Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Beklemek çok zor daha çok stres oluyorum, zaten ikisinin belirtileri aynı nasıl ayırt edicez bilemedim bide benim ilk
Ya benim ilk deil ama daha oncekilerdede planli olmamisti o yuzden dikkat etmemistim günüm gecince acaba mi die test yapmistim oyle ogrendim ama o donemdeki belirtim regl olcam gibi ağrı vardi bide idrar olayı git gel lavaboya:)

Testim yok yetişemedim eczanelere sabah olsunda gidip alcam :)

Kızlar benim de testlerim geç geldi az önce yaptım bi tane daha çizgi falan yok valla benim umudum bitti 4 gün vardı olsa çıkardı bence
Bende çıkmadı canım çizginin c su bile yoktu 4 gün kala 3 gün kala çok çok çok hafif belirir gibi oldu 2 gün kala biraz belli oldu şimdi de adetim bir gün gecikti bakalım yapcam.nasil çıkacak. Bende senin gibi dusunuyodum ama demekki olabiliyormus

Bnmki de çok silik ama dünden beri sancım var. Daha ilk defa böyle oldum hani bnmki sancı olduğu gibi hemen adet gelir dün sabahtan beri sancı ver ama gelen giden yok çok çok çok silik bir çizgi var

Bnmki de çok silik ama dünden beri sancım var. Daha ilk defa böyle oldum hani bnmki sancı olduğu gibi hemen adet gelir dün sabahtan beri sancı ver ama gelen giden yok çok çok çok silik bir çizgi var
İşte önceki yazdıklarıma bakın benim 3. Günde bile burdan bir arkadaş efekt koyduda zar zor belirdi gibi.umidini kaybetme hiç bende diyorum 4 gün kala olsa kesin çıkardı diye. Batina kaç gün var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…