- 16 Ocak 2021
- 699
- 388
- 28
Evette ben acilden veriyorum sağlık ocağının ki bir gün sonra düşerSen e nabız dan mı bakıyorsun kaç saate belli ediyor acaba
Hmm yarın sabah yani görünür inşallahEvette ben acilden veriyorum sağlık ocağının ki bir gün sonra düşer
İnşallah yaCanım olumsuz düşünme lütfen. Stres ve olumsuz düşünce zaten insanı mahvediyor. İyi düşün iyi olsunBir kere oldu diye yine öyle olacak değil
A canım çok sevindim tebriklerEvet yaptım pozitif çıktı hala şoktayım bat 9du
Beklemek gerek canım bakalım hayirlisi5Kızlar kahverengi leke başladı reglime iki gun var daha reglimi oluyorum acaba ya
Olabilir :/ benimde az önce silince çok açık bi pembe akıntı gibi bi şey geldi reglim böyle başlamaz kahverengi başlar ama ben de şaşkınım şuan anlamadım ne olduğunuKızlar kahverengi leke başladı reglime iki gun var daha reglimi oluyorum acaba ya
Ya benimde bugun inanilmaz batmalar oldu sol kasık eğilip kalkınca ozellikle.leke var gerisi yok şuan 1 yada 2 gun gecikirdi ama erken olmazdim hiç stresmi yapiyoz çok acaba yaYa az önce silince çok açık pembe bi şey geldi peçeteye ama çok açık bi renk. Regl oluyorum sanırım ama kahverengi başlar normaldeenteresan şeyler oluyor vücudumda
İnşallah bakalım ama umitlenmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum Bi kaç gün takip ediyordum yine devam edecem bakalım hayırlısı
Ayyy kaç gün kala oldu buOvulasyon testi adete yakın gebeliği gerçekten gösteriyormuş şahit oldum merak edenlerinz vardır belki
İlk ayda genelde dengeler şaşıyor vucutta hiç olmayan şeyler oluyorYa az önce silince çok açık pembe bi şey geldi peçeteye ama çok açık bi renk. Regl oluyorum sanırım ama kahverengi başlar normaldeenteresan şeyler oluyor vücudumda
Bnmki 1 gün gecikiyor kan verdim bakalimAyyy kaç gün kala oldu bu
Evet ya kesinlikleİlk ayda genelde dengeler şaşıyor vucutta hiç olmayan şeyler oluyor
Hayırlısı canım aynen ama iğne kullaniyorumya ne kadar erken ogrenirsem farkediyo ona gore doz felan artırırsa doktorumBeklemek gerek canım bakalım hayirlisi5
Merhaba kac g0n kala koyulmaya basladi ? Ben bugün 2 test yaptim biri erken biri normal silik pozitif ama ovulasyon hafif koyulmaya baslamis bugün 10 yada 11.g0n yumurtlamaninOvulasyon testi adete yakın gebeliği gerçekten gösteriyormuş şahit oldum merak edenlerinz vardır belki
Ben 2. Günü gidecektimHormon testi yapılıyormuş o da regl olduğunda yapılıyormuş canım.
Canım çizgiler çok bariz bir şekilde belli ediyor inşallah sağlıklı bir gebeliktirMerhaba kac g0n kala koyulmaya basladi ? Ben bugün 2 test yaptim biri erken biri normal silik pozitif ama ovulasyon hafif koyulmaya baslamis bugün 10 yada 11.g0n yumurtlamanin
Var gibi duruyor hayırlısı olsun inşallah yarın bi kan verirsiniz uygunsanız eğerMerhaba kac g0n kala koyulmaya basladi ? Ben bugün 2 test yaptim biri erken biri normal silik pozitif ama ovulasyon hafif koyulmaya baslamis bugün 10 yada 11.g0n yumurtlamanin
Çok teşekkür ederim canım sanada hayırlı sonuçlar inşallahA canım çok sevindim tebrikler