- 5 Şubat 2019
- 145
- 38
Ben adete 4 gün kala birde 2 gün kala yaptım cumartesi yaptığım aynı koyulukta çıktı bugün ki baya bi koyu çıktı bat9. Gebelik testim bile koyu gibi çıktı sanki onuda anlamadım gecikmeden önce silik olmaz mı genelde.? Fotoları da ekledimMerhaba kac g0n kala koyulmaya basladi ? Ben bugün 2 test yaptim biri erken biri normal silik pozitif ama ovulasyon hafif koyulmaya baslamis bugün 10 yada 11.g0n yumurtlamanin
2 gün kala canımAyyy kaç gün kala oldu bu
Korunma önermiyolar çünkü hamile kalma şansı artıyor ki gerçekten de bende öyle oldu 2 senedir olmuyordu 2.cocuğum.nisan ayında film çekildim şuan çok şükür hamileyim bir kere adet gördüm film sonrası. Sebepsiz yere hamile kalamayanınız varsa bence sona bırakmayın filmi baştan çektirin kafanız rahat olsunMerhaba ben suan regl dönemindeyim bat 3* temmuz gözüküyor regl bitiminden sonra rahim filmi çekilecek sonra denemelere baslayin dedi doktorumuz korunma onermedi
Benim 2 dusugum ve kan pihtilasmasi hafif duzey pcos var ama hamile kalabiliyor um allaha sukurKorunma önermiyolar çünkü hamile kalma şansı artıyor ki gerçekten de bende öyle oldu 2 senedir olmuyordu 2.cocuğum.nisan ayında film çekildim şuan çok şükür hamileyim bir kere adet gördüm film sonrası. Sebepsiz yere hamile kalamayanınız varsa bence sona bırakmayın filmi baştan çektirin kafanız rahat olsun
Ben de 2 diye biliyorum ama öğrenince size haber veririmBen 2. Günü gidecektim
3. Gün mu olması lazım
5 gün kala bir ihtimal çıkabilir ama çıkmayadabilirMerhabalar hamile olanlara tebrikler olmayanlara başarılar benim gibi bekleyenlere de sabırlar diliyorumve bende geldim bat 16 haziran amma ve lakin nasıl duracam bilmiyorum eşimin doğum günü 13 haziran 12 si gece kutlayacağız 12 si Cumartesi olduğu için 11 i sağlık ocağında kan versem varsa çıkar mı acep? Çıkarsa sürpriz yapmayı düşünüyorum.
2 veya 3. Günü gidebilirsiniz. Ben 3. Günü hormon testlerini vermiştim.Ben 2. Günü gidecektim
3. Gün mu olması lazım
2 veya 3. Günü gidebilirsiniz. Ben 3. Günü hormon testleriniBen 2. Günü gidecektim
3. Gün mu olması lazım
Canım demekki daha nasip değilmis olması sen yinede sabret hersey çok güzel olacak hepimizin deneyip te olmadigi Bi zaman var ama şuan şükürler olsun çift çizgiyi gördüm ama insallah sağlıklı bir gebelik ve bebek olur hepiniz için dua ediyorumBenimde bat 11 Haziran bir umut bekliyorum yine,ama bu ay tüm inancımı kaybettim.eylülden beri deniyoruz.3 aydır ovülasyon testi ile takip ediyorum 2 ay önce doktora gittim herşey temiz.Geçen ay çok ümitliydim ama oldum yine regl.O yüzden bu ay ovülasyon testi bile almadım,artık o kadar tecrübelendimki yumurtlama günü geldiğinde anlıyorum.Ama sanırım bu ay da bşy yok 2 gündür sarı açık yeşile dönük bi akıntım var çünkü.Göğüslerimde büyüdü ve hassas sanırım adet yaklaşıyor diye.
Ay ben bilmiyorumki kafam öyle karsiti benim herkesin idrarki hcg orani farklidir galiba bak bendede böyle cikiyo test güvenemiyorum bu sabah yaptim koyulasma varmiBen adete 4 gün kala birde 2 gün kala yaptım cumartesi yaptığım aynı koyulukta çıktı bugün ki baya bi koyu çıktı bat9. Gebelik testim bile koyu gibi çıktı sanki onuda anlamadım gecikmeden önce silik olmaz mı genelde.? Fotoları da ekledim
Insaööahhh canimmmm bu sabah yine yaptim bi baksana ne diyosunnnCanım çizgiler çok bariz bir şekilde belli ediyor inşallah sağlıklı bir gebeliktir
ilk denemeden sonra regl bir tuhaflaşıyor diyolardı pembe damlalar geldi sonra gül kurusuna döndü bende lanet olasıcaOlabilir :/ benimde az önce silince çok açık bi pembe akıntı gibi bi şey geldi reglim böyle başlamaz kahverengi başlar ama ben de şaşkınım şuan anlamadım ne olduğunu
öncekilere göre daha koyu şekerG0naydinn kizlarr bu da bu sabaha ait sizce koyulasma varmi ?
Evet canım koyulasiyor bnmki gibiG0naydinn kizlarr bu da bu sabaha ait sizce koyulasma varmi ?
Canım senin sancın oluyirudmu Bi kaç gün benim sancım vardaEvette ben acilden veriyorum sağlık ocağının ki bir gün sonra düşer