Aynen öyle deniliyor inşallah seninki yerleşme kanaması dır bnde sancı var test yaptımYi serumu Bende geçirdim geçen ay bakalım nolacak bu ay. Bugün kahverenginin çok çok açıgi 50 kurus büyüklüğünde bı akıntı geldi sulu gibi. Bakalım nolacak. Ve kimyasal geçirdikten sonra çok kolay hemen hamile kalınır diyorlar
Canım test yaptim daha 4 gün var dayanamadım sanki silik çıktı kızbelirti melirti ne alemdesiniz şekerler yarın ovulasyon testine başlıyorum bakalım ne zaman yumurtlayacağım
Canım Bn test yaptım silik çıktı5 gün var. Hatta gelmeden önce ufak bir ağrı da hissettim
bana da öyle kan testi falan istemedi al bunu kullan 5-6 ay sonra gel dediBANA direk verdi kan falan vermedim
ayyy yerimmm yarın ilk idrarla da yapp hadi inş pozitiff olsunCanım test yaptim daha 4 gün var dayanamadım sanki silik çıktı kız
Bende yapsammı 5 gun var çok imrendim size heCanım Bn test yaptım silik çıktı
Yaa bı atsana merak ettim inşallah vardır yaAynen öyle deniliyor inşallah seninki yerleşme kanaması dır bnde sancı var test yaptımsilik sanki ama insallah bu diğer seferki gibi değil dua edin
Allah yardımcın olsun güzel haberleri biran önce alırsın umarımİnşallah canım da geçen ay kimyasal yaşadım gerçi değer bu kadar çıkmadı ama gene de korkuyorum daha yüksek değerlerle kimyasal yasabiliyo diye
E canım çekiyorum belli etmiyor ki telefonda yarın sabah ilk idrarla yaparim inşallah daha net belli olur zaten yapma sebebimde sanki rahmimde biseyler sanki saplanıyorYaa bı atsana merak ettim inşallah vardır ya
Bende yapsammı 5 gun var çok imrendim size he
İnşallah canım ya valla bu sefer korkuyorum ya yine sonu hüsran olursaayyy yerimmm yarın ilk idrarla da yapp hadi inş pozitiff olsun
Bn normal kaset testi yaptım ayriyeten 3 tane de ayrı aldım bakalım hayırlısıErken gebelik testimi yaptiniz kızlar
Bu akşam deniyim bendeBn normal kaset testi yaptım ayriyeten 3 tane de ayrı aldım bakalım hayırlısı
Ya en son yazdiğini bende yaşıyorum bugun yazamamıştım burdanE canım çekiyorum belli etmiyor ki telefonda yarın sabah ilk idrarla yaparim inşallah daha net belli olur zaten yapma sebebimde sanki rahmimde biseyler sanki saplanıyor
Az kaldi aynem ama hocHayatımda hiç duymamıştım burda öğrendimEğer regl olursam sipariş vermeyi düşnüyorum hemen. Ama senin de az kalmış ya inşallah vardır 2 gün öndesin benden
Ayy bende gordum benmde 2 gun var ama hic belirtim yok o yuzden almadim norml testle de yapsana ord abence daha net ciakr ole diyolar heppppp yada kan ver zaten 2 gun varrSelam kızlar bata 2 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi var mı sizce ? ben var gibi görüyorum bu durumu yaşayıp gebe olan var mıı ? Yorumlarınızı bekliyorum kızlaar
Cesaretim yok açıkcası test yapmaya bunu da ovulasyon testim koyu çıkınca evde vardı yaptım bekliym biraz dahaAz kaldi aynem ama hoc
Ayy bende gordum benmde 2 gun var ama hic belirtim yok o yuzden almadim norml testle de yapsana ord abence daha net ciakr ole diyolar heppppp yada kan ver zaten 2 gun varr
Yarın saabah tekrarla bakalım . Bende yarın yapicam dayanamıyorumKız şimdi yaptım silik sanki yaoda ilk idrarla değil
Bende yarın sabah yapcam dayanamıyorum artikkBende yapsammı 5 gun var çok imrendim size he
2 arkadasımda bu şekilde öğrendi 3 haftalıktı inşallah buda aynı şekildedirBöyle bi durum yaşayan var mı aranızda ya da bildiginiz biri çok umutlandım