Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Aynen bende regl olursam doktora gitmeyi düşünüyorum. Hamilelikten önce giderim diye düşünmüştüm, doktorumda regl olduğun zaman gel demişti öyle denedik yani aslında bu ay. Olursam da çok üzülmicem aslında ama olsa iyi olurdu 😄
Bende aynı şekilde bu ay deneyelim olmazsa doktora gidicem demiştim, takvime göre denedim hemde kendimi gozlemlemistim tabi olmadii şimdi ovulasyon sipariş ediyorum 🤭

Sonumuz aynı olucak gibi hissediyorum :110: :KK70:@zahrada ne güzel 1 hafta önceden oldu bitti gitti ohh biz hala son güne kadar acaba mı 🤣
Ay kızlar benim adet bitmedi gitti 8 gün sürdü bugün başlıcam çalışmalara ama yumurtlamadım dahaa maksat ayağımız alışsın diye ahhaha 😂😂😂

Ay kızlar benim adet bitmedi gitti 8 gün sürdü bugün başlıcam çalışmalara ama yumurtlamadım dahaa maksat ayağımız alışsın diye ahhaha 😂😂😂
Hahahhaha tabii uzun bi ara oldu 8 gün yavaş yavaş alıştırmak lazım uzun bi maraton 😂😂 ben de olcaksam olayım yaaa illa yarın mı olucam offf

Hahahhaha tabii uzun bi ara oldu 8 gün yavaş yavaş alıştırmak lazım uzun bi maraton 😂😂 ben de olcaksam olayım yaaa illa yarın mı olucam offf

Bak ovulasyon testi böyle tarihe de ne yazmışım inş bu allahın bi işareti değildir ahahah daha bu koyulaşacak kan kırmızı olacak ölme eşeğim ölme ama çok eğlenceli he en azından negatif diye bişey yok ahahha baya bu oyalar sizi de sipariş edin de hemencik :KK70:

9070ba1e-67a4-48e4-ad07-ecfbaa3c051f.jpg

Bak ovulasyon testi böyle tarihe de ne yazmışım inş bu allahın bi işareti değildir ahahah daha bu koyulaşacak kan kırmızı olacak ölme eşeğim ölme ama çok eğlenceli he en azından negatif diye bişey yok ahahha baya bu oyalar sizi de sipariş edin de hemencik :KK70:

Eki Görüntüle 2865981
Aynen kız kendini zorla 8. Aya atıcan 😂😂 yarın bi olayım da öyle sipariş ediyim diyorum şimdi hala 1 umut bekliyo bu kız 😂

Ovulasyon testi adete yakın gebeliği gerçekten gösteriyormuş şahit oldum merak edenlerinz vardır belki

Eklentiler

• IMG_20210607_162852.jpg
    IMG_20210607_162852.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 39
Aynen bende regl olursam doktora gitmeyi düşünüyorum. Hamilelikten önce giderim diye düşünmüştüm, doktorumda regl olduğun zaman gel demişti öyle denedik yani aslında bu ay. Olursam da çok üzülmicem aslında ama olsa iyi olurdu 😄
Canim ya benim doktorda regl olursan 3.gunu gel demişti neye bakiyolar regliyken biliyomusun?

Test yaptım az once yine negatif bende temmuza kaldım gibi gözukuyo

Kizlar ya en son 5 Haziran'da kan verdim 70 cikmisti ama gece 11 de, bugun saat sabah 10 da kan verdim 134 çıktı tam iki katı değil ama saatlerin arasında fark var nerdeyse 12 saat ondan az çıkmış olabilir mi az ?
Sen e nabız dan mı bakıyorsun kaç saate belli ediyor acaba

X