- 25 Mayıs 2021
- 505
- 480
- 32
Bende de sol kasik ağrısı var ara ara ozellikle is yaptigimda oluyoBenimki rahim içi gibi
Kızlar benim sabah test negatifti atmıştım. Bata 2 gün var karnım ağrımaya başladı ben kesin regl olucam
Bencede koyulasma var bebis yukleniyoor)) hayirli olsun insallahhKızlar bnc her geçen gün koyulasiyor bugün gidip.kan vercem inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Kuzu ver tabii anne beni doğur diyecek artık çocuk whjahaaj bak bakalım değerinee ayy yerimm çok heyecanlıKızlar bnc her geçen gün koyulasiyor bugün gidip.kan vercem inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Korku heycanimi bastırıyor sadece dün eşime dediğimde heyecanlandım kendisi de zaten aşırı sevindi inşallah hevesimiz kursağımızda kalmazKuzu ver tabii anne beni doğur diyecek artık çocuk whjahaaj bak bakalım değerinee ayy yerimm çok heyecanlı
İnşallah tskederim canimBencede koyulasma var bebis yukleniyoor)) hayirli olsun insallahh
Kaçta gitceksin kan vermeyeeKorku heycanimi bastırıyor sadece dün eşime dediğimde heyecanlandım kendisi de zaten aşırı sevindi inşallah hevesimiz kursağımızda kalmaz
Saat 11 gibi giderim ama zaten yarına çıkar acaba acilde yapılıyor muKaçta gitceksin kan vermeyee
Dün gece bi arkadaş acile gitmiş kasıklarımda çok ağrı var duramıyorum hamilelikten şüpheleniyorum demiş hemen test yapmışlar 45 dk da çıkmış ahahhaSaat 11 gibi giderim ama zaten yarına çıkar acaba acilde yapılıyor mu
Dün gece bi arkadaş acile gitmiş kasıklarımda çok ağrı var duramıyorum hamilelikten şüpheleniyorum demiş hemen test yapmışlar 45 dk da çıkmış ahahha
Git git biraz abart ağrı sancı ah uh de hadi kız çabuk giyin çıkAcaba bendemi acile gitsem hemen çıkıyorsa
İnş devamı gelmez yerleşmedirBenim açık kahve akıntı başladı
Maşallah canımKızlar bnc her geçen gün koyulasiyor bugün gidip.kan vercem inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Yaa çok sevindimm heycanla güzel haberini bekliyorumKızlar bnc her geçen gün koyulasiyor bugün gidip.kan vercem inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
En son dün gece gelmişti şuan birşey yok ama kasıklarım ağrıyor adet öncesi hep bu şekilde ağrır zatenİnş devamı gelmez yerleşmedir
Daha var ya batına o yüzden bi umutEn son dün gece gelmişti şuan birşey yok ama kasıklarım ağrıyor adet öncesi hep bu şekilde ağrır zaten
Git git biraz abart ağrı sancı ah uh de hadi kız çabuk giyin çık