Kasık ağrısıda var batmada var regl olcam gibi hissediyorum ama batma yaşamazdim regl oncesi deişik geldi anlam veremedim seninde 9du dimi bat1 saat önce bendede oldu dedim kesin adet oluyorum lavaboya gittim baktım birşey yok peceteyle sildim leke gelmiş pembe gibide tam emin olamadım sonra heycanla gittim son testi yaptım bu sefer hiç çizgi çıkmadı test bomboş
Karnımda hareketlenmeler oluyor adet olacakmisim gibi hiç bişey anlamadım
Benimki de öyleydi canım dedim hani adet olacam ama olmadım daArkadaşlar bu belirtiler tam nasil oluyo kasıgıma bisey batiyo gibi arada boyle bi belirti oluyomu
Geçtimi gününBenimki de öyleydi canım dedim hani adet olacam ama olmadım da
Evet 9Kasık ağrısıda var batmada var regl olcam gibi hissediyorum ama batma yaşamazdim regl oncesi deişik geldi anlam veremedim seninde 9du dimi bat
Çok stres oldum nasıl geçecek bilmiyorum1 gun var bakalim ne olcak
Aynen kac gecedir gozüme uyku girmiyo valla gerci 3 erken test yaptim negatifÇok stres oldum nasıl geçecek bilmiyorum
Bende dün yapmistim bişey çıkmadı son bı testim kalmıştı onuda yarın sbaah yapacaktım şimdi heycanla onuda yaptım kaldım boyleAynen kac gecedir gozüme uyku girmiyo valla gerci 3 erken test yaptim negatif
Benimde 1 tane testim kaldı yarıni bekliym diyorum bende hakkımızda hayirlisiBende dün yapmistim bişey çıkmadı son bı testim kalmıştı onuda yarın sbaah yapacaktım şimdi heycanla onuda yaptım kaldım boyle
Hayir daha yarınGeçtimi günün
İnşallah yerleşme kanamasıdır.. benim bat 1 hazirandı daha olmadım bugün öğleden sonra pembemsi lekeler başladı çamaşırımda yok ama peçeteyle geliyor ama aynı zamanda adet sancımda vuruyor gibi off çok zor1 saat önce bendede oldu dedim kesin adet oluyorum lavaboya gittim baktım birşey yok peceteyle sildim leke gelmiş pembe gibide tam emin olamadım sonra heycanla gittim son testi yaptım bu sefer hiç çizgi çıkmadı test bomboş
İnşallah, test yapmadınız mıİnşallah yerleşme kanamasıdır.. benim bat 1 hazirandı daha olmadım bugün öğleden sonra pembemsi lekeler başladı çamaşırımda yok ama peçeteyle geliyor ama aynı zamanda adet sancımda vuruyor gibi off çok zor
Pazartesi yaparım diyordum.. çünkü negatif görmekten korkuyorum 4 senedir negatif göre göreİnşallah, test yapmadınız mı
Anladim canım ya acaba çok stres yapiyoruz biraz etkiliyo sanırim olmazsa bu ay hiç üzülmek yok bidaki ay yine deneriz vardır rabbimin bi bildiğiHayir daha yarın
Aynen öyle canım bnmki ilk iki ay yani adet olduğumda ağlıyordum çok etkileniyordum şimdi diyorum hayırlısı olsun n zmn olursa olsunAnladim canım ya acaba çok stres yapiyoruz biraz etkiliyo sanırim olmazsa bu ay hiç üzülmek yok bidaki ay yine deneriz vardır rabbimin bi bildiği
Canım insallah yerlesmedir benim arkadaşım da senin gibiyd onunki 2 gün sürdü 8 gün şuan gecikti testinde 2 kırmızı belirgin çıktı inşallah seninki de öyledir1 saat önce bendede oldu dedim kesin adet oluyorum lavaboya gittim baktım birşey yok peceteyle sildim leke gelmiş pembe gibide tam emin olamadım sonra heycanla gittim son testi yaptım bu sefer hiç çizgi çıkmadı test bomboş
İnşallah öyledir ama adet olacakmisim gibi kasıklarım ağrıyorCanım insallah yerlesmedir benim arkadaşım da senin gibiyd onunki 2 gün sürdü 8 gün şuan gecikti testinde 2 kırmızı belirgin çıktı inşallah seninki de öyledir
Benimki de ağrıyorİnşallah öyledir ama adet olacakmisim gibi kasıklarım ağrıyor
Tek yönlü mu kasık ağrınizBenimki de ağrıyor
Benimki rahim içi gibiTek yönlü mu kasık ağrıniz