Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Kızlar kahverengi leke başladı reglime iki gun var daha reglimi oluyorum acaba ya

Kızlar kahverengi leke başladı reglime iki gun var daha reglimi oluyorum acaba ya
Olabilir :/ benimde az önce silince çok açık bi pembe akıntı gibi bi şey geldi reglim böyle başlamaz kahverengi başlar ama ben de şaşkınım şuan anlamadım ne olduğunu

Ya az önce silince çok açık pembe bi şey geldi peçeteye ama çok açık bi renk. Regl oluyorum sanırım ama kahverengi başlar normalde enteresan şeyler oluyor vücudumda

Ya az önce silince çok açık pembe bi şey geldi peçeteye ama çok açık bi renk. Regl oluyorum sanırım ama kahverengi başlar normalde enteresan şeyler oluyor vücudumda
Ya benimde bugun inanilmaz batmalar oldu sol kasık eğilip kalkınca ozellikle.leke var gerisi yok şuan 1 yada 2 gun gecikirdi ama erken olmazdim hiç stresmi yapiyoz çok acaba ya

Ovulasyon testi adete yakın gebeliği gerçekten gösteriyormuş şahit oldum merak edenlerinz vardır belki
Merhaba kac g0n kala koyulmaya basladi ? Ben bugün 2 test yaptim biri erken biri normal silik pozitif ama ovulasyon hafif koyulmaya baslamis bugün 10 yada 11.g0n yumurtlamanin

Eklentiler

• IMG-20210607-WA0013.jpeg
    45,5 KB · Görüntüleme: 31
  • 20210607_132642.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG-20210607-WA0016.jpeg
    30,2 KB · Görüntüleme: 32
Herkese merhabalarrrr. Aranıza katılabilir miyim? Bat 24 haziran 4 ayda 2 kimyasalım var. Bu ay nasip olucak mı bakalımm. Ovulasyonla yumurtlama takibi yapıyorum. Bugün 12.gün daha yok görünürde. 15.gün gibi bekliyorum ama içimde bi his var bu ay yumurtlama olmıcakmış gibi

Merhaba kac g0n kala koyulmaya basladi ? Ben bugün 2 test yaptim biri erken biri normal silik pozitif ama ovulasyon hafif koyulmaya baslamis bugün 10 yada 11.g0n yumurtlamanin
Canım çizgiler çok bariz bir şekilde belli ediyor inşallah sağlıklı bir gebeliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…