Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

16230573355087951582567963625359.jpg
kizlar adettim yarin ovulasyon testi boyle çıktı normal mi

zaten bunda bir şey yok silik ya t c den koyuysa hamişsindir diyolardı ovulasyon testine bakarakk.. hamişlik testinde çıktı mı bişey
2 gun önce negatif cikti bugün yapmaya korkuyorm yarin adet günum yarını bekliym dedim ama dün ovulasyon yaptigimda silik olan cizgi cikmamisti

Kizlar ya en son 5 Haziran'da kan verdim 70 cikmisti ama gece 11 de, bugun saat sabah 10 da kan verdim 134 çıktı tam iki katı değil ama saatlerin arasında fark var nerdeyse 12 saat ondan az çıkmış olabilir mi az ?

Kizlar ya en son 5 Haziran'da kan verdim 70 cikmisti ama gece 11 de, bugun saat sabah 10 da kan verdim 134 çıktı tam iki katı değil ama saatlerin arasında fark var nerdeyse 12 saat ondan az çıkmış olabilir mi az ?
Doktora sordun mu şeker yükselmiş en azından kimyasal olsa bir anda 20 30 olurdu öyle düşün

Normalde hep günümde olurdum ilk olduğu için çok stres yaptım galiba :KK43: yarın doktora gidicem kontrole inşallah herşey normaldir
Aynen bende regl olursam doktora gitmeyi düşünüyorum. Hamilelikten önce giderim diye düşünmüştüm, doktorumda regl olduğun zaman gel demişti öyle denedik yani aslında bu ay. Olursam da çok üzülmicem aslında ama olsa iyi olurdu 😄

X