Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Canım ben bugün yine test yaptım dünküne göre daha silik muhtemelen buda kimyasala dönecek çok ağrım da var zaten o yüzden beta takibi yapmicm bekleyebildigim kadar beklicm
Ya seni çok merak ettim canım naptın diye de ama batina çok vardı belki farklı bı durum olur inşallah gönlüne gore versin Allah'ım

Akşamüstü sol kasığımda biraz ağrı oldu oda gecti şuan. Herhangi bi belirti yok sende durum nasıl akınti felan oluyomuş onun rengi nasıl oluyo bu arada biliyomusun
Yaa benimde oldu az önce sol kasıkta 2 gündür aksamalr midem bulaniyor belki bu psikolojik olabilir. Akıntımda beyaz ve sulu oluyor nasıl olması gerekiyor tam bilmiyorum

Hayırlısı olsun inşallah Benimde olursa 2. Çocuk, bat 14 Haziran bakalım bekliyoruz heyecanla İyi haberlerinizi alırız umarım

Bana da bilgi verin 17 küsür çıktı benimde
21. Gün yapıldı değil mi? Adet döngüm kaç gün?

Canım sen iste yumurtlama gününde ilişkiye girdin mi insallah yükselir yani senin değerin gayet güzel zaten döngünün ortasında 5 ila 20 arası oluyor seninki baya iyi canım insallah dollendiyse yükselmiştir
Döngünün ortası derken biraz daha açıklayabilir misin hiç fikrim yok

İnşallah bir an önce olur canım kaybına çok üzüldüm progesteron ile alakalı bilgin var mı? 21. Günde benimde 17 küsür çıktı (döngüm 25 gün) burda ki yazıları okuyunca acaba hamilelik olabilir mi diye ister istemez heyecanlandım

Canım çok iyi çıkmış benimki 10 çıkmıştı şuan test yapıyorum kan falan verdim işte takipteyim. Yüksek olmasi özellikle 10 nün uzerinxe olması güzel yumurtlama olduğunu gosterirmis döllenmesi çok yüksekmiş inşallah gönlüne göre olur

Eğer bu ay olursa zaten neler yaptığımı anlaticam gerçekten ben zor hamile.kalabilen birisiyim pko var ilk bebekde tedaviyle olmuştu. Bu ay ovulasyon dahi kullanmadım stres olmamak için inşallah bakalım Allah'ım gönlümüze göre versin

Aminn siz hamile misiniz şuan?

Kizlar hepinize merhaba, benim de 20 Haziran Bat, uygulamaya göre de 2 Haziran ile 9 Haziran arası yumurtlamam var yani ovulasyon, gün aşırı deniyoruz bakalım hayırlısı artık düşünmemeye çalışıyorum yoksa stres yapıp geriliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…