Bat 9mu seninEvet ya son 6 gün geçmek bilmiyor
EvettBat 9mu senin
Benimde 9 bugun bitti sayilir 5 kaldi :)
Belirtilerin var mı :)Benimde 9 bugun bitti sayilir 5 kaldi :)
Ya seni çok merak ettim canım naptın diye de ama batina çok vardı belki farklı bı durum olur inşallah gönlüne gore versin Allah'ımCanım ben bugün yine test yaptım dünküne göre daha silik muhtemelen buda kimyasala dönecek çok ağrım da var zaten o yüzden beta takibi yapmicm bekleyebildigim kadar beklicm
Allah razı olsun kuzum vallahi ağrım var ama hala ümidim de var vallahi ne yalan söylim rabbim insallah bu defa bu sevinci yaşamayı nasip eder bana ve hepimizeYa seni çok merak ettim canım naptın diye de ama batina çok vardı belki farklı bı durum olur inşallah gönlüne gore versin Allah'ım
Akşamüstü sol kasığımda biraz ağrı oldu oda gecti şuan. Herhangi bi belirti yok sende durum nasıl akınti felan oluyomuş onun rengi nasıl oluyo bu arada biliyomusunBelirtilerin var mı :)
Yaa benimde oldu az önce sol kasıkta 2 gündür aksamalr midem bulaniyor belki bu psikolojik olabilir. Akıntımda beyaz ve sulu oluyor nasıl olması gerekiyor tam bilmiyorumAkşamüstü sol kasığımda biraz ağrı oldu oda gecti şuan. Herhangi bi belirti yok sende durum nasıl akınti felan oluyomuş onun rengi nasıl oluyo bu arada biliyomusun
Hayırlısı olsun inşallahÇok haklısınız kesinlikle. İlk denememiz heralde fazla heyecan yaptım :) bir de kasık ağrısı vs olunca. Açıkçası takvim kullandım o yüzden yumurtlama günü mü de tam bilmiyorum öyle belirsiz olduğundan heralde ama sabredebilirim inşallah
MaşallahHayırlısı olsun inşallahBenimde olursa 2. Çocuk, bat 14 Haziran bakalım bekliyoruz heyecanla İyi haberlerinizi alırız umarım
Bana da bilgi verin 17 küsür çıktı benimdeProgesteron hakkında bir bilgin varmı senin peki ben2 gün önce yaptırdım 9.3 çıktı canım gebelik 11 ile 90 arasında kesin belli oluyor falan diyorlar ama ben ilişkiden bir hafta sonra yaptım ve gebelik sayısına çok yakın sence yüklelirmi progesteron sonradan ya bak yine içime umut tohumu attınız
Döngünün ortası derken biraz daha açıklayabilir misin hiç fikrim yokCanım sen iste yumurtlama gününde ilişkiye girdin mi insallah yükselir yani senin değerin gayet güzel zaten döngünün ortasında 5 ila 20 arası oluyor seninki baya iyi canım insallah dollendiyse yükselmiştir
İnşallah bir an önce olur canım kaybına çok üzüldümMerhaba hanımlar bende buraya katılmak istedim benim bat 4 haziran bugün erken gebelik yaptım productor early çok.cok.silil.var gibi ya da ben öyle istiyorum16 Aralık'ta 23 haftalik ikiz sezeryanla kızlarımı kaybettim. Ondan bu yana koruduk Nisan ayı ve bu ay sadece düzenli oldu. Nisan ayında ovulasyon kullandım değerlendirdik ama olmadı kimyasal oldu adetten 3 gün baya belli silik ikinci çizgi çıktı adetim 4 gün geçti sonra zaten kanama başladı. Bu ay da 2 güne bı değerlendirdik ama ovulasyon kullanmadım stres oluyorum diye onun yerine adetin 25. Günü progesteron yaptırdım 10.87 çıktı sanırım yumurtladim. Bugün de hem kaset hem erken genelik yaptım yok çıkmadı. Erken gebelikte sadece çok çok silik çıktı gibi var gibi yok gibi benden başkası göremez herhalde neyse uzattım kusura bakmayın belirtilerinix var mı? Benim kasık ağrım var sadece çok istiyorum artık olmasını
Canım çok iyi çıkmış benimki 10 çıkmıştı şuan test yapıyorum kan falan verdim işte takipteyim. Yüksek olmasi özellikle 10 nün uzerinxe olması güzel yumurtlama olduğunu gosterirmis döllenmesi çok yüksekmiş inşallah gönlüne göre olurİnşallah bir an önce olur canım kaybına çok üzüldümprogesteron ile alakalı bilgin var mı? 21. Günde benimde 17 küsür çıktı (döngüm 25 gün) burda ki yazıları okuyunca acaba hamilelik olabilir mi diye ister istemez heyecanlandım
Aminn siz hamile misiniz şuan?Canım çok iyi çıkmış benimki 10 çıkmıştı şuan test yapıyorum kan falan verdim işte takipteyim. Yüksek olmasi özellikle 10 nün uzerinxe olması güzel yumurtlama olduğunu gosterirmis döllenmesi çok yüksekmiş inşallah gönlüne göre olur
Şüpheli şuan takipteyimyabiAminn siz hamile misiniz şuan?
İnşallah hamilesinizdirŞüpheli şuan takipteyimyabi
Adete 3 gün kala 4 çıktı. 2 gün sonra yani adete 1 gün kala 25 çıktı bakalım yarın bidaha gerçek. Testlerde çıkıyor ama sağlıklı mı bilmiyorumİnşallah hamilesinizdirBeta verdiniz mi nasıl şüpheli?