Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Ben sağlık sigortası yaptırmıştım doğum sigortasıyla beraber ondan beş kuruş ödemeyecektim yap dedim yapmadı inat etti ben öteki ay adet olursam başka doktora gidip yaptırıcam test zorla

Ya kızlar sabahta azıcik lekeler vardı suan kesildi yerlesme kanamasi olabilirmi anlamadım aranizda lekelenme yasayan oldumu ne kadardi miktari rengi ne kadar surdu. Ben anlam veremiyorum şuan reglim boyle olmazdı başladığı anda artması lazimdı

Ay evet evettt aynen öyle oldu bi de sanki gelmiyor delirtti beni geceden beri. Bi ağrı bi ağrı damla damla geliyor enteresanlıklar yaaa
Aynı durumdayim bende ya gelmiuo damla damla peçeteye silince felan sinir oldum artik

Bilginiz yok mu

Ben de sana yazıcaktım şimdi sonucun çıktı mı diye. Evet sağlık ocağı tahlilleri sisteme düşmüyor hemen. Sana bi kod falan vermediler mi ya da arayıp sorsana canım ben çatladım burda meraktan
2 güne bir beta takip ediyolar ya kan vereli 2 gün geçecek resmen :d yarın git bir daha kan ver hemde sonucunu öğren madem Yi serumu

Benim o kadar az değil ama normal döngüme göre az Yarın doktora gidicem bakalım ne olucak
Tamamen kesildi ne gelen var ne giden şuan belim kasıklarım ağrıyo hala doktora sordum regl olursan kan sulandirici igneyi kes dedi olcammi olmuycammi akşam iğnem var napcam ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…