- 8 Nisan 2021
- 412
- 295
Gidecem de bakalım nasıl olacakMaşallah canım hadi bakalım bekliyoruz kan sonucunu da bi an önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidecem de bakalım nasıl olacakMaşallah canım hadi bakalım bekliyoruz kan sonucunu da bi an önce
Testinde var gebelik git bi an önce hadiGidecem de bakalım nasıl olacak
zaten bunda bir şey yok silik ya t c den koyuysa hamişsindir diyolardı ovulasyon testine bakarakk.. hamişlik testinde çıktı mı bişeyEki Görüntüle 2865838 kizlar adettim yarin ovulasyon testi boyle çıktı normal mi
gel bacım sende temmuz grubumuzaBen bittim siz devam ediinn kizlar kırmızıyi gördüm
Adete 2 gün kalmıştı stresten erken oldum
Hemen geliyorumgel bacım sende temmuz grubumuza
2 gun önce negatif cikti bugün yapmaya korkuyorm yarin adet günum yarını bekliym dedim ama dün ovulasyon yaptigimda silik olan cizgi cikmamistizaten bunda bir şey yok silik ya t c den koyuysa hamişsindir diyolardı ovulasyon testine bakarakk.. hamişlik testinde çıktı mı bişey
Ben bittim siz devam ediinn kizlar kırmızıyi gördüm
naptın kız daha evde misin gitmedin mi acileHmmm canım ya inşallah diğer ay olur
Acile gitmedim sağlık ocağına kan verdim yarın sonuçnaptın kız daha evde misin gitmedin mi acile
İnşallah canım sen ne yaptın :)Hmmm canım ya inşallah diğer ay olur
Doktora sordun mu şeker yükselmiş en azından kimyasal olsa bir anda 20 30 olurdu öyle düşünKizlar ya en son 5 Haziran'da kan verdim 70 cikmisti ama gece 11 de, bugun saat sabah 10 da kan verdim 134 çıktı tam iki katı değil ama saatlerin arasında fark var nerdeyse 12 saat ondan az çıkmış olabilir mi az ?
Yok canım sormadım.eve geldim direk kendim bakıyorum da hep akşamları verirfim kanı bu sefer sabah verfim gene de yüksek çıkması lazımdıDoktora sordun mu şeker yükselmiş en azından kimyasal olsa bir anda 20 30 olurdu öyle düşün
Tühh benim hala gelen giden yok ya gelicekse gelse de bende acaba mı diye beklemekten kurtulsamBen bittim siz devam ediinn kizlar kırmızıyi gördüm
İyi sabrediyosun ya ben olsam acile vınn direkAcile gitmedim sağlık ocağına kan verdim yarın sonuç
Normalde hep günümde olurdum ilk olduğu için çok stres yaptım galiba yarın doktora gidicem kontrole inşallah herşey normaldirTühh benim hala gelen giden yok ya gelicekse gelse de bende acaba mı diye beklemekten kurtulsam
Bende aynı acabamı die düşünmekten yoruldum kaç gundur bugunde sol kasığın aşağısinda batmalar daha şiddetliTühh benim hala gelen giden yok ya gelicekse gelse de bende acaba mı diye beklemekten kurtulsam
Aynen bende regl olursam doktora gitmeyi düşünüyorum. Hamilelikten önce giderim diye düşünmüştüm, doktorumda regl olduğun zaman gel demişti öyle denedik yani aslında bu ay. Olursam da çok üzülmicem aslında ama olsa iyi olurduNormalde hep günümde olurdum ilk olduğu için çok stres yaptım galiba yarın doktora gidicem kontrole inşallah herşey normaldir