sorma 3 damla damlattım kırmızılık dolmayacak gibi geldi çişin içine sokup çıkartmadığım kaldı ahahhahahha bozuldu tabi sonraHahah yaa gitti güzelim test boşa
Ya benim ilk deil ama daha oncekilerdede planli olmamisti o yuzden dikkat etmemistim günüm gecince acaba mi die test yapmistim oyle ogrendim ama o donemdeki belirtim regl olcam gibi ağrı vardi bide idrar olayı git gel lavaboya:)Beklemek çok zor daha çok stres oluyorum, zaten ikisinin belirtileri aynı nasıl ayırt edicez bilemedim bide benim ilk
Testim yok yetişemedim eczanelere sabah olsunda gidip alcam :)Canım yap ne olucakki? En azından acaba acaba demekten kurtulursun ve aşırı ümitlenmektenmesela ben şuan baya tükettim umutlarımı olursa sürpriz olur ne güzel :) öbür türlü beklenti katlanarak artıyordu
Yok hayır filmden sonra günaşırı ilişki demişti doktor antibiyotik veriyolar onu kullanırken korunmayı öneriyorlar sanırım ben alıp kullanmadımCanim çektirdiğin ay doktor korunmanı söyledi mi
Dayanamadım yaptımm ve negatif cıktı tamamendaha erken gibi 2-3 gün daha sabretmeye çalış o bile erken de geç döllenme falan olduysa moralin bozulmasın
Yaptım negatifYa benim ilk deil ama daha oncekilerdede planli olmamisti o yuzden dikkat etmemistim günüm gecince acaba mi die test yapmistim oyle ogrendim ama o donemdeki belirtim regl olcam gibi ağrı vardi bide idrar olayı git gel lavaboya:)
Sizin bat kaçtıDayanamadım yaptımm ve negatif cıktı tamamen
Benimde 8 haziran negatif di dünkü testimSizin bat kaçtı
Bende yaptım negatif, bat 9
İnşallah test yanlış göstermiştir ya çok umutluydumBenimde 8 haziran negatif di dünkü testim
Bnde öyleydim canım ama üzdü bu durum beniİnşallah test yanlış göstermiştir ya çok umutluydum
Hevesim kaçtıBnde öyleydim canım ama üzdü bu durum beni
Hic sorma bi umut diye her ay bekliyoruzHevesim kaçtı
Ya canım benimki de yani ışığa tutunca gözüküyor silik yani bnc zaten çok erken yapıyoruz diye böyle kalsın Bn olmasam adet salı günü yapacamHevesim kaçtı
İşte Bn yaptım çok silik8hazirancilar yokmu pozitif testler?
Bende çıkmadı canım çizginin c su bile yoktu 4 gün kala 3 gün kala çok çok çok hafif belirir gibi oldu 2 gün kala biraz belli oldu şimdi de adetim bir gün gecikti bakalım yapcam.nasil çıkacak. Bende senin gibi dusunuyodum ama demekki olabiliyormusKızlar benim de testlerim geç geldi az önce yaptım bi tane daha çizgi falan yok valla benim umudum bitti4 gün vardı olsa çıkardı bence
Bencede cok erkenden yapma bekle birazİşte Bn yaptım çok silikyok gibi kalsın tam gününde yapacam
Zaten 8 haziranda yapacamBencede cok erkenden yapma bekle biraz
Bnmki de çok silik ama dünden beri sancım var. Daha ilk defa böyle oldum hani bnmki sancı olduğu gibi hemen adet gelir dün sabahtan beri sancı ver ama gelen giden yok çok çok çok silik bir çizgi varBende çıkmadı canım çizginin c su bile yoktu 4 gün kala 3 gün kala çok çok çok hafif belirir gibi oldu 2 gün kala biraz belli oldu şimdi de adetim bir gün gecikti bakalım yapcam.nasil çıkacak. Bende senin gibi dusunuyodum ama demekki olabiliyormus
İşte önceki yazdıklarıma bakın benim 3. Günde bile burdan bir arkadaş efekt koyduda zar zor belirdi gibi.umidini kaybetme hiç bende diyorum 4 gün kala olsa kesin çıkardı diye. Batina kaç gün var?Bnmki de çok silik ama dünden beri sancım var. Daha ilk defa böyle oldum hani bnmki sancı olduğu gibi hemen adet gelir dün sabahtan beri sancı ver ama gelen giden yok çok çok çok silik bir çizgi var