Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Yaaa kuzum tebriklerrrr mini mini mini bir bebişin var sanırım helal olsun daha yi den güzel haber duycaz 2 gün oldu
Canım ya çok tesekkur ederim doktoruma yolladım degerlendircek haber bekliyorum saglikli ilerler insallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insalllah sizlerdende guzel haberler alalim insallah

Adetin 10 gün gecikmiş bi zahmet doğru olaun çocuk doğacak nerdeyse

Çizgi görünüyor Geç döllenme olmuştur belki o yüzden çizgi çok kırmızı değildir bozma moralini inşallah güzel haberler alırsın

Çizgi görünüyor Geç döllenme olmuştur belki o yüzden çizgi çok kırmızı değildir bozma moralini inşallah güzel haberler alırsın
Bizim kızdan hala ses yok bak herkes öğrendi 2 gün öncesi sonucunu almıyor çıldırtcakkkkk

Son düzenleme:
Bir daha 2 gün sonra kan verceksin galiba ay kimyasala dönmeden mia gibi ilerler inşallah amin
Evet canim aynen doktorum aradi 2 gun sonra tekrar kan ver cumarteside bekliyorum dedi hayırlısı bakalım

Canım ya çok tesekkur ederim doktoruma yolladım degerlendircek haber bekliyorum saglikli ilerler insallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insalllah sizlerdende guzel haberler alalim insallah
Ayy çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…