen yoldayim az kaldim hasteneye dua edin nolur 1 düşük 1 dış gebeliğim var bu sefer hersey yolunda gider inşallah
Amin canim inşallah rabbim hepimizin gonlune gore versinİnşaAllah güzel haberler alırsın ve sağlıkla ilerler gebeliğin hadi bismillah
Allah razi olsun canımİnşallah güzel sonuç çıkar inşallahhhh hiç dua etmez miyiiiiz bekliyoruz sabırsızlıkla
Gittim geldim bilehadi uyanın test mest yapın doktorlara gidinnn
Folik asit verdi mii ayy bebikin kiste dönmüşş garibiimGittim geldim bileher şey yolundaymış benden de hormon tahlili istemedi. Sağda minik bi kist var ama kanamayla atılıcak o dedi önemli bi şey değil dedi. Çocuk yapamadım kist yapmışım shshshsh sağ kasık ağrım ondanmış demekki delirmemişim shshshsahag
Yok suratsızın biriydi ya 2 dk baktı bitti gitti yallah. Ben de unuttum o sıraFolik asit verdi mii ayy bebikin kiste dönmüşş garibiim
İç iç al bişey destek olsunYok suratsızın biriydi ya 2 dk baktı bitti gitti yallah. Ben de unuttum o sıraneyse ben içiyim kendi kendime
Merhaba sprey olarak d vitamini nasıl biseyyBende 8 aydır evliyim 4. Ayımda kimyasal yaşadım.haziranın 1i bat beklemedeyim folik asit kullanıyorum.D vitamini sprey olarak almaya başladım bu ay. Covitede iyi geldiği için hemde doğurganlıgı desteklediği için.
Kızlar sonucum cikmış