İnşallah valla elimde değil olumsuz düşüneyim diyorum yani sonra çok hayal kırıklığı olmasın diyeEvet canım evde sabahları test yap bakalım eğer sıkıntı yoksa koyulaşır canını da sıkma benim gibi bütün olumsuzlukları düşünme
Canımm görünüyorr çizgi hayırlı olsun yaaa çok sevindim çok çooookkkKızlar silik çizgim her geçen gün belirginlesiyor ya inşallah bu sağlıklı olur korkuyorum lütfen dua edin (telefonda doğru görünmüyor daha belli yoksa yinede sizinle paylaşmak istedim) Eki Görüntüle 2865136
Aşkım nur topu gibi çift çizgiiKızlar silik çizgim her geçen gün belirginlesiyor ya inşallah bu sağlıklı olur korkuyorum lütfen dua edin (telefonda doğru görünmüyor daha belli yoksa yinede sizinle paylaşmak istedim) Eki Görüntüle 2865136
Degilmiya öyleAşkım nur topu gibi çift çizgii
Ya çok teşekkür ederim iyiki bu konuyu açtım sizleri tanıdım inşallah bu sefer sağlıklı da olurCanımm görünüyorr çizgi hayırlı olsun yaaa çok sevindim çok çooookkk
Canım ikinci çizginde gözüküyoKızlar silik çizgim her geçen gün belirginlesiyor ya inşallah bu sağlıklı olur korkuyorum lütfen dua edin (telefonda doğru görünmüyor daha belli yoksa yinede sizinle paylaşmak istedim) Eki Görüntüle 2865136
Ayn. İnşallah rabbim hepinize nasip etsin sağlıklı bir şekildeCanım ikinci çizginde gözüküyo
ayyy sağol tatlııım ben şuan yumurtlama çift çizgisine taktım bebiş hevesimi bastırdı yumurtlama ne zaman görcem diye heyecanlanıyorum ahhahaha off gelişmelerini bekliyoruz vallahi kese kalp atışı ne var ne yoksa duyarsın inşallah aminnDegilmiya öyleya inşallah öyledir valla sanada çok dua ediyorum inşallah sende bu heyecanı yaşarsın
İnşallah canım bu sefer senin müjdeli haberini öğrenirizayyy sağol tatlııım ben şuan yumurtlama çift çizgisine taktım bebiş hevesimi bastırdı yumurtlama ne zaman görcem diye heyecanlanıyorum ahhahaha off gelişmelerini bekliyoruz vallahi kese kalp atışı ne var ne yoksa duyarsın inşallah aminn
aynen valla iyi ki açtın da en azından birbirimizi dinledikYa çok teşekkür ederim iyiki bu konuyu açtım sizleri tanıdım inşallah bu sefer sağlıklı da olur
Acaba yarın kan versem çıkarmı yarın gidip kan vereyim tam belli olsun ama 1 gün kalıyor yarin versem düşük çıkmaz mıYaa çok iyi hadi hayırlısıtamam var işte kan versen Miki bekleyebilir misin:)
Düşük çıkar ama çıkar canım işte benim 25 çıkmıştı o civarlarda çıkar bence ver ya :)Acaba yarın kan versem çıkarmı yarın gidip kan vereyim tam belli olsun ama 1 gün kalıyor yarin versem düşük çıkmaz mı
Amin inşallah canımAyn. İnşallah rabbim hepinize nasip etsin sağlıklı bir şekilde
1 saat önce bendede oldu dedim kesin adet oluyorum lavaboya gittim baktım birşey yok peceteyle sildim leke gelmiş pembe gibide tam emin olamadım sonra heycanla gittim son testi yaptım bu sefer hiç çizgi çıkmadı test bomboşArkadaşlar bu belirtiler tam nasil oluyo kasıgıma bisey batiyo gibi arada boyle bi belirti oluyomu
Senin bat kacti?1 saat önce bendede oldu dedim kesin adet oluyorum lavaboya gittim baktım birşey yok peceteyle sildim leke gelmiş pembe gibide tam emin olamadım sonra heycanla gittim son testi yaptım bu sefer hiç çizgi çıkmadı test bomboş
Karnımda hareketlenmeler oluyor adet olacakmisim gibi hiç bişey anlamadım
9 haziranSenin bat kacti?
1 gun var bakalim ne olcak9 haziran