Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Ben rüyamda güya hamileymişim karnımda çocuk tekme atıyormuş bende bebişin ayağını eşime gosteriyordum bak ayağına diye uyandım Sabah gittim test alıp yaptım öyle çıkmıştı 😁
😀😀ümitlendim çok bende emziriyorum onlar emdikçe ağzının kenarından sütler tasiyodu

😀😀ümitlendim çok bende emziriyorum onlar emdikçe ağzının kenarından sütler tasiyodu
Ama daha çıkmaz testte diye almıyorum çünkü 10 gün var adetime
Ben bu rüya işine çok inanıyorum mesela şu an ablam 6 haftalık hamile 3.cocuğu olacak düşükleri hiç saymıyorum her hamile olduğunu öğrenmeden önce rüyasında gül kokluyormuş diyorki ben hamileyim 😁😁
Bende inanıyorum ki genelde çıkar rüyaların ikinci gebeligimde iki elma ağacını yan yana görmüştüm oda kız çocuğu anlamına gelirmiş ve çok geçmeden hamile olduğumu öğrendim cinsiyet öğrenemeden kaybettik ama rüyamda kız çocuğum olacağını gormustum

Ama daha çıkmaz testte diye almıyorum çünkü 10 gün var adetime

Bende inanıyorum ki genelde çıkar rüyaların ikinci gebeligimde iki elma ağacını yan yana görmüştüm oda kız çocuğu anlamına gelirmiş ve çok geçmeden hamile olduğumu öğrendim cinsiyet öğrenemeden kaybettik ama rüyamda kız çocuğum olacağını gormustum
Bende Trendyol dan sipariş verdim çoklu test gelsin yapcm valla 😄

Bat 4 haziran hayırlısı artık bu ay ovulasyon vs yapmadım eşimle de memlekete gittik yoğunluktan değerlendirmedikte Allah kısmet ederse çok mutlu olurum. Bu ay kısmet olmazsa da aşılama deneyeceğiz

Ben bu rüya işine çok inanıyorum mesela şu an ablam 6 haftalık hamile 3.cocuğu olacak düşükleri hiç saymıyorum her hamile olduğunu öğrenmeden önce rüyasında gül kokluyormuş diyorki ben hamileyim 😁😁
Benim rüyamda hamilelik testinden kan fışkırıyodu sabah uyandım ve adet oldum 😂😂😂

yaaa :KK43: çok üzgünlük şu gruptan güzel haber alalım artık yaaa. ovulasyonla mı takip etmiştin şeker testlerini hemencik sipariş ett adet bitsinn daha bilinçli deneriiiz
Yok canım ovulasyonla takıp etmedim. Adetim 3 gün erken. Geldi bende sasırdım. Simdide kesildi gelmıyo cok acığa döndü beklıcem bakalım hayırlısı

Evet ilk idrarla yaptım adetime 3 gün var kocaman tertemiz bir negatif bu ayda gitti
IMG_20210601_085616.jpg

Evettt uyandım bir karın ağrısı ay hadi inşallah hamileyim dedim sonra kameralara el alalayarak veda ettim hazirana 😂😂😂
Sabah sabah güldürdün beni 😁 benimde günüme daha var ama dün akşamdan beri adet olacakmış gibi hissediyorum sanırım bende vedalasacagim gibi bu ay

X