Canım ya çok tesekkur ederim doktoruma yolladım degerlendircek haber bekliyorum saglikli ilerler insallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insalllah sizlerdende guzel haberler alalim insallahYaaa kuzum tebriklerrrr mini mini mini bir bebişin var sanırım helal olsun daha yi den güzel haber duycaz 2 gün oldu
Adetin 10 gün gecikmiş bi zahmet doğru olaunYaaa ben de 2 aydir deniyordum olmuyordu. Bu ay 10 gün adetim gecikti. Erken gebelik testi ile 2. Çizgiyi gördüm ama normal testlerde çok çok hafif vardı oda zorakii gözüküyor. Bugün gittim sağlık ocağına kan ve idrar verdim. Acaba doğru mudur diye düşünüp duruyorum :// eğer istediğim gibi çıkmazsa çok üzüleceğim
Çizgi görünüyorYaaa ben de 2 aydir deniyordum olmuyordu. Bu ay 10 gün adetim gecikti. Erken gebelik testi ile 2. Çizgiyi gördüm ama normal testlerde çok çok hafif vardı oda zorakii gözüküyor. Bugün gittim sağlık ocağına kan ve idrar verdim. Acaba doğru mudur diye düşünüp duruyorum :// eğer istediğim gibi çıkmazsa çok üzüleceğim
Bizim kızdan hala ses yok bak herkes öğrendi 2 gün öncesi sonucunu almıyor çıldırtcakkkkkÇizgi görünüyorGeç döllenme olmuştur belki o yüzden çizgi çok kırmızı değildir bozma moralini inşallah güzel haberler alırsın
Teşekkur ederim canimYaaa tebrik ederim
Bir daha 2 gün sonra kan verceksin galiba ay kimyasala dönmeden mia gibi ilerler inşallah aminTeşekkur ederim canimvalla daha kocamın haberi yok ilk sizle paylastim
Yaaa sormaa ben olsam şuan 58 kere öğrenmiştimBizim kızdan hala ses yok bak herkes öğrendi 2 gün öncesi sonucunu almıyor çıldırtcakkkkk
Burda hep öyle oluyor ya erkekler bizden daha fazla etkileniyor bence emin olmadan söylememek lazım benim şahsi fikrimTeşekkur ederim canimvalla daha kocamın haberi yok ilk sizle paylastim
Valla öyle ben sağlık ocağının kapısında açın kapıyıııı diye ağlıyodum sabahın 7sinde kesin ahahahauYaaa sormaa ben olsam şuan 58 kere öğrenmiştimbiz sabırsızız sabırsızz
Tebrikler canım :) bat geciktimi ve leke devam ediyor muKızlar sonucum cikmış
Nasıl yaptınKızlar sonucum cikmış
yaaa inanılmazzzzzzzzzzzzzzzzNasıl yaptınsağlık ocağına gittim dedi sistem kapalı giremiyoruz yarın gelin barkod no aldım ama yapamıyorum
hangi sağlık ocağı aşkım google yazıp lab sonuçları diyelim :dNasıl yaptınsağlık ocağına gittim dedi sistem kapalı giremiyoruz yarın gelin barkod no aldım ama yapamıyorum
Evet canim aynen doktorum aradi 2 gun sonra tekrar kan ver cumarteside bekliyorum dedi hayırlısı bakalımBir daha 2 gün sonra kan verceksin galiba ay kimyasala dönmeden mia gibi ilerler inşallah amin
Hastanede verdim kanı sisteme düşmedi aradım labaratuarı mail le sonucu yolladıNasıl yaptınsağlık ocağına gittim dedi sistem kapalı giremiyoruz yarın gelin barkod no aldım ama yapamıyorum
Teşekkür ederim canım ba9du bugün yani lekelenmelerim azaldi gibi en son gece peçeteye silince geldi çok miniktiTebrikler canım :) bat geciktimi ve leke devam ediyor mu
İnternetten labim di galiba aliniyo die biliyorumNasıl yaptınsağlık ocağına gittim dedi sistem kapalı giremiyoruz yarın gelin barkod no aldım ama yapamıyorum
Olmuyo her yerden denedim aradım yine Olmuyo kalsın yaİnternetten labim di galiba aliniyo die biliyorum
Ayy çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlersinizCanım ya çok tesekkur ederim doktoruma yolladım degerlendircek haber bekliyorum saglikli ilerler insallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insalllah sizlerdende guzel haberler alalim insallah
İnşallah canım allah razı olsunAyy çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlersiniz