Ben bata 4 gun kala erken gebelik testi yapmistim çikmamisti daha dün hafif silik bi çizgi oldu bat 9du benim normalde O yuzden acele etme bekle biraz dahaBenim bat 15 haziran, ovülasyondan beri kasık ağrım, sık idrara çıkma, gaz problemi, göğüslerin büyümesi sancıması ve ucunun renginin değişmesi ve yorgunluk hissi var. 6 gün öncesine kdr erken gebelik testi yaptım ama yok. Kasık ağrımda bu gün hafifledi. Çok merak ediyorum ama bakalım hayırlısı
Beni bnc unuttun artık valla doktorlar bile benim bıseyi öğrenmemi istemiyorYaaa kuzum tebriklerrrr mini mini mini bir bebişin var sanırım helal olsun daha yi den güzel haber duycaz 2 gün oldu
Yaaa gerçekten miiiBen bata 4 gun kala erken gebelik testi yapmistim çikmamisti daha dün hafif silik bi çizgi oldu bat 9du benim normalde O yuzden acele etme bekle biraz daha
Tesekkur ederimYaaa gerçekten miiiçok sevindim tebrikler inşallah benim de pozitiftir. Negatifi görünce bi boğazım tıkanmıştı
Canım çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benimde erken testlerim hep negatif bat 8 hazirandı hala gelen giden yok ama belirdi de yok umut varmi sizceYaaa gerçekten miiiçok sevindim tebrikler inşallah benim de pozitiftir. Negatifi görünce bi boğazım tıkanmıştı
Ne gibi belirtilerin vardı canım
11 gün önceden yerleşme kanaması olmuyor diye biliyorum ama umarım bebek yerleşmesidir bir de uygulamaya göre be geçen ay 24 ünde yumurtluyordum ama 15inde yumurtlamışım güven olmuyor ovulasyon testi öneriyorum takip içinMerhabalar arkadaşlar yeni üye oldum siteye. Merak ettiğim sorular var cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Geçen ay hormon testi yaptırdım prolaktin yüksek çıktı (40) dostinex verdi doktorum. Ama korunma demediği için yumurtlama zamanını değerlendirdim. ( uygulama ile takip ediyorum )Yumurtlama gününden 1 gün sonra sabah ezanı vakti uykumdan uyandıran bir kasık ağrısı yaşadım. Yarım saat kadar zar zor dayandım. Sonrasında hafifledi , şerbet yaptı eşim geçti tamamen. Gün içerisinde de kurularken gözüken 1 damladan az kan geldi. İlacın etkisi midir acaba ? Bat tarihim 20 Haziran
Aslında 2 günde bir ilişki olduğu için teste gerek duymadım. Ben idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimde böyle ağrı çekmiştim ama yanma filan olmayınca acaba mı dedim ? İlaç dolayısıyla bünyem tepki vermiş olabilir diye de düşündüm. Kafam çok karışık. Teşekkür ederim bilginiz için.11 gün önceden yerleşme kanaması olmuyor diye biliyorum ama umarım bebek yerleşmesidir bir de uygulamaya göre be geçen ay 24 ünde yumurtluyordum ama 15inde yumurtlamışım güven olmuyor ovulasyon testi öneriyorum takip için
biz geçen ay 10 gün kala başladık her belirtiyi yaşamaya ishal falan da var mı sizdee aynen biz de 1 gün arayla ilişki yaşadık sadece 2 gün boş bırakmıştık o gün de yumurtlamışım önemli 3 günün 2 tanesi boş geçmiş yani umarımmm sizinki tutmuştuuur 3-4 gün dayanın test yapın bakalım ne çıkacakkkAslında 2 günde bir ilişki olduğu için teste gerek duymadım. Ben idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimde böyle ağrı çekmiştim ama yanma filan olmayınca acaba mı dedim ? İlaç dolayısıyla bünyem tepki vermiş olabilir diye de düşündüm. Kafam çok karışık. Teşekkür ederim bilginiz için.
geçen ay katıldım ben bu gruplara gördüğüm kasık ağrısı veya hiç belirti yoktu hamiş kalan arkadaşlarımızdabu kadar erken belirti vereceğini sanmıyorum ama belki erken döllenme olmuştur ilaçla birlikte. Bir de karnım şiş ve kabızlık başladı yumurtlama zamanından sonra. Bu belirtilerle öğrenen arkadaşlarım var mı ?
hep diyorum ne kadar etkilendiysem regl olmuştum hala belirtilerim gitmemiştiPsikolojiktir o zaman. Tanıdıklarım arayıp seni doğum yaparken gördüm yok gelinlikle gördüm deyince bütün belirtileri ona yorduminşallah Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmaz
ben en son grip oldum kendimi ikna ettim hamişlikten önce grip olunur mu diye hatta öyle biri de buldum baya moda girmiştim ahahahBende 4 aydır deniyorum. 7 aylık evliyim ve tek seferde hamile kalındığını zannedenlerdendimilk ay mide bulantısı kusma koku hassasiyeti hepsini yaşadım ama ertesi günü adet gelmişti. Her ay heveslenmeyeceğim diyorum ama 10 gün kala acaba mı diye aklımdan çıkmıyor kendimi sitede buluyorum benim gibi olanlar var mı diye topik topik geziyorum