- 20 Mayıs 2021
- 282
- 266
Bugün 2. Gün gidiyorum şimdiBen de 2 diye biliyorum ama öğrenince size haber veririm
İnşaAllah canım sağ olasın ben Aralık ayında bi düşük yaşadım korkuyorum açıkçası bu ay bilinç altı mıdır nedir iki kere hamile olduğumu ve tekrar düşük yaptığımı gördüm bu beni ürkütüyor5 gün kala bir ihtimal çıkabilir ama çıkmayadabilirbence şansını dene, ama çıkmazsa da sakın üzülme genelde 2-3 gün kala erken testte çıkıyor hayırlısı olsun şimdiden
Ay ne güzel hadi güzel haberler alalım inşaAllahBugün 2. Gün gidiyorum şimdi
Yaaa insalahhh ben hala inanamaiyorum kan vermek icinde erken diyorum adet olurum belki diye 2 yildir bu ani bekliyorum simdi geldi ama bende hala bi süphe hallbuki oglumda silik testle hastaneye kosmustumöncekilere göre daha koyu şeker
Insallah kuzummm senin testler nrde bi bakiyiyimEvet canım koyulasiyor bnmki gibikan verdim benimki bugün çıkar sonuç
Kızlar bnc her geçen gün koyulasiyor bugün gidip.kan vercem inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
kaçta sonucun çıkacak acaba yiii çatlayacağızAysunnn28 bu canm
Kesinlikle koyulaşma var canımG0naydinn kizlarr bu da bu sabaha ait sizce koyulasma varmi ?
Ya benkaçta sonucun çıkacak acaba yiii çatlayacağız
GercektennmiiiKesinlikle koyulaşma var canım
Sanki hayalet var gibi canım bat ne zaman dıKızlar hala regl olmadım sökulemedim bi türlü çokta ağrım var regl ağrısı gibi son kalan testimide hadi yapim dedim önceki gunlerde silik bile gormediğim icin kafam karisti bide siz bakarmisiniz benmi yanlış goruyorum
Kuzum var silik çizgi adete kac gün varKızlar hala regl olmadım sökulemedim bi türlü çokta ağrım var regl ağrısı gibi son kalan testimide hadi yapim dedim önceki gunlerde silik bile gormediğim icin kafam karisti bide siz bakarmisiniz benmi yanlış goruyorum
Valla çizgiyi bnde gordum canimKızlar hala regl olmadım sökulemedim bi türlü çokta ağrım var regl ağrısı gibi son kalan testimide hadi yapim dedim önceki gunlerde silik bile gormediğim icin kafam karisti bide siz bakarmisiniz benmi yanlış goruyorum
Bat 9Sanki hayalet var gibi canım bat ne zaman dı
1 gün var o yuzden emin olamiyorum lekelerim var çünkuKuzum var silik çizgi adete kac gün var
Çok stresliyim bakalım regliyemi döncek yerleşme felanmi bi umut iste bugun belli olurValla çizgiyi bnde gordum canim
Bence vardır durduk yere çıkmaz böyleÇok stresliyim bakalım regliyemi döncek yerleşme felanmi bi umut iste bugun belli olur
3 gun kala yaptiğimda hicbisey çıkmadı benimkinde o yuzden bugun biraz. Sende bekle regl olana kadar umudu yitirmeyelimBence vardır durduk yere çıkmaz böylebenimde 3 gün var yine yaptım buğün bembeyaz çıktı çok umutluydum bu ay için