- 20 Mayıs 2021
- 282
- 266
Bende aynı şekilde bu ay deneyelim olmazsa doktora gidicem demiştim, takvime göre denedim hemde kendimi gozlemlemistim tabi olmadii şimdi ovulasyon sipariş ediyorumAynen bende regl olursam doktora gitmeyi düşünüyorum. Hamilelikten önce giderim diye düşünmüştüm, doktorumda regl olduğun zaman gel demişti öyle denedik yani aslında bu ay. Olursam da çok üzülmicem aslında ama olsa iyi olurdu
Sonumuz aynı olucak gibi hissediyorumBende aynı şekilde bu ay deneyelim olmazsa doktora gidicem demiştim, takvime göre denedim hemde kendimi gozlemlemistim tabi olmadii şimdi ovulasyon sipariş ediyorum
Ay kızlar benim adet bitmedi gitti 8 gün sürdü bugün başlıcam çalışmalara ama yumurtlamadım dahaa maksat ayağımız alışsın diye ahhahaSonumuz aynı olucak gibi hissediyorum@zahrada ne güzel 1 hafta önceden oldu bitti gitti ohh biz hala son güne kadar acaba mı
Hahahhaha tabii uzun bi ara oldu 8 gün yavaş yavaş alıştırmak lazım uzun bi maratonAy kızlar benim adet bitmedi gitti 8 gün sürdü bugün başlıcam çalışmalara ama yumurtlamadım dahaa maksat ayağımız alışsın diye ahhaha
Hahahhaha tabii uzun bi ara oldu 8 gün yavaş yavaş alıştırmak lazım uzun bi maratonben de olcaksam olayım yaaa illa yarın mı olucam offf
Aynen kız kendini zorla 8. Aya atıcanBak ovulasyon testi böyle tarihe de ne yazmışım inş bu allahın bi işareti değildir ahahah daha bu koyulaşacak kan kırmızı olacak ölme eşeğim ölme ama çok eğlenceli he en azından negatif diye bişey yok ahahha baya bu oyalar sizi de sipariş edin de hemencik
Eki Görüntüle 2865981
Korkuyorum canım geçen sefer de boyle oldu ama. Kimyasal yine öyle olmasından korkuyorumİyi sabrediyosun ya ben olsam acile vınn direk
Tebrik ederimOvulasyon testi adete yakın gebeliği gerçekten gösteriyormuş şahit oldum merak edenlerinz vardır belki
Canım olumsuz düşünme lütfen. Stres ve olumsuz düşünce zaten insanı mahvediyor. İyi düşün iyi olsunKorkuyorum canım geçen sefer de boyle oldu ama. Kimyasal yine öyle olmasından korkuyorum
Evet yaptım pozitif çıktı hala şoktayım bat 9duTebrik ederimgebelik testi de yaptınız mı?
Çok teşekkür ederimTebrik ederimgebelik testi de yaptınız mı?
Canim ya benim doktorda regl olursan 3.gunu gel demişti neye bakiyolar regliyken biliyomusun?Aynen bende regl olursam doktora gitmeyi düşünüyorum. Hamilelikten önce giderim diye düşünmüştüm, doktorumda regl olduğun zaman gel demişti öyle denedik yani aslında bu ay. Olursam da çok üzülmicem aslında ama olsa iyi olurdu
Hormon testi yapılıyormuş o da regl olduğunda yapılıyormuş canım.Canim ya benim doktorda regl olursan 3.gunu gel demişti neye bakiyolar regliyken biliyomusun?
Regl olmayız inşallah ya dur bakalımTest yaptım az once yine negatif bende temmuza kaldım gibi gözukuyo
Hım anladım canımHormon testi yapılıyormuş o da regl olduğunda yapılıyormuş canım.
İnşallah ya ben testi yaptiktan 15 dak sonra hafif silik çizgi gorunuyodu acaba mı dedim ama kuruma cizgisimi acaba kafam karıştıRegl olmayız inşallah ya dur bakalım
Sen e nabız dan mı bakıyorsun kaç saate belli ediyor acabaKizlar ya en son 5 Haziran'da kan verdim 70 cikmisti ama gece 11 de, bugun saat sabah 10 da kan verdim 134 çıktı tam iki katı değil ama saatlerin arasında fark var nerdeyse 12 saat ondan az çıkmış olabilir mi az ?